Máte niekto palio 1.2 benzin 98-99r.v? Resp. mali ste, poznáte niekoho, čo ho má? Napíšte sem nejaké postrehy ako hodnotíte toto auto ako Vám poslúžilo, či sa Vám veľmi kazilo, či sú ľahko a lacno dostupné ND..atď. vďaka
@husky žeby som už aj tam pozerala? Len som tam toho nenašla dosť a čo počúvam jedny chvália, iní nie..tak sa zato pýtam aby som mala info od čo najviac ľudí
@15matka14 pozri ak chces mat doma taliana, co ma svoje plusy a minusy (plus asi lacne diely a v podstate jednoducha konstrukcia + ten motor ak nie je uplne odpaleny bez oleja a pod tak vydrzi vsetko, minusy elektrika a to ze do toho auta pchali vela vybavy a ma sa tam co pokazit) ktory je vlastne Punto kombi tak preco nie ale skor zalezi kolko toho denne presoferujes, aku mas predstavu o spotrebe a kolko mozes dat do ND a pripadnych oprav
@husky no prave zato sa mi pozdava že je to v podstate punto a na punto su celkom lacne diely a aj ich lahko zoženieš..denne nebudem cestovať veľa, takže spotreba aj keď bude trochu vyššia tak sa to bude dať zvladnuť( a veď navyše, tie stare auta maju asi všetky taku vyššiu spotrebu v porovnani s nejakym novym dieselom )
@edisek no hod mu tu nejakeho japonca za tisicku..ja sa v tom totiž fakt nevyznám, nad autom som dlhšie rozmýšľala ale nehľadala som, kedže som ho nepotrebovala...no žiaľ stala sa trochu dosť nepríjemná vec a ja súrne potrebujem nejaké auto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Felicia?
jasne ze NE!
Felicia je ikona ceskeho kutila predsa
ktora skodovica neni
co ja viem novy Superb?
ja som za vychadzajuce slnko, japonec je japonec