ma tu niekto Fiat Punto ? nejake typicke poruchy pre toto auto ?
Konkretne mne nestartuje,svieti kontrolka vstrekovania a netusim co s tym.A neviem ci sa da nejako obist imobilizer ? prekodovat ked chcem druhy kluc ...
ako do aut sa celkom aj vyznam, opravit a prist na chybu viem ale toto nepochopim .... a hore dakto pisal ze zo vstrekovanim ale tazko ked trysky su menene nove a vsetko je ok ....
Zdochne niekedy pocas jazdy a uz ho nejde nakopnut vobec.Niekedy ide len na plyn nakopnut.Niekedy nakopne ale po 5sek. spadnu otacky,zdochne a nic....parkrat som sa na to vysrala a isla som prec.Nechala auto tak a o par hodin,den-dva uz islo zahadne normalne ale stale sa to opakuje.Niekedy ked idem nastartovat tak pretocim kluc a normalne vsetko zhasne akoby som ho vypla ......
@tigricatko811 z toho co popisujes by som to tipol bud na:
palivove cerpadlo alebo
lambda sonda alebo
skrtiaca klapka alebo
vstreky/rozdelovac/kable od sviecok/sviecky
snimac otacok
skus odpojit lambdu, ak pojde auto normalne, tak bude chyba v nej. ak to bude po starom, tak to pichni na kabel do servisu na diagnostiku, ta ti zisti zbytok
@tigricatko811 skus to hodit este niekomu inemu na diagnostiku (hlavne nech ma origo kabel a program na fiat/talianov), lebo kable a softy z ciny moc neukazu.. a na plyn ti ide v pohode? ze to robi iba benzin? alebo ako? aky mas system plynu (sekvencny, podtlakovy)? lebo ak ide na plyn OK, tak problem bude v benzinovom okruhu, t.j cerpadlo/vstreky..
Na plyn to robi menej , ale i tak robi.Toto ma serie lebo potom si viem zuzit okruh veci ktore by to mohli byt.Viem ze to moze byt tisic veci ale tak musim na to prist.Som uz raz taka Vies co ten plyn netusim, je nelegalny.A nepouzivam ho aj tak len to zasiera vsetko.
@tigricatko811 a vies povedat moment odkedy ti to robi? ci sa pred tym nieco s tym nerobilo.. ak to robi na plyn menej, tak ma este napada predzapal, cize bud rozdelovac alebo snimac polohy kluky/snimac otacok alebo ta skrtiaca klapka. je to tipos bingo takto hadat. ale aspon to kukni
@tigricatko811 ja sa tu nejdem fiktívne hadať čo o može byt .... daj si to do normalneho servisu a nie nejakemu suflikantovi čo ani nevie čo tomu autu je ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mas dost silnu baterku, alebo slabo toci starter?
Mas dost oleja a nie je stary?
Kolko ma auto nabehanych km?
na toto mi odpovedz a mozno ti budeme vediet poradit
benzin - plyn
baterka je nova, aj som skusala toci toci len nechyti a ked chytit tak o 5 min. spadnu otacky aj ked mu pridam plyn tak aj tak spadnu otacky ...
Je po vymene
180 000km
Zdochne niekedy pocas jazdy a uz ho nejde nakopnut vobec.Niekedy ide len na plyn nakopnut.Niekedy nakopne ale po 5sek. spadnu otacky,zdochne a nic....parkrat som sa na to vysrala a isla som prec.Nechala auto tak a o par hodin,den-dva uz islo zahadne normalne ale stale sa to opakuje.Niekedy ked idem nastartovat tak pretocim kluc a normalne vsetko zhasne akoby som ho vypla ......
palivove cerpadlo alebo
lambda sonda alebo
skrtiaca klapka alebo
vstreky/rozdelovac/kable od sviecok/sviecky
snimac otacok
skus odpojit lambdu, ak pojde auto normalne, tak bude chyba v nej. ak to bude po starom, tak to pichni na kabel do servisu na diagnostiku, ta ti zisti zbytok
seriozne, chalani ti uz dali rady takze sup na to
ale za vlastne som si viac dovolit nemohla ... ci je to fiat,ci skodofka,ci neviem co kazi sa vsetko
Na plyn to robi menej , ale i tak robi.Toto ma serie lebo potom si viem zuzit okruh veci ktore by to mohli byt.Viem ze to moze byt tisic veci ale tak musim na to prist.Som uz raz taka Vies co ten plyn netusim, je nelegalny.A nepouzivam ho aj tak len to zasiera vsetko.
A ďakujem inac si poklad
Na 90% čerpadlo (ale v čerpadle to može byť viac poruch )
Prípadne nejaká elektrika ktorá dokaze narobit chujovín hh
Nic sa nerobilo.To z nicoho nic.Je to budarik stary ale niekde chyba musi byt.
@v3nty hmmm cerpadlom to nebude...
potom daj vediet cim to bolo
pozerala si sa naňho zo spodu????
@v3nty
chlapci opravila som to