??? prepanajana už to VSETCI POCHOPTE DALA SOM NA MOZNOST ICH DVOCH BOLI NA PRVOM A DRUHOM MIESTE
CHAPETE????
A AK STE VOLILI NIEKOHO INEHO TAK POVEDZTE
JA NEPUKNEM
sú to tí supernadšení zástancovia neúmerne pomocnej ruky migrantom, nech to stojí čo to stojí, hoci by našich núdznych odsťahovali na severný pól. @Sypomka
Sulík je mi daleko sympatickejší,hovorí vždy k veci,bol uspešný aj v súkromnom sektore na rozdiel od Fica ktorý celý profesný život strávil v rôznych štátnych funkciách
@paulieevans No myslím že ti potom bude blízke zrušenie minimálnej mzdy a aby učitelia čo bojovali za 25% zvýšenie ich platov mali 25% nižšiu mzdu.. Veď neexistovala by minimálna mzda to je super...
@sypomka Tu máš jeden z príkladov takého slniečkára a to je len jeden z príkladov.
stručná charakteristika pseudohumanistu: vek cca 30-40rokov, ukončená Vš, stredná trieda, bývajú na periféri BA v lokalitách kde si plebs barák väčšinou kúpiť dovoliť nemôže, tým pádom vedla plebsu nebývajú, oblúbené sú baráky tipu bungalov na ktoré si berú 30ročné hypotéky, oblúbené lokality Rusovce, Jarovce, Rovinka, Ivanka pri Dunaji atd. do práce chodia zásadne autom takže s plebsom v MHD do kontaktu neprídu, dovolenky trávia väčšinou mimo SR niekde pri stredozemnom mori v uzavretých turistických centrách kam cestujú zásadne lietadlom takže šanca stretnúť migranta vo vlaku alebo autobuse je minimálna, na výške stretli araba alebo černocha a bol to v pohode človek, takže nakoľko mali pozitívnu skúsenosť všetci černosi a arabi sú pre nich v pohode ludia a pravdepodobne tiež majú všetci Vš, pracujú cca8 hod. denne niekedy aj z domova, víkendy trávia v nákupných centrách tipu Aupark, Polus, Eurovea ..... kde sa pri kávičke ponosujú jak je ten plebs blbý že nechápe ich humanitárne cítenie.okážu neuveriťelne precítene komentovať utopené ďieta vyplavené na pláž v ich oblúbenom turistickom rezorte ale osud vlastných ludí je im ukradnutý, tak isto ako množstvo bezmenných Ajlanov v rozbombardovaných mestách Sýrie, Iraku, Afganistanu..... niekde na križovatke si kúpili NOTABENE a nadobudli pocit jak humánne cítiaci sú, možno aj niekedy majú pocit že nepíšu pravdu ale hypotéky ktoré budú splácať do dôchodku splácať treba, a neísť aspoň raz do roka na dovolenku k moru by neprežili, udržanie ich životného štandardu sa stáva ich mantrou a preto ich svedomie ak nejaké majú je velice ohybné a prispôsobivé.
@trash mám z teba pocit, že celý tvoj život je iba presviedčanie ľudí, že ich politický názor je nesprávny... hovorí ti niečo sloboda voľby? Dokelu nič iné nevidím len ako označuješ každého a hovoríš mu argumenty len aby premýšľal ako ty.
@trash A inak k @47 ty si asi zase úžasný príklad toľko spomínanej plebsy, že?
Stručná charakteristika "do-pŕs-sa-bijúceho-národniara-a-Kotlebovoliča" : Vek medzi 20 a 40 rokov, žije v podnájme, lebo hypotéku mu z nejakého dôvodu odmietli dať, má vyštudovanú max. strednú školu, ideálne nejakú bývalú učňovku, kde by pred pár rokmi nemal ani tú prašivú maturitu. Buď nepracuje, lebo žije v nejakej hladovej doline pri Rimavskej Sobote alebo 5 minút od Ukrajiny alebo pracuje v nejakom závode za minimálku. S plebsou sa stretáva pravidelne - v práci, v obchode na ich dedine, ktorý je vlastne asi jediný obchod, ktorý kedy navštívil, keďže v Eurovey alebo v Auparku by na neho ľudia zazerali ako na chudáka, v MHD, za ktorú musí platiť AŽ skurvených 70 centov a preto okolo seba vidí len zduté, nešťastné tváre. Jeho hobby (keďže na skutočný výlet alebo záľubu nemá peniaze) je čítanie portálov ako TOPKY, CAS a AKTUALITY kde prvý názor, od podobného človeka ako je on vezme za svoj, zisti si minimum informácií a random faktov, ktoré môže vyťahovať pri každej skurvenej príležitosti. Všetko na čo nemá považuje za "pro-americké" , "slniečkárske" a pri tom nebol ešte ďalej ako 50km od svojej skurvenej dediny a nie to ešte napr. v takom Amsterdame kde ten multikulturalizmus funguje a šlape ako hodinky, ľudia sú šťastní, usmiaty, utrácajú peniaze, ktorých majú aj tak dostatok - lebo ekonomika tam neni v skurvenej riti ako na Slovensku, kde každý jeden cent plebs obráti stokrát. Vyslovene čaká na každý atentát a nešťastie aby sa mohol byť do pŕs: "Však ja som vám to hovoril." a pri tom si neuvedomuje, že jeho viera (v 99% je táto plebs pro-kresťanská) robila pred pár stovkami rokov to isté , ak nie horšie ako sú terajšie atentáty. Nevie cudzí jazyk, hovorí nejakým nárečím, na dovolenke bol v Tatrách, lebo však on nepodporuje nič iné ako Slovenské hory (skurvene by chcel ísť k moru ale na viac ako Chorvátsko by aj tak nemal) .
@paulieevans@48 Musel som ťa zuasiahnuť na veľmi citlivom mieste keď reaguješ. @49 Myslím že keby som bol tvoj profesor zo psychológie by som ťa na ďalší semester nepustil. Koľko si sa ma snažila vypracovaním môjho psychologického profilu uraziť ti to akosi nevyšlo. Takže začneme hneď od začiatku ako sa v mojom profile pletieš. Áno žijem v podnájme ale hypotéku už mám vybavenú už len čakám na peniaze kedy sa budem koncom mesiaca sťahovať do malebného domčeku so záhradkou a to mám len strednú školu s maturotov. Veru vysokú nepotrebujem aby som sa narozdiel od teba uživil. Už vyše roka nepracujem a nežijem v žiadnej hladovej doline a ani nepracujem tam.. Pracujem v BA a celkom slušne zarábam. Som kmeňoví zamestnanec čo má určité výhody ako 13. a 14. plat pre začiatok som si dosť finančne polepšil keďže pracujem v BA len vyše roka. A za 7 rokov sa nestalo žeby som nebol viac ako polroka nezamestnaný. Za celých 7 rokov som nemal prácu len 2 týždne a aj to som hneď nastúpil do slušnej práce kde sa uživím na toľko že kým ty doštuduješ za maminkiné paniežky lebo sa pracovať ani nechystáš a ani nemieniš nejak v prospech tejto spoločnosti nijak prispieť svojím pričinením. Ako osoba ktorá najskôr študuje len pre svoj osobný prospech a iba pre titul bez výhliadok do budúcnosti. Najskôr vo svojom vyštudovanom obore s titulom skončíš niekde v Tescu pri pokladni kde sa ja budem s platom o 300 eur vyšším než a to bez vysokej školy s nákupmi a zamestnaneckou zľavovou kartou takým intelektuálom ako ty smiať. Ostanú ti len tieto 2 možnosti buď budeš trčať v tescu a za svoju neschopnosť vyníť celý národ ako také slniečko alebo sa naučíš fajčiť kokoty a svojou dierou to niekam s karirou dotiahneš. A keďže plepsom úplne opovrhuješ mám taký dojem že tá druhá možnosť ti je bližšia. Týmto len dokazuješ že tvoje ego je pre teba dôležitejšie ako druhý ľudia lebo plebs je všade. Čo si plebs myslí to je väčšinový názor na to si zvykaj o tom je DEMOKRACIA o názore plebsu (Väčšiny). Ja som s plebsom schádzam a budem schádzať aj preto lebo ja za to že začínam v živote dosahovať nejaké tie úspechy nebudem narozdiel od teba chodiť hore nosom. A keď už sme pri tom plebse a tvojím opovrhovaním voči obyčajnému Slovákovi tak vizitkou tvojej podpriemernej inteligencie na ktorú sa ani ten plebs v poslednej dobe neznížuje je aj to koľko si vo vypracovaní môjho psychologického profilu použila výraz "Skurvený". Takže taká rada od človeka z dola ako som ja. Tvoje vulgárne vyjadrovanie sa ti nedodáva vôbec na vážnosti. To že som nebol ďalej ako v Česku a Rakúsku narozdiel od teba neznamená že si požrala všetku múdrosť sveta. S toho tzv Plebsu mám veľa kamošou čo boli v záhraniči a čo by ti povedali že by si si mala skúsiť zájsť aspoň na polroka isť pracovať do do toho tvojho úžasného multikulti Holadnska GB či USA aby si pochopila ako to tam chodí. A nie len na 2 týždne zajsť si na výlet niekde na kde si už ty sama osobne urobíš obrázok o tom aký je multikulturalizmus peckový lebo si letisku Heathrow videla ako japonec fajčí černocha a o tom je celý tvoj obraz o tom multikulti, kým ďalej od letiska sa násilne vyhladzujú indovia s pakistáncami. A ak si myslíš že Slovensko je tak "Skurvené" ako to ty svojou úbohou inteligenciou hodnotíš nech sa páči zajdi si teraz do zahraničia pracovať. Ja ti poviem len toľko že nie jeden môj známy sa radšej vrátil otročiť na Slovensko za 400 eur len preto aby nemusel riskovať život na ceste do práce pre 3000 libier. Ja tiež do tej kategorie kresťanov nepatrím ako si myslíš. Som Slavjan a nie kresťan. Okrem toho to čo v minulosti robila 99% kresťanov robila aj 99% moslimov a kým to kresťanov prestalo baviť tak 99% moslimov stále teší šíriť právo šária a páchať krutosti na úrovni streedovekej spoločnosti. Takýže vak neviem čo ty chceš vo svojej arogancii dnešným kresťanom vyčítať keď oni za viac menej nenesú zodpovednosť za dôsledky z minulosti. A veru v lani som bol na dovolenke v Tatrách a nie preto žeby ma sralo ako si ty myslíš že inde som nebol. Naopak pochváľujem si tú dovolenku a isť k moru my nechýba. Ja si radšej pocestujem svojú krajinu obzriem si naše kultúrne pamiatky a s niečím sa o našej vlasti oboznámim narozdiel od teba čo si môžeš trčať pri mory v Chorvátsku aj 2 raz do roka a hovno vedieť o tom čo je doma.
@trash Tak predstav si že sa budem živiť učiteľstvom a možno budem mať nízky plat, ale budem mať narozdiel od teba nejakú úroveň na to aby som ženu obviňovala s prostitúcie, kvôli tomu, že ako si ty nepriamo urazil ju, ona sa ti snažila oponovať. Maj sa radšej.
@paulieevans No teda to je fakt dôsledok nízkej úrovne vzdelávacích inštitúcii ak ty budeš učiteľkou. Nech sa ti darí potom vyučovať ten plebs ktorým opovrhuješ lebo nemajú titul ako ty. Ty budeš najskôr patriť do tej kategórie učiteľov čo tesne pred voľbami hulákajú že chcú 25% zvýšenie platov a ani sa nezamýšľajú nad tým že je to práve plebs ktorý bude ukráteny kvôli vaším rozmarom. Pritom deti hovno naučíte. Veď školstvo už nieje nič iba multikulti a LGBTi a čo si ja môžem myslieť o učiteľoch.. Jednú učiteľku som 5 rokov pichal.. Ja obyčajný plebs s maturitou. A keby nevedela orzťahovať nohy povedal by som že nevie vôbec nič. Mohla mať neviem aký titul aj tak bola totálne sprosta. Či že tým že si sa pochválila čo chceš robiť si veľmi nevyhrala. To tiež budeš deťom hovoriť svoje podpriemerne inteligentné frázy ako slovo "Skurvený"? Pochybujem že opakovaním týchto vulgarizmou tie deti niečo naučíš akurát len to že ak sú nejaký rodičia ešte zodpovední pošlú ťa k riaditeľke na koberček za to že akú slovnú zásobu si deti naučila...
@trash Ale kto ti povedal, že opovrhujem ľuďmi bez vysokej školy? ... Môj snúbenec tiež nemá a nebude mať vysokú školu, to aj ja kľudne môžem napísať na základe tvojho textu, že ty opovrhuješ vysokoškolámi. Neber si všetko tak osobne. A áno, používam vulgarizmy, a čo? Čo je na tom? Je to slovo, síce expresívny výraz, ale stále je to slovo a áno hreším, ale to neznamená, že nemôžem mať múdre názory. A nemusím ľuďom naokolo vnucovať svoje ideológie a presvedčenia, lebo každý nech si každý verí v čo chce a volí koho chce, pokiaľ mňa nepresviedča. A ak je školstvo multi-kulti podporujúca LGBTI spoločnosť, tak hurá, presne tam zapadám. Lebo som presne taká a neodsudzujem ľudí na základe zbytočností, ako je orientácia alebo rasa, lebo nie som SKURVENÝ (!!!) rasista alebo homofób.
@paulieevans Už si viem predstaviť ako dopadajú hádky s tvojim snúbencom. Často nálepkovaním "Skurvený" A to opovrhovanie vysokoškolákmi.. Aby si vedela aký som tolerantný tak ti prezradím že opovrhujem len takými vysokoškolákmi ako si ty. Lebo prognózy ktoré tu rozoberám mám tiež od niektorých titulovaných ľudí ktorí sa narozdiel od teba nevyjadrujú ani vulgárne... No očividne by si ich hodila do jedného vreca s primitívným plebsom. Svoje choré ideológie tvrdíš že nemusíš vnucovať no napriek tomu každý kto má opačný názor ako ty je skurvený rasista a homofób. To ako sa považuješ za pokrokového svedčí hlavne o tom že stále ostávaš držiaca sa zaostalého boľševíckeho hesla "kto nieje s nami je proti nám." Multi kulti a LGBT do školy zjavne nepatrý pokiaľ si to neuvedomuješ. Žiaden prínos budúcim generáciam neprinesie. Naopak skôr len katastrófu.. Lebo ak si myslíš že tvoje prognózy sú správne som zvedavý že ako obhájkyňa LGBT a zároveň nebezpečných moslimských imigrantov obhájiš pred deťmi že tieto diametrálne odlišné skupiny ľudí vedia spolunažívať keď už moslimovia sú ešte horší homofóby ako tradičný Slováci či kresťania.. Ale ty si ďalej hľadaj dôvody nálepkovať za homofóbou a rasistou slušných ľudí ktorí nepáchajú toľko zloby ako tí vraj chudáci utekajúci pred vojnou. A ak si myslíš že homosexuáli nemajú u nás práva tak ešte len nebudú mať keď pomôžeš aj imigrantom. Toľko koľko sa cudzincov a buzíkov zastávaš som si v tvojich tvrdeniach nevšimol že by si sa zastála aj kresťanov či vlastných ľudí ktorí žijú aj v tvojej blízkosti. Hraničí to skôr s tvojou nenávistnou zaujatosťou voči vlastnému národu čo ma vedie k myšlienke že tvoj vulgárny víraz ktorý ako taký Neandertálec skôr sedí aj na takých ľudí ako ty či iných slniečkárov...
@trash Ty si čistý psychopat kámo, utekaj sa liečiť a už MA NIKDE NEOZNAČUJ pri ničom a IGNORUJ moje názory, lebo my dvaja sa jednoducho nezhodneme nikdy na ničom a toto je iba obojstranné hádzanie hrachu o priesvitnú stenu, kde sa každý snaží iba trafiť toho druhého a pri tom je medzi nami sklo.
Prezradím ti jednu vec, lebo zjavne veľmi nesleduješ dianie na Birdzi, okrem toho, že si vyhľadávaš niekoľkomesačné debaty o politike a randomly pičuješ do ľudí, čo nesúhlasia s tvojím pokriveným videním. Nie som vysokoškoláčka momentálne, mám spravený iba gympel a na vysokú školu idem až od septembra, takže nie, nie som vysokoškoáčka, pracujem za 550€ v čistom a rozhodne sa na nikoho nepovyšujem. To za čo do mňa už tri dni hustíš je môj zlatý iba reakcia na to ako si opísal "slniečkárov" a tak som sa ti snažila ukázať to ako si krásne hodil všetkých do jedného vreca napriek tomu, že nemáš ani šajnu o zmýšľaní ľudí a prečo si obhajujú niečo to ty ani nechápeš. Trochu extrémne som hodila protiskupinu aj ja do jedného vreca a ty si zareagoval presne tak ako sa dalo očakávať. Urážkami, obvineniami a to, že si nepoužil pri tom nadávky ako ja nesvedčí o nijakej vyššej inteligencií, ja som to tu už niekoľko krát písala - áno nadávam, nadávam už dlho a tí čo ma poznajú osobne vedia, že tieto expresívne výrazy proste iba podčiarkujú niektoré slová v mojich prednesoch, nie som taká tupá, že by som také výrazy raz používala pred študentmi, keď ich nepoužívam ani teraz a to robím v obchode s elektronickými cigaretami. A ak si to neuvedomuješ, škola má byť apolitická organizácia, kde jednoznačne nebudem nikoho ovplyvňovať, pretože ja som tu nikdy nikoho nepresviedčala o svojich názoroch narozdiel od teba. To ty každého označuješ a podsúvaš mu svoje idey, ja to nemám za potreby, ty možno riešiš politiku s každým koho stretneš a potrebuješ sa v tom prejaviť, ja si odvolím, vrámci slušnosti podebatujem a ďalej neriešim, lebo si dobre uvedomujem že týmto tvojím konaním a´la Internet Hero level 2000 aj tak nič nevyriešiš, maximálne vytočíš do nepríčetna slabších jedincov a ľudí ako mňa iba pobavíš a to máš ešte celkom šťastie že sa v práci vkuse nudím tak ti vôbec odpovedám. O mojom snúbencovi a o našich hádkach vieš veľké gulové, k tomu sa ani vyjadrovať podrobnejšie nejdem, stačí ak ti napíšem, že ak by si mal takú tolerantnú, pracovitú, cieľavedomú snúbenicu ako som ja, môžeš si tlieskať, lebo si uvedomujem svoju hodnotu a našťastie si ju uvedomuje aj môj snúbenec. Áno, hádky sú. A vždy budú a vždy sa z nich poučíme a ideme ďalej, mimochodom, aj môj snúbenec sa včera na tebe krásne nasmial a to si neplánuje robiť výšku a tiež sa dá považovať za slniečkára, keďže jeho predstava o živote je presne taká ako si popísal. Bývať v dome niekde pri BA, mať 2 autá, slušnú prácu, otvorenú myseľ a stretávať sa len s rovnako tolerantnými ľuďmi. Ak si myslíš, že som typ dievčaťa, čo sa bude živiť rozťahovaním nôh, zase sa len mýliš, možno učiteľky z Hornej-Dolnej či podobnej dediny sú na to odkázané, ja plánujem učiť v Trnave/Bratislave/Senci na gymnáziu slovenský jazyk a biológiu a ak sa neuplatním v učiteľstve podľa predstáv uplatním sa niekde vo výskume z biológiou a moja práca ma bude napĺňať a v živote, ani keby som mala žobrať by som sa neznížila na úroveň zlatokopky či prostitútky. To, že som nazývala Kotlebovoličov a ľudí ako ty plebsom, som robila len a len preto, lebo aj ty sám si ich tak nazýval, ironizovala som to, ale tak človek čo nemá schopnosť čítať medzi riadkami si to vysvetlí zjavne po svojom a berie vlastne svoje vlastné pomenovania ako urážku (WTF, že?). Multikulturalizmus je niečo čo na Slovensku nehrozí, lebo do tejto našej "úžasnej" domoviny ani len tí emoslimovia nechcú. A k tomu sa ešte vyjadrím takto: Kresťania stáročia zabíjali nevinných ľudí, ktorí sa nechceli pripojiť k ich viere a pozri aké dominantné postavenie ešte dnes majú vo svete a aké mega dominantné postavenie majú na Slovensku. Kresťan, moslim, pokémon. Je mi to ukradnuté, pokiaľ si svoju vieru rieši sám a nenúti ma do nej, tak nech je na Slovensku pokojne milión moslimov. Na svete je dnes asi 1,8 miliardy moslimov a odhadom 50 000 je extrémistov. Prepáč, že nie som schopná hodiť 1,8 miliardy ľudí do jedného vreca a nenávidieť ich a pripojovať sa tým k takýmto ľuďom : (
) ... Sú to ľudia z mäsa, kostí a dušou rovnakí ako ja a ty a väčšina z nich nemá žiadne extrémistické názory a zatože sú moslimovia nenosia 300 buriek v kabelke a nenasadzujú ich na hlavy okoloidúcim ženám. Aj na Birdzi máme moslima @Hamaid , ten sa pohybuje aj vo svojich kruhoch a rád ti dokáže, že tvoje vnímanie je mimoriadne skreslené. A s proti LGBTI právami na mňa radšej ani nechoď. Zatože je človek inak orientovaný tak to absolútne neznižuje jeho honotu v mojich očiach, to je duplom už úplne normálny človek, proste len preferuje rovnaké pohlavie, lebo sa tak narodil. Poznám xy inak orientovaných ľudí - títo ľudia pracujú, študujú, myslia, cítia. Predstav si, že teba niekto obmedzuje v tvojej orientácií. Neexistuje normálna a neneormálna orientácia, proste je kopa druhov ľudí a ja absolútne neuznávam nejaké delenie sa ľudí na takých, takých a takých. Všetci sme rovnakí a ten faktor farby pleti, orientácie, náboženstva je proste pre mňa tak zanedbateľní, že až. Žijem na sídlisku kde je dosť veľa rómov a paradoxne moje predsudky voči nim padajú keď sa pozriem na bielych ľudí, ktorí im niekedy nesiahajú ani po päty. Neškatulkujem skrátka, tak by si nemal ani ty. A ešte raz opakujem nijako neodsudzujem ľudí bez vysokej školy, to bola iba moja reakcia na tvoj komentár a opis slniečkára.
Na záver dodávam
"Představ si, že neexistují státy
Není těžké si to představit
Nemít pro co zabíjet či umírat
A také žádné náboženství
Představ si všechny ty lidi
Žijící v míru..."
Slovensko a Slovák je príliš bezvýznamný pre svet (našťastie), lebo asi by sme inak na svete s takým percentom extrémistov a netolerantných ľudí spustili koncentráky pre moslimov a hromadnú katolizáciu sveta. Ale to už by asi bolo v poriadku, lebo tam kde sa narodíš, do akého náboženstva, to je určite správne, nie je správne sa zamyslieť aj nad inými možnosťami
@hamaid Ja nie som síce vyznávačka žiadneho náboženstva a pre mňa je človek čo verí vždy trochu mimo istým spôsobom, ale chcem tým len povedať že určite nie si menejcenný oproti nejakému náhodnému Slovákovi - kresťanovi a nepovažujem ťa za extrémistu ani nič. Veď človek čo má trochu logiky si to uvedomí aj sám, držím ti palce aby si stretával len logických ľudí a nie takéto beštie ako sú na videu alebo ako je Trash (celkom výstižný nick)...
@paulieevans Skôr sa ja smejem na tebe.. Moja definícia slniečkára keby na teba nesedela bny si nereagovala.. Ale ako som sa už vyjadril trafil som ťa na citlivom mieste trafená hus zagágala.. A keď tak podráždene reaguješ naozaj musíš byť jeden s tých vylízaných slniečkárov.. Inač pekný román ten Lennon ma mal akože presvedčiť? Že ja ani neviem aké by som mal šťastie keby som mal tak tolerantnú snúbenicu ako si ty? Takých tolerantných ako ty už tu bolo a často sa za toleranciu iba skrývali keď chceli presadiť svoje netolerantné názory. Ja som rád že mám také dievča ktoré narozdiel od teba berie tú toleranciu s rozumom. Lebo teba s tou toleranciou raz znásilnia nejaký slimáci jedného dňa ako ich obhájuješ. Ani s Hamaidom ma nepresvedčiš.. Hamaid je možno jeden z moslimov ktorý to má v hlave v poriadku tak to ti gratulujem našla si jedného normálného s pomedzi tých čo tu chcú zaviesť šáriu. Očividne tí dezertéri ktorí nechali ženy bojovať v Sýrii a zbabelo utiekli do EU určite nechcú isť na Slovensko to mi je jasné. Prečo? Lebo to nie sú žiadný posraný chudáci utekajúci pred vojnou ak si to nepochopila ale banda darebákov ktorá chce využívať sociálný systém Nemecka. A teraz sa tu nadrapuješ jednou z Migračných tras má byť východné slovensko. Choď sa potom tam pozrieť na tých chudákov utekajúcich pred vojnou nebudeš to mať ďaleko. Čo sa týka tvojho uplatnenia v biológii budeš radá keď dostaneš potravinárský preukaz a budeš nálepkovať biojogurty. Že škola nemá byť apoliticka to vysvetlí tým mimovládkam a redaktorom denníka N že nemajú tlačiť deťom do hlavy tie svoje prozápadné paškvili nie mne ale to vysvetlí takým profesorom ako je Smatana ktorí poľujú na neviditeľných ruských trollov. A takí paranojici na školách politický ovplyvňujú. Že ty sa poznáš s cigánmi to je nejaká frajerina? Nie nieje ja sa tiež poznám s cigánmi a sú to cigáni žiadní romovia. Tak ich volaj pravým menom inak ti neverím že sa s nimi poznáš. Možno veľa bielých im nebude siahať ani po kotníky ale ty nebudeš siahať po kotníky ani tým bielým. Aj s homošmi sa poznám a neverím že ty si buzíka niekedy videla. Možno si o nich len počula a dnes veríš takým hovadinám že sú tu na Slovensku diskriminovaní.. Ani s tým aké má vo svete Kresťanstvo postavenie nechoď.. Kresťania majú vo svete rovnaké postavenie ako moslimovia. Kresťania stáročia zabíjali a hoci majú rovnaké postavenie ako kresťania s vraždením prestali.. Moslimovia do dnes odsekávajú hlavy v mene Alláha. Takže môžeš ešte byť rada že kresťanov tieto vražedené krátochvíle vôbec prešli. Uvidíme ako budeš slimákov obhájovať keď ti nad tvojou makovicou bude vysieť nabrúsený kindžal( Asi nevieš čo to ten kindžal vôbec je. Nevadí zistíš to keď ti amputujé tú zbytočnú vec čo máš na krku) Tvrdíš že moslimovia sú rovnakí ľudia ako my. Takže podľa teba sú to tiež nenávistný xenofóbní rasisti ako Slováč? O to väčší dôvod aby som ich tu nechcel. Vraj nehádžeš ostatných ľudí do jedného vreca. Citujem "Slovensko a Slovák je príliš bezvýznamný pre svet (našťastie), lebo asi by sme inak na svete s takým percentom extrémistov a netolerantných ľudí spustili koncentráky pre moslimov a hromadnú katolizáciu sveta. Ale to už by asi bolo v poriadku, lebo tam kde sa narodíš, do akého náboženstva, to je určite správne, nie je správne sa zamyslieť aj nad inými možnosťami." Nehodila si teraz všetkých kresťanov a Slovákov do jedného vreca? Aj Slováci sú tí ostatní ktorých by si nemala hádzať do jedného vreca a predsa si ich hodila. Si si riadne nasrala do huby na konci tvojho románu. Gratulujem tentoraz môžem len s konštatovať a to nehreším iba smutne konštatujem nad tvojou mentalitou životného skrachovanca lvl 4000. Si PIČA slniečkárska a tvoji rodičia spravili chybu že nepoužili ochranu.
@hamaid Máš sa na Korán vysrať ja som sa vysral na Bilbliu ešte keď som mal 12 rokov. Tya sa máš na Korán tiež vysrať.. To je moja rada. Náboženstvo nech je akékoľvek je zlé...
@hamaid a bacha na takých ako @paulieevans títo robia v náboženstve veľké rozdiely. Ona vidí zlé kresťanstvo a dobrý islám. Vraj tolerantná.. Ja keď musím tolerovať Islám tak budem aj Kresťanstvo.. Ale tiež s rozumom...
@hamaid No dá sa to tak prirovnať ale zase svet nieje čiernobiely aby sme mohli deliť ľudí na krasťanov moslimov a ateistov. Chápem že na základe svojich názorov musím byť ateista ale nie som. Som Slavjan mám tiež nejakú vieru ale užívam ju s rozumom. Je to myšlienka čo podporujem v žiadnom prípade nie bezcielná dogma ktorá je len projekciou viery.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
A AK SA MôžEM SPýTAť PREčO??
@Nationalgeographic
prosím už dosť...
Ale to je môj názor ved kazdý mame iny @Nationalgeographic
Ak z tých nevolil si nikoho ta čo???
@Dee99
ty vole, co to sem kurva pustaju za individua???
CHAPETE????
A AK STE VOLILI NIEKOHO INEHO TAK POVEDZTE
JA NEPUKNEM
@Sypomka
tak mi povedz prečo vyhrali?
@Savvym
stručná charakteristika pseudohumanistu: vek cca 30-40rokov, ukončená Vš, stredná trieda, bývajú na periféri BA v lokalitách kde si plebs barák väčšinou kúpiť dovoliť nemôže, tým pádom vedla plebsu nebývajú, oblúbené sú baráky tipu bungalov na ktoré si berú 30ročné hypotéky, oblúbené lokality Rusovce, Jarovce, Rovinka, Ivanka pri Dunaji atd. do práce chodia zásadne autom takže s plebsom v MHD do kontaktu neprídu, dovolenky trávia väčšinou mimo SR niekde pri stredozemnom mori v uzavretých turistických centrách kam cestujú zásadne lietadlom takže šanca stretnúť migranta vo vlaku alebo autobuse je minimálna, na výške stretli araba alebo černocha a bol to v pohode človek, takže nakoľko mali pozitívnu skúsenosť všetci černosi a arabi sú pre nich v pohode ludia a pravdepodobne tiež majú všetci Vš, pracujú cca8 hod. denne niekedy aj z domova, víkendy trávia v nákupných centrách tipu Aupark, Polus, Eurovea ..... kde sa pri kávičke ponosujú jak je ten plebs blbý že nechápe ich humanitárne cítenie.okážu neuveriťelne precítene komentovať utopené ďieta vyplavené na pláž v ich oblúbenom turistickom rezorte ale osud vlastných ludí je im ukradnutý, tak isto ako množstvo bezmenných Ajlanov v rozbombardovaných mestách Sýrie, Iraku, Afganistanu..... niekde na križovatke si kúpili NOTABENE a nadobudli pocit jak humánne cítiaci sú, možno aj niekedy majú pocit že nepíšu pravdu ale hypotéky ktoré budú splácať do dôchodku splácať treba, a neísť aspoň raz do roka na dovolenku k moru by neprežili, udržanie ich životného štandardu sa stáva ich mantrou a preto ich svedomie ak nejaké majú je velice ohybné a prispôsobivé.
Stručná charakteristika "do-pŕs-sa-bijúceho-národniara-a-Kotlebovoliča" : Vek medzi 20 a 40 rokov, žije v podnájme, lebo hypotéku mu z nejakého dôvodu odmietli dať, má vyštudovanú max. strednú školu, ideálne nejakú bývalú učňovku, kde by pred pár rokmi nemal ani tú prašivú maturitu. Buď nepracuje, lebo žije v nejakej hladovej doline pri Rimavskej Sobote alebo 5 minút od Ukrajiny alebo pracuje v nejakom závode za minimálku. S plebsou sa stretáva pravidelne - v práci, v obchode na ich dedine, ktorý je vlastne asi jediný obchod, ktorý kedy navštívil, keďže v Eurovey alebo v Auparku by na neho ľudia zazerali ako na chudáka, v MHD, za ktorú musí platiť AŽ skurvených 70 centov a preto okolo seba vidí len zduté, nešťastné tváre. Jeho hobby (keďže na skutočný výlet alebo záľubu nemá peniaze) je čítanie portálov ako TOPKY, CAS a AKTUALITY kde prvý názor, od podobného človeka ako je on vezme za svoj, zisti si minimum informácií a random faktov, ktoré môže vyťahovať pri každej skurvenej príležitosti. Všetko na čo nemá považuje za "pro-americké" , "slniečkárske" a pri tom nebol ešte ďalej ako 50km od svojej skurvenej dediny a nie to ešte napr. v takom Amsterdame kde ten multikulturalizmus funguje a šlape ako hodinky, ľudia sú šťastní, usmiaty, utrácajú peniaze, ktorých majú aj tak dostatok - lebo ekonomika tam neni v skurvenej riti ako na Slovensku, kde každý jeden cent plebs obráti stokrát. Vyslovene čaká na každý atentát a nešťastie aby sa mohol byť do pŕs: "Však ja som vám to hovoril." a pri tom si neuvedomuje, že jeho viera (v 99% je táto plebs pro-kresťanská) robila pred pár stovkami rokov to isté , ak nie horšie ako sú terajšie atentáty. Nevie cudzí jazyk, hovorí nejakým nárečím, na dovolenke bol v Tatrách, lebo však on nepodporuje nič iné ako Slovenské hory (skurvene by chcel ísť k moru ale na viac ako Chorvátsko by aj tak nemal) .
Prezradím ti jednu vec, lebo zjavne veľmi nesleduješ dianie na Birdzi, okrem toho, že si vyhľadávaš niekoľkomesačné debaty o politike a randomly pičuješ do ľudí, čo nesúhlasia s tvojím pokriveným videním. Nie som vysokoškoláčka momentálne, mám spravený iba gympel a na vysokú školu idem až od septembra, takže nie, nie som vysokoškoáčka, pracujem za 550€ v čistom a rozhodne sa na nikoho nepovyšujem. To za čo do mňa už tri dni hustíš je môj zlatý iba reakcia na to ako si opísal "slniečkárov" a tak som sa ti snažila ukázať to ako si krásne hodil všetkých do jedného vreca napriek tomu, že nemáš ani šajnu o zmýšľaní ľudí a prečo si obhajujú niečo to ty ani nechápeš. Trochu extrémne som hodila protiskupinu aj ja do jedného vreca a ty si zareagoval presne tak ako sa dalo očakávať. Urážkami, obvineniami a to, že si nepoužil pri tom nadávky ako ja nesvedčí o nijakej vyššej inteligencií, ja som to tu už niekoľko krát písala - áno nadávam, nadávam už dlho a tí čo ma poznajú osobne vedia, že tieto expresívne výrazy proste iba podčiarkujú niektoré slová v mojich prednesoch, nie som taká tupá, že by som také výrazy raz používala pred študentmi, keď ich nepoužívam ani teraz a to robím v obchode s elektronickými cigaretami. A ak si to neuvedomuješ, škola má byť apolitická organizácia, kde jednoznačne nebudem nikoho ovplyvňovať, pretože ja som tu nikdy nikoho nepresviedčala o svojich názoroch narozdiel od teba. To ty každého označuješ a podsúvaš mu svoje idey, ja to nemám za potreby, ty možno riešiš politiku s každým koho stretneš a potrebuješ sa v tom prejaviť, ja si odvolím, vrámci slušnosti podebatujem a ďalej neriešim, lebo si dobre uvedomujem že týmto tvojím konaním a´la Internet Hero level 2000 aj tak nič nevyriešiš, maximálne vytočíš do nepríčetna slabších jedincov a ľudí ako mňa iba pobavíš a to máš ešte celkom šťastie že sa v práci vkuse nudím tak ti vôbec odpovedám. O mojom snúbencovi a o našich hádkach vieš veľké gulové, k tomu sa ani vyjadrovať podrobnejšie nejdem, stačí ak ti napíšem, že ak by si mal takú tolerantnú, pracovitú, cieľavedomú snúbenicu ako som ja, môžeš si tlieskať, lebo si uvedomujem svoju hodnotu a našťastie si ju uvedomuje aj môj snúbenec. Áno, hádky sú. A vždy budú a vždy sa z nich poučíme a ideme ďalej, mimochodom, aj môj snúbenec sa včera na tebe krásne nasmial a to si neplánuje robiť výšku a tiež sa dá považovať za slniečkára, keďže jeho predstava o živote je presne taká ako si popísal. Bývať v dome niekde pri BA, mať 2 autá, slušnú prácu, otvorenú myseľ a stretávať sa len s rovnako tolerantnými ľuďmi. Ak si myslíš, že som typ dievčaťa, čo sa bude živiť rozťahovaním nôh, zase sa len mýliš, možno učiteľky z Hornej-Dolnej či podobnej dediny sú na to odkázané, ja plánujem učiť v Trnave/Bratislave/Senci na gymnáziu slovenský jazyk a biológiu a ak sa neuplatním v učiteľstve podľa predstáv uplatním sa niekde vo výskume z biológiou a moja práca ma bude napĺňať a v živote, ani keby som mala žobrať by som sa neznížila na úroveň zlatokopky či prostitútky. To, že som nazývala Kotlebovoličov a ľudí ako ty plebsom, som robila len a len preto, lebo aj ty sám si ich tak nazýval, ironizovala som to, ale tak človek čo nemá schopnosť čítať medzi riadkami si to vysvetlí zjavne po svojom a berie vlastne svoje vlastné pomenovania ako urážku (WTF, že?). Multikulturalizmus je niečo čo na Slovensku nehrozí, lebo do tejto našej "úžasnej" domoviny ani len tí emoslimovia nechcú. A k tomu sa ešte vyjadrím takto: Kresťania stáročia zabíjali nevinných ľudí, ktorí sa nechceli pripojiť k ich viere a pozri aké dominantné postavenie ešte dnes majú vo svete a aké mega dominantné postavenie majú na Slovensku. Kresťan, moslim, pokémon. Je mi to ukradnuté, pokiaľ si svoju vieru rieši sám a nenúti ma do nej, tak nech je na Slovensku pokojne milión moslimov. Na svete je dnes asi 1,8 miliardy moslimov a odhadom 50 000 je extrémistov. Prepáč, že nie som schopná hodiť 1,8 miliardy ľudí do jedného vreca a nenávidieť ich a pripojovať sa tým k takýmto ľuďom : (
Na záver dodávam
"Představ si, že neexistují státy
Není těžké si to představit
Nemít pro co zabíjet či umírat
A také žádné náboženství
Představ si všechny ty lidi
Žijící v míru..."
Slovensko a Slovák je príliš bezvýznamný pre svet (našťastie), lebo asi by sme inak na svete s takým percentom extrémistov a netolerantných ľudí spustili koncentráky pre moslimov a hromadnú katolizáciu sveta. Ale to už by asi bolo v poriadku, lebo tam kde sa narodíš, do akého náboženstva, to je určite správne, nie je správne sa zamyslieť aj nad inými možnosťami