obidvaja su zlodeji, jeden na druheho kydaju aby zase mohli byt pri korite a zase sa nabalit, a teraz fico chce aby ludia zabudli na jeho preslapy, a pozerali na dzurindu ako na najväcsieho zlodeja, pritom obaja su zlodeji
aj tak sa mi pači na terajšej vláde a ten nádherní klientelizmus a tie ešte skade su tie firmy čo sa snimi uzatvárajú tendre a naj viac sa mi páči ako stále ficko na všetko nakričí a na konce odvolá ministra a hlavne že sa mu to deje pod rukou... podľa mna pred volebná kampaň bude pekná paródia
Fico sa snaží zakryť tie svoje sračky. Bomba, štrajky, nadrbný Slota.. to všetko sú veci, ktoré by mal riešiť. a nie komunisticky poukazovať na nepriateľa štátu, prehlbovať napätie, a to všetko.
to tu už bolo 20 rokov dozadu. a všetcia zaňho hlasujte, lebo je najviac, lebo vám dá vysoké prídavky a sociálne dávky a jebte na našu budúcnosť.
(každopádne, pred voľbami sa budem chodiť pozerať na akcie Fica, aj Dzurindu a na ľudí, ktorí do nich budú hádzať vajíčka.)
Budu volby a to je najlepsi cas vytahovat take veci, a ked sa mu zaschce tak kazdy den moze z dzurindovej vlady neco vytiahnut nove, nejaky preslap. Proti Ficovi nic nemam, len SNS mi velmi vadi, lebo taky clovek ako SLota nema co robit vo vlade, strasne klade a vela slope
u nás je slovo "politik" synonymom pre korupciu, diletantskú neschopnosť a rozkrádanie spoločného rozpočtu, takže keď sa dvaja takí navzájom obviňujú, len hrajú divadlo pre obete tejto propagandy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Fico sa snaží zakryť tie svoje sračky. Bomba, štrajky, nadrbný Slota.. to všetko sú veci, ktoré by mal riešiť. a nie komunisticky poukazovať na nepriateľa štátu, prehlbovať napätie, a to všetko.
to tu už bolo 20 rokov dozadu. a všetcia zaňho hlasujte, lebo je najviac, lebo vám dá vysoké prídavky a sociálne dávky a jebte na našu budúcnosť.
(každopádne, pred voľbami sa budem chodiť pozerať na akcie Fica, aj Dzurindu a na ľudí, ktorí do nich budú hádzať vajíčka.)