veľmi sa mi páčil a mrzí ma,že sa nedá stiahnuť (alebo sa to už zmenilo ..) každopádne som čakala niečo omnoho nezáživnejšie. Veľakrát som ani nedýchala .. bolo to fajn
skvely film!.....síce každé druhé slovo je nadávka ale o to práve ide, že tak je to predsa aj v skutočnosti, je to dosť autentické vďaka tomu, ruku na srdce všetci sme skazený takže jedn takyto film nas nemôže poburiť.....su tam zabery aj z atriakov, apolla a dokonca tam je aj 39ina ktorá premáva na slavičie.....zaujimave, putave...fakt klobuk dole
@wewo prepáč som skeptický takmer voči všetkým recenziám, aj na Cigána som toho prečítal dosť a všade písali aký super film, ale nakoniec to také super nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
lebo na jednej strane by som to rad videl ale neviem si sa to oplati, bohuzial slovensky film, je slovensky film
» www.birdz.sk/filmy/love-rece...
ina diskusia, teda prvy prispevok
To nepísal novinár. Ale wewo z Birdzu.
tomu sa hovorí recenzia no, nehovorím že treba zámerne hladať chyby ale henten "článok" bol sladší ako od distribútora
..kvak..