myslim si, ze by bolo vhodne to spravit tak Upozornenie, ..... ak to tak bduu ribit tak sa mu to zmaze ... prost ... amlo by to tak byt ... ale zasa ked to niekto pise do Emo fora ano? co tu mame aj my, tak by sme to mali respektovat ... a ziadny filter. pokial by to bolo v inej diskusi ako emo tak by sa to mola zmazat a autor by to mal napisat poriadne ... to je moj nazor na danu problematiku
ale k teme som za filter nejaky. ozaj to nemusim. este ked niekto pise ako ja ze nepouziva interpunkciu okas.. fajn. svk klavesnicu neznasam z duse takze sorrac, ale neznasam lustit po niekom male velke pismena a podobne srandy.. to radsej zavriem ako by som to mala citat a lustit dalsich X hodin.. howgh.
koksotina ale to je v pohode...neda sa to citat tak to nebudeme citat a nikto sa nebude vyjadrovat...potom tí ,,emáci" zistia ze to pismo je naprd a budu pisat konecne NORMALNE
Potom ale nech sa zakáže aj písať bez diakritiky, používať nadávky, slová z iného jazyka, prihlúple skratky typu pls, jj a všetko ostatné, čo znevažuje slovenský jazyk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
» 77.48.102.76/vypatlator/inde...
uzasna vecicka ide to tam aj naspet dobre som sa pobavila.. kuken sie mal
A ono to dobre sluzi ako znak debility,ked vidim ze niekto TaaKt000 pise,tak viem,ze s nim vela reci z mojej strany nebude
len to skusam
ja myslim, ze kto to nechce citat, tak to necita.. aj tak v pripevkoch tohto typu nic zivotne dolezite nenajdete
Ako kačica to splnilo svoj cieľ
lenže, mám vo webke že ...kOFola ... lebo v tom je zmysluplná šifra, nie ako tie emosračky!... a to mi neprejde?
Theeda
Newjeem
Už NeWiEm KoMu MáM wEriť
NeChAaPeM
funguje?
DoskaKavenIa
skvely napad
Myslím že to už je trošku prehnané.