@hotaru ja mám pocit, že túto konkrétnu skupinu tvoria ľudia, čo začali cvičiť tak pol roka predtým ako sa to stalo populárnym... aby všetci vedeli, že su niečo viac
tak chceš dobré či lacné?
čo som počula že je lacné hlavne pre študentov na jazere pri tescu, keď chceš dobré tak vraj v optime je jedno z najlepších
ja chodím do astorie, čo je novo otvorené a som tam spokojná so všetkým + máš saunu v cene
a ženským fitkám sa výhýbaj radšej
@sheily práveže vôbec som sa s takýmto názorom ešte nestretla...toto zastáva tá skupina, ktorá vidí, že všetci cvičia, majú dobré postavy, alebo sa usilovne snažia sa k nim dopracovať, lenže ich to nechytilo, sú leniví, tak najlepšie je hejtovať
@klaudiqaaa no ja som sa s takým stretla už dosť veľa, dokonca aj tu na birdzi čo su miestni svalovci,.. niekto si pýtal rady, že ako začať cvičiť a hneď dostal hejty načo to robí, že len preto, že je to teraz in a tak
G.S.ko oproti magistratu, je to aj dobre aj lscne, 20e/mes. Uz lacnejsie moc nenajdes, mozno o trochu ale uz by som sa bal ze tam bude plno ludi a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
čo som počula že je lacné hlavne pre študentov na jazere pri tescu, keď chceš dobré tak vraj v optime je jedno z najlepších
ja chodím do astorie, čo je novo otvorené a som tam spokojná so všetkým + máš saunu v cene
a ženským fitkám sa výhýbaj radšej
čo je na tých ženských? prečo nie?