iank hadov sa bojím (tých niekoľko metrových) aj pavúkov (tých veľkých ako dlaň) ale nie je to fóbia. skôr normálny strach z dačoho jedovatého. ke´d zomrieť tak skokom z veľkej výšky.
vytahy..och fuj fuj..a este tie stare fuj fuj vytahy..nieeeee..moja nocna mora..vytahy ble ...
ale uz je to lepsie..teraz sa odvazim vojst do vytahu aj sama (ale vzdy mam taky divny pocit) ale ked som bola mala, som si radsej vysliapala 12 poschodi ako ist vytahom.
ked som bola mensia, mala som velku predstavivost...v podstate som sa bala mojej fantazie...a este trochu toho vo mne ostalo...je to sice divne, ale ked na zahrade u dedka v noci prechadzam ulickou medzi hroznom a za mnou je len cira tma- neprijemny pocit...
Najviac, bezkonkufrenčne sa bojím robenia stojek Kedysi som sa bála aj vysoko preľudnených priestorov, ale potom som začala chodiť na koncerty a tam som na výber reku nemala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
iank hadov sa bojím (tých niekoľko metrových) aj pavúkov (tých veľkých ako dlaň) ale nie je to fóbia. skôr normálny strach z dačoho jedovatého. ke´d zomrieť tak skokom z veľkej výšky.
@husky Amen !!!
--
A k teme: Fobiu mam len z nasej civilizacie :p
A tiež si nemyslím že každý jeden čo nadomnou niečo napísal,má z danej veci naozaj fóbiu.
@luc.ka A ja som si myslela že to robievam len ja
ale uz je to lepsie..teraz sa odvazim vojst do vytahu aj sama (ale vzdy mam taky divny pocit) ale ked som bola mala, som si radsej vysliapala 12 poschodi ako ist vytahom.
a ešte nemám rada miesta, kde je moc ludí
hlavne v noci