Kazdy koho poznam je vo vztahu takze na silvestra uz maju plany.. Som tu jediny kto bude na silvestra sediet doma? nejake tipy ze co by som mohol robit? Kto sa bude tiez zajtra doma nudit?
nie, určite nie si jediný kto nemá partnera a určite nie si ani jediný kto bude sám na silvestra. kde bývaš? nie je v okolí nejaké miesto, kde by si sa mohol ísť zabaviť? alebo pridať sa k nejakej partii (aj keď v nej budú nejaké páry)? či?
ja som tiež sám a budem doma s rodinou... ani ma to nejak netankuje, že bez parnerky budem dam si chlebicky, chipsy, sampus, nieco tvrde do toho a budem kukať futbal v telke
ja budem sama doma. akože úplne sama. s mačkou vlastne. a s vínčiskom. a budem hrať Skyrim a Oblivion, lebo mi kúpil @n0win0u ktorého týmto pozdravujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
K teme: budeme doma s priatelkou a nejakymi znamymi, popijat, fajcit a hrat stolove hry von nejdem isto.