Som si všimol že tu občas bývajú fóra na hádanie ale už po prvom komente je výsledok odhalený :/ tak či by nešlo spraviť špecialne fórum kde by bola časť prvého komentu skrytá(kde by bola odpoveď) aj všetky príspevky kým by užívatel nevložil koment(odp
#501 zatial mas tuna toto, nech sa ti pari z hlavy
Ked mi das ty jedno euro (ved uz su eura tak budeme mat rovnako eur. Ale ked ja dam tebe jedno euro budes mat 2x viac ako ja eur. Kolko eur mam ja a kolko mas ty?
@6 ...trochu nerozumiem :o to by asi bolo dosť jasné keby tam bolo že 15 odpovedí
pridáš odpoveď a čítaš či dobre abo zle ,nee 8) @4 ...ale kdeže ,je iba dnes a zajtra bude až zajtra dovtedy to možno rozlúsknem
@2@smichi tak už je zajtra
...no ja mám dve eurá /(1€)(1€)/
a ked tebe dám jedno (1€)
tak aj mne ostane jedno(1€)
a ked ty potom dáš mne jedno (1€)
tak budem mať dve /(1€)(1€)/ čiže dvoj násobok
a ty nebuš mať nič
@501 / Ty si to sice spravne vyriesil ale s inym zadanim. Ty si to vyriesil ze najprv ja dam tebe a budeme mat rovnako, a potom bez resetu ako sme mali na zaciatku ty das mne a budes mat dvojnasobok.
Mierna inkonzistencia v zadani, da sa to aj tak chapat, takze dik za upozornenie.
A vlastne nie, to by nesedelo to by si ty musel mat 4 eura a ja 2
Ked mi das ty budeme mat 3 3 (rovnako)
A ked ti potom naspat dam ja tak budeme mat zas ja 2 ty 4, cize dvojnasobok, ale pekny rozdiel len pri inom zadani
@smichi hm.. ja som to čítal a počítal a nejak mi to pasovalo :/ ale vlastne 0x2 nieje 2 ale 0 tak nemám dvojnásobok tvojho ale môjho stavu lebo (2x1)
musím pozornejšie čítať :/
si to mohol odeliť aspoň riadkom ked to bola dalšia podmienka a nie jedna spojená
...a že prečo som mal vždy z matiky 3 (chyba bola v slovenčine :p)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ked mi das ty jedno euro (ved uz su eura tak budeme mat rovnako eur. Ale ked ja dam tebe jedno euro budes mat 2x viac ako ja eur. Kolko eur mam ja a kolko mas ty?
Hehe, aj tak sa vsetci na to vyseru
pridáš odpoveď a čítaš či dobre abo zle ,nee 8)
@4 ...ale kdeže ,je iba dnes a zajtra bude až zajtra dovtedy to možno rozlúsknem
...no ja mám dve eurá /(1€)(1€)/
a ked tebe dám jedno (1€)
tak aj mne ostane jedno(1€)
a ked ty potom dáš mne jedno (1€)
tak budem mať dve /(1€)(1€)/ čiže dvoj násobok
a ty nebuš mať nič
Ako si to vyratal? Si si postupne posuval hodnoty kolko kto ma eur, alebo si si napisal sustavu rovnic ?
Mierna inkonzistencia v zadani, da sa to aj tak chapat, takze dik za upozornenie.
Ked mi das ty budeme mat 3 3 (rovnako)
A ked ti potom naspat dam ja tak budeme mat zas ja 2 ty 4, cize dvojnasobok, ale pekny rozdiel len pri inom zadani
Nič som nepísal, ako retard som si v hlave mince predstavoval a človek by nepovedal aká je to námaha ...
musím pozornejšie čítať :/
si to mohol odeliť aspoň riadkom ked to bola dalšia podmienka a nie jedna spojená
...a že prečo som mal vždy z matiky 3 (chyba bola v slovenčine :p)