...formu upada, to je pravda...a jedna vec, co mu chyba su moderatori/admini...ja viem, jeden clovek (tomas) to nemoze stihat, ale mozno by stalo za to 5-10 ludi ustanovit za moderatorov/adminov, nech ma o starost menej...topicy treba obcas presunut do in
podla mna ak by sa nieco s adminstvom rozoberalo, mali by sa tomasovi nahlasit kandidati a potom by sa malo hlasovat. a ty co budu mat najviac hlasov budu admini, tym sa zabezpeci, ze sa tam dostanu len ludia co to chcu robit a v miestnej komunite su uznavany a maju reputaciu.
inak kazdopadne som tiez za adminov a moderatorov, lebo je tu dost chaos a niekedy sa tazko orientuje.
stacilo by to zatial spravit tak ze sa vytvori diskusia ze co by sa malo mazat..a tam moze kazdy pisast co sa mu nepaci,napr kt diskusia ,kt blog alebo kt fotka neni s pravidlami birdzu.. a tomino by si to len mrkol a by len mazal..nerobilo by mu to take starosti a rozhodovanie by bolo len na nom..
...vsimnite si len forum Co ma nasralo a temu Dalsi moj BIELY brat...toto tu mame viest???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...zmazat...
takze robime hlasovanie??? nebolo by dobre urobit to podla poctu navstev? ja som za...ale nemusi to byt, napriklad niekto je v prvej 50tke (pocet navstev) ale urobil pre forum ovela viac ako niektori v prvej desiatke (ako ja :-]]]
nemali by byt nejake mena na vyber? co ak pride tisic hlasov a kazdy by bol pre niekoho ineho? taktiez si neviem predstavit, ze by som mala len tak z brucha niekoho navrhovat. teda az na jedneho a idem to odoslat ma teraz napadlo
absolutne suhlasim so vsetkym co Husky napisal a bola by som aj za keby chcel s vedenim bidzu pomoct aj on a hodit si na plecia tuto strasnu zodpovednost prtoze neprajnikov ma kazdy... takze mas moje sympatie
hm nemal by si tomas spravit zoznam ludi kt by si bol ochotny vziat? lebo vytiahnut z malicka 5 kandidatov je celkom divna predstava..takze naj by bolo asi dat na vyber ludi hm?
Mozte napisat aj jedno meno, nemusi byt 5, a z tychto ludi si spravim rebricek a mozno ak sa mi tam dakto nebude zdat, tak ho preskocim.. A povedzme ze 10-15 ludi najaktualnejsich vyberiem a o nich budete moct hlasovat, ak chcete hlasovanie
ale povedzme, ak nejaky nick napise co ja viem 50 ludi, a iny nick napise 5 ludi, tak asi ten co ho vybere 50 ludi je uznavanejsi...
uvidim ako to bude. ale budu admini a mam par napadov pre forum, ako ho spravit tak, aby zmyzli diskusie z nazvom "problemik", "pomoooooooooooooooc", ci diskusia typu "baby ozvite sa" - a v tom uplne daka tema ktora je co ja viem, "baby ozvite sa, kde najdem maturitne otazky z nemciny..." co uplne nema suvis s tym "baby ozvite sa" v nadpise...
Už sa hlasovalo? Ak by bola núdza o ľudí na "stráženie" diskusného fóra, tak sa hlásim. Aj keď tu nejak veľa návštev nemám, mám kopec nápadov, ktoré by určite pomohli. A k tomu z koho vyberať adeptov: nejde o počet návštev, ale o obsahovú hodnotu ich príspevkov do fóra. Takí ľudia, ktorí zakladajú dobré diskusie by mali mať prednosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale nezdalo sa mi ze by tomas nieco take chcel..
lebo tento portal ja pre vsetkych do 26..takze maju tu miesto aj 13 roční - čo im nikdo neberie,len niektore ich nezmysli sa nedaju čítať..
ja by som rozdelil temy ze tunak nech vytvaraju od 5 rokov (čo už vedia pisat) do 13
pak od 14 do 17
a od 18 do 26..
aby dany clovek co bude klikat na to vedel do čoho ide..
proste takto na kope je to dost blbe podla mna ..lebo niektore temy su tam fakt ze zbytocne..
btw 1ka: Husky je jednym z najrozumnejsich ludi co tu poznam...
ja nemozem zato, ze si nasrany v kazdej diskusii...ja sa drzim takeho ze kde ma netreba, tam sa nevtieram...
mozno to vyznelo ako keby som chcel byt moderatorom...mne o funkcie nikdy neslo...hlavne nech tam je niekto normalny...
EQ
inak kazdopadne som tiez za adminov a moderatorov, lebo je tu dost chaos a niekedy sa tazko orientuje.
stacilo by to zatial spravit tak ze sa vytvori diskusia ze co by sa malo mazat..a tam moze kazdy pisast co sa mu nepaci,napr kt diskusia ,kt blog alebo kt fotka neni s pravidlami birdzu.. a tomino by si to len mrkol a by len mazal..nerobilo by mu to take starosti a rozhodovanie by bolo len na nom..
iked admini su admini..
EQ
kazdy nech nominuje jeden az 5 ludi, ktorych chce aby boli admini... a ja to o tyzden zratam a uvidime.
ok????
posielajte to ako tajnu spravu na nick "birdz"
nech to mam na jednom mieste.
vdaka
nemam slov...ani nevies, ako si to vazim...
EQ
ale povedzme, ak nejaky nick napise co ja viem 50 ludi, a iny nick napise 5 ludi, tak asi ten co ho vybere 50 ludi je uznavanejsi...
uvidim ako to bude. ale budu admini a mam par napadov pre forum, ako ho spravit tak, aby zmyzli diskusie z nazvom "problemik", "pomoooooooooooooooc", ci diskusia typu "baby ozvite sa" - a v tom uplne daka tema ktora je co ja viem, "baby ozvite sa, kde najdem maturitne otazky z nemciny..." co uplne nema suvis s tym "baby ozvite sa" v nadpise...