Prečo mi nejde uploadnuť fotka?? už skúšam tretiu a mám podozrenie, že má v tom prsty vyššia moc birdzu. nejaký typ? tak isto aj keď som založila jedno forko po jednom dni sa zmazalo. to si admin nových uživateľov nejako testuje alebo čooo?
myslis bezne fotky alebo avatar? lebo upload avataru od istej doby jednoducho nefunguje a ti, co sa zaregistrovali pred nou, ho menit mozu a ti, co po nej, nemozu
@hoperpohroma inak nevies ako kodoznaly clovek nam ostatnym objasnit, ako je to mozne? Lebo si nedokazem ani predstavit to kriterium, podla ktoreho ludom regnutym pred/po nejakom datume ide alebo nejde upload
@narazuvzdornaa bohvie ci tie smsky neposrali daco, lebo tusim odkedy je sms regstracia, tak to nefunguje. ja sa tomuto nevenujem nejako do hlbky, ale pravdepodobne mame nejaky parameter, ktory mali mat aj ti "novi", ale nejako nekorektne sa im ulozil. lebo upload evidentne funguje, takze ti novi musia mat v databaze nieco, co tomu brani. ale strukturu B nepoznam a som rada tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A novych uzivatelov testuje Tomas a ked tym testom prejdes tak potom az mozes fotku :/
Myslím si že aj pchanie sa im do análneho otvoru by mohlo pomôcť!
som už videla tú ikonku ´?´ namiesto avtaru aj u niektorích skor registovaních..