Cauko. Takže k téme dievčatá, by som mal viac pripomienok ale na teraz len jedna.....
Takže ,pozeral som si fotky v albumoch a snazil som sa najsť dievča ,ktoré by ma nejako očarilo,ale keď som uvidel tie silené úsmevy, tie strašné pózy (akože úpl
hmm ja sa na fotkach skoro nikdy nesmejem. neviem preco. asi aby som nehadzal blbi usmev. Ale videl som aj take fotky. kde ten usmev bol myslim si nie na silu a taky prirodzeny ale fakt tu len vynimky su take
Creativer: ty si si sem nedal pre istotu ziadnu fotku ...to si sem prisiel len preto, aby si si pokukal daku holku?...hmm, akoze pokec u teba uz nie je dost dobry? A k teme...je normlane, ze na fotke, kde sa keca a tak podobne, chcu baby(aj chalani) vyzerat co najlepsie...a preto pozuju...a ak chces len na zaklade toho sudit baby z birdzu, ze nie su prirodzene usmiate a preto su falosne a pretrcaju svoje telesne schranky, tak akoze podla mna debilita prveho stupna! A pripustam, ze niektore take su, hej?...
Slepice...musia ukazovat hole rite a vyzliekat sa aby im niekto napisal...fuj a ked vidim ten afekt s naspulenou papulou na kazdej fotke tak je mi fakt zle:-!
ako pises :"odfotiť sa dokáže každý, ale hádzali by ste také pózy aj normalne vonku"...tak ja teda ano...taku aku mam foto...podla mna normalnu...pozeral si asi iba malo fotoalbumov.
NADAWATE NA HOLKY AKE SU SLEPICE,ZE UKAZUJU HOLE RITE,PERY,ALE PRI TOM STALE NA NIX POZERATE..SI DAWATE HOWNO DO HUBY..ANO,PRIRODZENA KRASA JE KARJSIA AKO TAKA ,,UMELA,,ALE XCEL BY SOM WIDIET,ZE KTORI Z WAS KED PREZERA ALBUMY,A UWIDI TAKU HOLKU THAK JU HNED ZRUSI,A NEPOZRIE NA WYSTRIH
Yoger99 napriklad ja. Co ma ma vzrusit na fotkach ked mam priatelku? S nou mozem robit lepsie veci nez kukat na fotky, tym padom nemam za potrebu sa pozerat po nejakych stetkach z vystrihom..
TOMMYHOT...ALE JA NEHOWORIM O TOM,ZE SA MAS NAD NIMI WZRUSOWAT..ALE SKOCI TI NAHODNE WEBKA,A NEKUKNES,XCES POWEDAT ZE ZAKRIJES OCI??:}}..aj ja mam priatelku,som s nou stastny,ale ked wyskoci foto holky ktora ma napr wystrih,thak pozriem.aby som potom mohol powedat mojej laske aka je krasna,ze na nu ziadna nema
Kazdy ma v sebe kusok narcizmu, ked su fokty pekne aj mne sa pacia ja sama priznavma rada sa fotim(ale nech to ma v sebe kusok umenia) ale ako bolo uz spominane "naspulene papule" su otrasne....
ja sa na fotkach moc neusmievam...ale zakladatel diskusie ma pravdu v tom, ze niektore baby maju az moc "odhalene" fotky a to len preto aby zaujali..akoby nebol iny sposob...
heh..nhoo.. ja newem co powdat natho ae si tho tiez myslim ja mam tiez fotky v albumoch na pokeci azet((TINA7641)....nho ae newem ci su tho pozi nho newem al suhlasim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
p.s.moznoze maju krc v ustach, co ty vies?
je normalne, ze na "fóre", kde sa keca a tak podobne
ahmmm ale te krvck te su fakt total pczk...nech sai to ukazuju na azete ale ne tu !!!...