prosim poradte mi uz dlho rozmyslam, aku foto si mam dat do profilu , ale nikdy na to newiem prist....pozrite si moj album na nicku 7petronelka7....a plss poradte uz vopred diky
preco chces mat fotku na pokeci? len si predstav ze kolko ludi ta uvidi a aj taky ktorych nemas rada a budu sa mozno smiat, a bohvie co budu robit s tvojou fotkou
ja by som ti poradila...skor si tam fotku nedavaj...a ak si s niekym budes rozumiet a budes vediet, ze mu mozes verit tak mu potom foto posles...ale inak je to zbytocne nie - mozes vyjst na posmech, alebo naopak ta niekto bude otravovat...takze asi tak
@2 ked niekto uvazuje tak ako si ty pisala o tych fotkach tak to je uz vazne chore a ti ludia co si robia srandu z toho su vazne nuly no sory...to ked si dam na pokec alebo inde na net fotku aby som sa hned bala ze nejaky uboziak to znieuzije na nieco? a k teme-byt na tvojom mieste sama si vyberam foto vsak ide o to aka sa paci tebe a nie druhym ludom...co ked ti poradia prave taku aka sa ti pacit nebude az tak,tiez si ju das ako hlavnu?
no ja radsej fotku nemam ale tebe by som poradila cislo 3 tak ta je fakt supeer....mozes mi aj napisat na pokeci som DJmajka,chcem vediet ze jak sa rozhodnes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
daj si tam nejaku de mas na hlave mop na umyvanie dlazky jako parochnu a prilepene fuzy z uhorky.. -.-
mozno ti aj nejaky uchylak napise..