Ahojte..mam 18rokov moj frajer 22..sme spolu 3 roky..od zaciatku bolo vsetko skvele vsetko klapalo v postely ako ma..ale prisli nejake tazkosti do nasho vztahu..mali sme kriticky rok ale zvladli sme ho..pokracovanie v 1.komente
No a teraz mame taky problem ze on nechce sex..mam skolu takze do tyzdna sa vidime 2 krat aj menej a on vobec nic..ja sa mu nukam jeho to otravuje...a ked sme spolu on radsej kuka televizor a ja si tak mozem tukat do telefonu..aj som sa ho pytala nato..ale on sa tvari ako keby bolo vsetko v poriadku..nespali sme spolu vyse mesiaca a nie nemam ziadne komplexy niesom ani tucna ani skareda..
Znásilni ho.... ale tak aby sa mu to páčilo aby nabudúce chcel.....
Ale ak chceš serióznu radu, tak mu vypni televízor a porozprávaj sa s ním v štýle "pre teba je to možno v poriadku, ale pre mňa nie, tak pome riešiť problém" ...
Ono vo vzťahu sú dôležité také tie asertívne debaty....
Rozpravala som sa s nim..len som vtedy mala pocit ze sa rozpravam sama so sebou..on bol ticho a tvaril sa ze ked sme mesiac od toho ze to je normalne...neviem ci som drevo no nikdy sa nestazoval naozaj sa snazim a robim vsetko co chce..dokonca by som povedala ze on je v tom horsi ako ja..
dost mozno len nema chut, aj ked ak nema chut cely mesiac, tak je to celkom dost.
Tiez mi pride divne, ze sa vidite 2x do tyzdna a ste doma a pozerate TV
@luucc skus si dat sama sebe otazku, ze kedy by si stvojim frajerom nechcela sex...ake okolnosti by museli nastat...osobny si myslim ze dve veci v tom mozu byt...
1. Je v tom ina baba
2. Nerobis dost preto, aby si bola pritazliva
3. Uz ho nepritahujes vobec, a skor caka aby si to ty snim ukoncila..( vsetky alternativy viac-menej ved k urcitemu rozchodu...) je to otazka casu
Neviem si predstavit zeby ma podviedol....ale aj tak by sa to mohlo stat..dalej pritazliva sa snazim byt nechodim pred nim neupravena a rozgajdana...ach neviem..romyslala som nad tym zeby mohol mat nejaku chorobu a hanbi sa zato..ale neviem ako to zistit
Ak sa s tebou aj prestava stretavat, mas vyslovene pocit, ze musis ist ty na 70% a on len na nejakých 30% , tak je velmi pravdeopodobne, ze je v tom niekto iny. Kludne hraj tuto jeho hru dalej, a ak sa budes len trapit a vidiet nezaujem vykasli sa na to.
@luucc neviem popravde...este raz som si precital to co si napisala..ty mas 18..tvoj chalan 22...ste spolu 3 roky...to je dost dlha doba....PROSTE MAS ESTE CAS NA SERIOZNY VZTAH...to je cele...ako nehovorim ti to vzlom...uz len ten fakt, ze ty sa ho spytas ze co sa deje, a on sa tvari ( podla tvojich slov ), ze nic sa nedeje...ale ty vies velmi dobre ze deje...podla teba je takato komunikacia medzi partnermi ktory su treti rok spolu v poriadku? skus sa na to pozret trocha akoby s odstupom...nedivaj sa na to ze je to tvoj chalan, ale skus to tak akoby ti to rozpravala presne tuto situaciu tvoja kamaratka, ktora potrebuje odteba radu...ale tak ci tak, drzim sa toho nazoru ze na taketo dlhodobe vztahy mas kopu kopu casu...este raz nic vzlom
1. našiel si inú s ktorou sexuje kým s tebou nie je (85%)
2. nudí ho sex s tebou (10%)
3. možno je to len debilná náhoda a práve vtedy je fakt unavený, vyčerpaný, plný myšlienok na niečo iné, možno si veľa honí a potom nemá chuť a ďalších tisíc nepravdepodobných hlúpostí... (5%)
Keď ťa neche obšťastniť on, najdi si niekoho poriadneho =D život je kratky aby bol človek dlho nadržaný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale ak chceš serióznu radu, tak mu vypni televízor a porozprávaj sa s ním v štýle "pre teba je to možno v poriadku, ale pre mňa nie, tak pome riešiť problém" ...
Ono vo vzťahu sú dôležité také tie asertívne debaty....
Alebo je gay.
a inak kludne môže mať inú no
Tiez mi pride divne, ze sa vidite 2x do tyzdna a ste doma a pozerate TV
možno sa "len" odľúbil
1. Je v tom ina baba
2. Nerobis dost preto, aby si bola pritazliva
3. Uz ho nepritahujes vobec, a skor caka aby si to ty snim ukoncila..( vsetky alternativy viac-menej ved k urcitemu rozchodu...) je to otazka casu
2. nudí ho sex s tebou (10%)
3. možno je to len debilná náhoda a práve vtedy je fakt unavený, vyčerpaný, plný myšlienok na niečo iné, možno si veľa honí a potom nemá chuť a ďalších tisíc nepravdepodobných hlúpostí... (5%)
Keď ťa neche obšťastniť on, najdi si niekoho poriadneho =D život je kratky aby bol človek dlho nadržaný.