ahojte, chcem sa spýtať.. s kamoškou sme uvažovali, že na valentína spravíme na hlavnej takúto menšiu ekšn, myslíte si že by to malo nejakú odozvu? že košičania sú na to až príliš konzervatívni alebo čo? alebo radšej nejakí iný deň, ked v meste nebude toľ
je to mile, ale mne by bolo neprijemne objimat cudzieho cloveka...skor by som to posunula do roviny, ze pridite domov a objimte svoje manzelky, deti, svojich priatelov...alebo priamo na ulici
Strasne mile to je, usmieval som sa ked som si to pozeral
A urcite to skuste spravit. To ze to budete robit na Valentina, ma podla mna jednu velku vyhodu a jednu velku nevyhodu...takze zacnem tou vyhodou:
Ludia to nebudu pocitovat ako trapne. Kedze na ulici bude vacsina zamilovanych parikov, tak im to iste bude pripadat mile, lebo budu v takej nalade a je dost mozne, ze taky muz sa bude uz len kvoli zene tvarit milo a natesene, takze skratka si myslim ze na valentina sa trapasu nedockate.
Na druhej strane ale neviem, ako by to s parikmi na Valentina bolo...pride sa s tebou objat dievca - ale svojmu frajerovi ta objat nedovoli a frajerovi podla mna nebude az tak po chuti objat tvojho muzskeho kolegu, co mu zena dovoli a v konecnom dosledku ta neobijme ani to dievca, lebo jej to bude divne...
A rada na zaver: na tvojom mieste by som na tie tabule do zatvoriek dopisal "Objatie zdarma"
jooooj to je jaky den...ja nesom z ke...ale objat by som sa dosla...len ma to potom nenechajte nosit...ja vas vyobymam a padim precna stanicu..bo ja dochadzam do skoly do ke
dakujem za názory, potešili ste no tak verím teda že sa nám to podarí nejak spískať ak áno, dám vedieť že čo a jak
Tatianka: no ved toho sa bojím, mladí si možno povedia, jéé sranda, dám sa hughnúť ale tí starší?? a ich je viac no..
Mid: jasné, aj po našom to bude
Seagull1: máš pocit že nám ide o krádež?? nám ide presne o to - niekedy stačí fakt to objatie, a možno niekomu vyčaríme úsmev ked Ti chýba, dojdi nás čeknúť, abo šak sa pridaj
13. Neway: jasne ze vam nejde o kradez mne to je jasne, ale podla mna to niektori tak mozno budu vnimat... A tak rad by som sa pridal, ale zial nesom z KE A na Valentina by bol problem dojst, lebo to je normalny pracovny den... ale drzim palce nech sa vam tato akcia podari
to tvrdé jadro som ja s kamoškou, a pridá sa k nám (verím že nesklamú aj pár ľudí ešte asi.. a objímame každého bez rozdielu veku, pohlavia, rasy, náboženstva, atd
ľudia asi vás sklamem, ale zajtra sa žiadna ekšn konať nebude.. po rozhovore s juliq, ktorá je už v tomto skúsená, sme sa rozhodli naozaj to presunúť na leto, ked ľudia budú prístupnejší taže potom dakedy
teraz k teme... jo, mohlo by to byt zaujimave... ale pochybujem ze by sa dali objimat cudzi ludia... ja osobne mavam stavy ze by som chcela vyobjimat cely svet... a to sa krotim a objimam len svojich znamych... a aj ti sa na mna cudne pozeraju
Zvieratqo, znami su uz zvyknuti..a je to nakazlive!
A k teme..Urcite by som sa rada pridala...A myslim, ze by sa naslo dost ludi, co by sa spojilo.A ked uz pojde vacsia grupa, bude to myslim vyzerat menej "ukradneme vam veci" ako keby isli iba dvaja ci traja... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale mna uz tak dlho nikto neobjal uz 3 a pol mesiaca, co som po rozchode : disappointed:
A urcite to skuste spravit. To ze to budete robit na Valentina, ma podla mna jednu velku vyhodu a jednu velku nevyhodu...takze zacnem tou vyhodou:
Ludia to nebudu pocitovat ako trapne. Kedze na ulici bude vacsina zamilovanych parikov, tak im to iste bude pripadat mile, lebo budu v takej nalade a je dost mozne, ze taky muz sa bude uz len kvoli zene tvarit milo a natesene, takze skratka si myslim ze na valentina sa trapasu nedockate.
Na druhej strane ale neviem, ako by to s parikmi na Valentina bolo...pride sa s tebou objat dievca - ale svojmu frajerovi ta objat nedovoli a frajerovi podla mna nebude az tak po chuti objat tvojho muzskeho kolegu, co mu zena dovoli a v konecnom dosledku ta neobijme ani to dievca, lebo jej to bude divne...
A rada na zaver: na tvojom mieste by som na tie tabule do zatvoriek dopisal "Objatie zdarma"
Tatianka: no ved toho sa bojím, mladí si možno povedia, jéé sranda, dám sa hughnúť ale tí starší?? a ich je viac no..
Mid: jasné, aj po našom to bude
Seagull1: máš pocit že nám ide o krádež?? nám ide presne o to - niekedy stačí fakt to objatie, a možno niekomu vyčaríme úsmev ked Ti chýba, dojdi nás čeknúť, abo šak sa pridaj
A budete obijmat chalani aj dievcata, ci len ty?
to tvrdé jadro som ja s kamoškou, a pridá sa k nám (verím že nesklamú aj pár ľudí ešte asi.. a objímame každého bez rozdielu veku, pohlavia, rasy, náboženstva, atd
len dúfam že tí ľudia nebudú nejak smrdieť
Inak, neway, daj potom vediet ako ste dopadli
dakujeme všetkým za podporu, a fakt no škoda.. ale je lepšie to spraviť v slnku zaliatom dni jasnač potom dám dáke infošky
teraz k teme... jo, mohlo by to byt zaujimave... ale pochybujem ze by sa dali objimat cudzi ludia... ja osobne mavam stavy ze by som chcela vyobjimat cely svet... a to sa krotim a objimam len svojich znamych... a aj ti sa na mna cudne pozeraju
A k teme..Urcite by som sa rada pridala...A myslim, ze by sa naslo dost ludi, co by sa spojilo.A ked uz pojde vacsia grupa, bude to myslim vyzerat menej "ukradneme vam veci" ako keby isli iba dvaja ci traja... :p