Samo o sebe, pokiaľ sú dvaja na tom úplne rovnako a súhlasia, nei je zlá vec. lenže ženám sa stáva, a mne napríklad takmer vždy, že sa skôr či neskôr do toho človeka zamilujú a muži vedia odlíšiť sex a emocie...
vzdy som si myslel, ze by som nieco taketo nedokazal, ale cim som starsi, tym mam taky pocit, ze je to pre mna to prave. takze ano, bral by som to. na vztah sa necitim a viazat sa nechcem, az moc som sa popalil. a sex je prirodzena tuzba, ktora kazdemu viac ci menej chyba
musel by to byť naozaj nepríjemný človek, aby som sa doňho nezamilovala. a s naozaj nepríjemným človekom by som sa nedokázala ani rozprávať... tak ja neviem, som v riti
myslim si ze v dnesnej spolocnosti to tak funguje a je jedno ci sa bavime o zrovna zadanych ludoch alebo nie. samozrejme sto ludi sto chuti a nikto, alebo malokto sa tym bude chvalit. ale poznam ludi co uznavaju take vztahy a vyhovuje im to.
Neverím, že také niečo by mohlo dopadnúť dobre. Ako bolo povedané, vždy sa niekto zaľúbi - čiže strata kamarátstva a to za to podľa mňa nestojí a ja osobne som staromódna a nie som krásna ako Mila Kunis
Sex je prirodzená súčasť života, ktorá proste každému z nás .. niekomu menej, niekomu viac chýba A myslím si, že riešenie takéhoto typu je najrozumnejšie a aspoň teda u mňa absolútne možné bez akéhokoľvek zamilovania Necítim sa kvôli tomu ako ehm ľahká.. tak by som sa asi cítila keby som túto potrebu ventilovala jednorázovkami, alebo tak ni ?
@leilla ide mi hlavne o to, že by som netrávila ani s jedným z nich príliš veľa času, zavolali by sme si kvôli tomu len občas a keby nemohol, mala by som inú možnosť. Len by mohol byť problém, že jeden v tom bude lepší ako ostatní a zas budem mať preferenciu
jj, ja som pochopila, ako si to myslela ale tak... ako sa poznám, tak by som tiež musela permanentne riešiť dilemu, ktorý je lepší a skôr či neskôr by som sa toho menej dobrého musela zbaviť
ale nie, nie je to dobré... radšej chcem stále naivne veriť na lásku a vernosť, a že sa stále ľudia dokážu vzdať a obetovať istú zložku svojej slobody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ale názor dám : Skús to menej polievať a dať trocha na slnko. Poprípade tomu očisti korienky.
**Nessa
Zatial proti tomu nic nemam lebo som este taky vztah nezazil, ale v americkych filmoch to funguje
jj, ja som pochopila, ako si to myslela ale tak... ako sa poznám, tak by som tiež musela permanentne riešiť dilemu, ktorý je lepší a skôr či neskôr by som sa toho menej dobrého musela zbaviť
ale nie, nie je to dobré... radšej chcem stále naivne veriť na lásku a vernosť, a že sa stále ľudia dokážu vzdať a obetovať istú zložku svojej slobody
Nie ďakujem,radšej sex vo vzťahu.
@29
@39
lenivé rite
Vážim si samú seba, mám voči sebe úctu...