co clovek ocakava od drog? preco ludia potrebuju uletiet tak daleko az sa nicia? co je na nich dobre a co zle? co si vy mislite o drogach a o tich co ich uzivaju?
... ludom ... som tam zabudol napisat ale nie je to riadny humus . a myslim si ze ak je nejaky fetak ... dobrovelne zacal uzivat drogy tak musi byt riadne mimo ja drogy nikdy ... a dufam ze ani nebudem musiet ... a cigarety tiez ... ledva som prestal ...Drogy nic neriesia ludia ... len vsetko kazia ... a kto ich bere ten bi sa mal zamysliet nad sebou ... ako mu to ide do penazenky aj ty ktori sa chystaju na nieco take bi sa mali zamysliet!!
zapadnut do partie? nikdy v zivote som sa nezaoberal s problemom typu nieco spravim aby som zapadol... je to len psichologicka vyhovorka pre tich co podlahli a je to uplna somarina... je to cele celkom proste zivot nie je med lizat a kazdy si ho aspon trosku ulachcujeme ako sa da jedina otazka je ze akou cestou!
Ja mám vlastný názor na drogy a aj nejaké tie skúsenosti,no len s ľahkými(chvalabohu)- je rozdiel si raz za čas zahúliť a fúkať piko 3 krát denne.Napríklad taká tráva- drogou sa nazvať viacmenej ani nedá, ale niektorým by som ju neodporučila - takým čo sa nevedia ovládať a nikdy nemajú dosť.a ked ju už človek začne kúriť tak určite len raz za čas, lebo by to mohlo zle skončiť.
Inak názory na drogy sú aj na stránke: www.themagic.azetko.sk ....len ich treba brať s rezervou
ja osobne som isla na drogach 4roky ale uz je to lepsie vies ako sa vravy raz skusis a ides no ale ja som to davale len kvoli zabave a tak ale to nikto nepochopi ak to nerobil ak sa raz dotoho dostanes tak sam uvidis konkretne piko lsd a kokain
ak ta partia donuti brat drogy, tak to maximalne tak moze byt partia dementnych ludi (alebo 13 rocnych deti, ktore este nevedia co a ako..)
a takisto suhlasim aj s tym, ze ludia beru drogy (hulia, snupu - ale aj fajcia, chlastaju a napr. aj piju kavu), len preto aby si zlahcili realitu, ktora je casto kruta a nelutostna a chcu si vylepsit pohlad na svet a citit sa na nom lepsie
no ja práve počúvam jazzhousík ...a verte , že brčko by padlo úf......že či....
človek, ktorý zobere drogu kôli tomu aby zvládol socializáciu je CHUDÁK! ten kto to zoberie preto, že nevládze flipovať na hudbičku nech ostane spať doma... a ten , ktorý to zoberie kôli zvedavosti je len človek... a ľudia, ktorí si to vedia vychutnávať S MIEROU!tak to poznám...
a vy, ktorí ste to neskúsili-váš názor, presvedčenie-tak sa toho držte!
no život je len jeden...je na každom z nás ako sa ho rozhodne prežiť..Keep of the grass or ....
preco by clovek ktorry nezvladol socializaciu bol chudak? tomu total nechapem. Myslim ze ludia beru drogy aby sa zbavili pocitu ze im nieco chyba aspon vecsina.
možno...no niekde podvedome to robia z prostého dôvodu-újsť pred realitou..nemyslím to v tom slova zmysle,,chudák" ale skutočný chudák...ktorý sa nemá o koho oprieť nenachádza pomoc v ničom...nikom...
je to relatívne :drogy:skutočne...nikde nieje napísané koľko, kedy môžeš priať tak, aby to nenarušilo tvoju psycgiku a metabolizmus...
akurát rozmýšľam či neísť na párty do Prešova s kamoškou...len háčik je v tom,že ona asi bude so svojou opartou dačo papať...a ja také nerada... a kto vie..možno by osm sa dala zlákať.. (( tak to radšej ostanem doma:o)
ja nie...ale spoznala som super chalana, fakt by sme si rozumeli ,no bojím sa takého vzťahu...on huli denne aj 6krát... pixi!ľudia všetko s mierou!prosím kôli vám a ľudom , ktorí vás maju radi!
Fuu niektore argumenty mi tu pripadajú ako z učebnice občianskej výchovy pre 6.roč.ZŠ...(typu zapadnúť do partie). Nemyslím si že drogy sú dobré,no nechápem ako môže niekto len tak nazvať niekoho iného feťákom a odsúdiť ho za to,že si niečo dal... Existuje veľa dôvodov prečo to človek vyskúša. Ako môžem preto niekoho súdiť?Veď neviem čo prežíva a čo cíti.A preto je to každého osobná vec.
Takisto sa čudujem aj tomu,že keď prídem von,všetci stále chlastajú a fajčia a to sú tiež drogy a to už nikto neodsudzuje....?! Nikto na nich nepozerá ako na alkoholikov.takisto sú podľa mňa aj ľudia,ktorí si sem tam niečo dajú ale ani zďaleka tu nemôže byť reč o feťákoch. Proste záleží od osobnosti človeka či si to ustráži...
ja som si myslela,ze kolko malo ludi riesi tvrde drogy ale vsetko bol len omyl.ako som zacala aj ja brat piko...tak som prisla na to,ze to je vlastne take verejne tajomstvo.s drogami mi bolo ok,ale dojazdy som fakt naznasala,tak po case som riesila kazdy den a niekedy som si uz ani nepamatala,ze som si dala.teraz uz nic neriesim,ale viem ze ked sa vratim spat do pd,zas to bude o tom istom
šibalka-ak by som to myslela tak, tak čiarky by som tam dala...
Takýto ľudia sú chudáci, nemajú nikoho...ich život je sprevádzaný svinstvom, akým sú drogy, tak mi nepíš, že nie su chudáci...
nepoznáš ma, tak mi nepíš, že nie som empatická
som, a nie vždy je to dobré, ked´ som chodievala na párty, vždy som si vypočula ľudí, ktotí boli závislí...chcela som ich pochopiť, trošku ich usmerniť...utopistické
ich závislosti boli vždy podmienené deficitom lásky, menejcennosti, nepochopenosti a v konečnom dôsledku bezradnosti...sú to chudáci, ktorí svoj život nezvládli a mysleli si, že to za nich zvládne droga...
citujem Tamvtme: "ich závislosti boli vždy podmienené deficitom lásky, menejcennosti, nepochopenosti a v konečnom dôsledku bezradnosti..."
presne o tomto to je... a nie o tom že niekto chce zapadnúť,nenarúšať kolektív alebo sa robiť dospelý.../jak sa to píše v knihách a neviem kde všade-nakoniec aj tu/
ale ten kto to si to nezažije tak nikdy naozaj nepochopí o čom to je... takže nemôže súdiť ľudí,ktorí niečo berú....
travu som nejaky cas kuril...uz som z toho von..taktiez som skusal lysohlavku piko, tiez len zo zvedavosti...ale kedze som sa uz z toho dostal, mozem len potvrdit, ze drogy su kktina...zabava je aj z chlastu a je to bezpecnejsie urcite...moje drogy su len cigarety, a alcohol
Tamvtme a kto povedal ze som zavisla na ganji ???,,vravim ze m. legalize a to neznamena ze ju hulievam..ale ked sa pozres, vo vela krajinach je uz legalizovana, a raz to dojde aj sem na SR moznooo,,raz mi moja znama povedala:,,Keby nehulim, tak neviem, co by som v tomto skur*enom meste robila"..tak nie som vobec proti, hovorim, som aj za,,mne trava nikdy nerobila dobre, mala som ju len zoparkrat, a uz by som ju do huby nedala..
prepáč, ja som neutočila na teba...lenb je to fakt svinstvo...aj ja si dám niekedy ale....vážne, je to nebezpečné ,závislosť=zmena charakteru=strata ľudí, ktorých máš rada...
Idem sa vyjadrit k 4.nazoru : IZDO --- ty si napisal na konci ze kazdy vyskusal min.travu...Nie ja som clovek ktory ju nevyskusal a mam 18rokov a strtol som sa s travou vela krat. Na to musis mat kamo volu,to ze niekto zacne travou tak to je najvacsie svinstvo,pretoze travou sa to zacina a cim to konci? Trava je vlastne vstupna brana.Ja som zmenil partiu a teraz je to super.Ak mas vlastny rozum tak s tim nezacnes, a dokonca ani raz to nevyskusas.Lebo aj tim to zacina ze idem to vyskusat a damm si to len raz.Aj fajciari tak zacinali a teraz nevedia prestat.Co sa tyka travy je to tak isto u 90perc.ludi.... Radsej BUDTE zasadne proti drogam ako keby ste im mali podlahnut , potom bude neskoro..... !!!
toto milujem keď ide poučovať niekto,kto o tom nič nevie-len cituje načítané alebo počuté veci.
Je to hlavne o sile osobnosti.Niekto sa namotá po prvom raze-ale takisto sa môže namotať na ALKOHOL /tak neviem prečo ho tak zastávate poniektorí/ a niekto iný si dá všeličo xy krát a zvláda to...
kým umriem chcem vyskúsať veľa vecí...drogy nevynímajúc... ALE! až okolo18-keď už asi viem aký som charakter a viem čo všetko som už ZVLÁDLA! takže teraz nejaké tie veci dám- na párty alebo tak.človek sa vtedy aspoň nespráva jak primitív a troska-ako ked je ožratý.ale nechcem to stále.iba príležitostne.sú dlhé obdobia,kedy ma to anilen nenapadne,alebo sa mi to zdá zbytočné.
a keby som si už nikdy nemohla nič dať,tak by som sa z toho určite nezložila.
ináč to viem aj podľa brácha.prešiel takýmto búrlivým obdobím a teraz má 27 viac zodpovednosti a povinností,ak to chcel niekam dotiahnuť rozbíjačky musel zanechať a je v pohode.proste si nič nedá,lebo sa venuje inému. ja sa viem baviť aj úplne bez ničoho.teraz som asi pol roka nič nemala,ani kvapku alkoholu ani nič.a nepociťovala som potrebu dať si.takže ja to beriem len ako úlet a keď budem mať už "dospelé"povinnosti,tak jednoducho to už nebudem robiť...taký fajčiar si to asi len tak nepovie.
ps:ešte som chcela že mám hranicu-nikdy si nič nepichnem!to už sa mi zdá moc
Moji kamarati su velky hulici ale ja som ganju nikdy nechel ani len ochutnat.Radsej sa nachlascem.I ked som vraj uz hulil.Bol som sice taky opity,ze si to nepamatam.
precitajte si co som pisala w "aaa uz nikdy wiac" a zapojte sa do nowej diskusie DnB_smazky- upozornujem ze ta diskusia bude skor pre taqyx ludi ktori o tom wedia swoje a ne pre tyx co poznatky swe beru jen z knih a zo skolky oka?
Prosim ta TAMVTME...toto je pre teba..ja som travu hulila aj budem...mam rada ten stav...a necitim sa menejcenna,nepochopena ani bezradna...proste si raz za tyzden zahulim a to je vsetko...a napriklad nepijem alkohol..a prestala som fajcit...a biele?nehovorim,ze nikdy..ale dufam v to..mam dost silnu volu..tak tamvtme aj ja som podla teba chudera?vies ak niekomu povies,ze je chudak,chudera..tak ho to moze dost ranit,akoze ja mam tvoje slova na haku,ale ak sa budes spravat takto moze sa ti rychlo stat ze nebudes mat ziadnych priatelov
vies niekto pije,niekto huli ganju,niekto berie piko,kola...ja mam jedneho kamosa ktory huli,druheho ktory berie raz za cas kolo,treti piko....no a co...je to kazdeho vec aale vies co je dolezite,ze ich velmi dobre poznam a viem,ze su to uzasny ludia so super povahou...tak please prestan urazat ludi ktori beru nejake drogy a hadzat ich do jedneho vreca,lebo tam je vela faktorov ktore su pritom dolezite..
No jesné, hlllboko si vážim tvoje múdre slová..len mi dáko nesedí myšlienočka, že poznáš ľudí, ktorí berú chémiu(už sa nebavím o káve)píšeš, že sú to fajn ľudia, čo verím,len asi nedospeli do štádia, kedy ich nebudeš poznať ako super ľudí..ale ako tých, ktorí takými boli a teraz potrebujú pomoc...dúfam, že to tak nebude..ale ver mi, že ja takých poznám, preto si myslím, že každý človek , ktorý niečo také berie, je potenciálny chudák, ktorý bude potrebovať pomoc, ak s tým neprestane...
Premýšľam o tom, momentálne jedna osôbka, ktorá je skutočne vnútorne bohatá, berie kolo...a mňa to štve...je síce rozdiel, kedy si dáš niečo v prírode, kde vnímaš viac podvedomie..alebo na akcii, kde to určití ľudia(chudáci)berú kôli tomu, aby tú hudbu vôbec cítili a zabavili sa...
Nechápem, prečo sa hned´ brániš, ja nehádžem ľudí do jedného vreca...pretože každý má iný prístup a postoj k danej droge...
Práve čítam knihu o DMT, ak ti to niečo hovorí..a myslím si, že ,drogy, sú neskutočný prostriedok k zdokonaleniu života ako takého...ostáva už iby nájsť spôsob, ako sa ich naučiť využívať vo svoj prospech...účelovo a s pozitívnym výsledkom...
Nexapem preco ludia hned odsudia cloveka preto, lebo berie drogy..je ako kazdy druhy a neviedia preco s tym zacal..mozno mal na to svoje dovody..mozno mal nejake problemy..Nemali by sme ich brat ako spodinu ale snazit sa im pomoct...ja som za to, vyskusat vela veci ale zas nie silne drogy..ja nie..mne staci ganja..
v prvej otazke padlo že mate dat nazor vlastny na celu vec Drogy a nie tamvtme čo sa pletie do inych veci...ked niekto povei svoj nazor tak mu ho laskavo neber je to jeho a len jeho živoč on si ho žije nie ty..ked ta budu prosit o to aby si im povedal že drogy su zle povedia ti ale to by boli riadnbe sprosti lebo vedia že su zle...ZAKAZANE OVOCIE NAJVIAC CHUTí..A s tým mily moji priatelia nič nenarobime....svet je svet čo sa toči okolo drog drogy su drogy čo sa točia okolo sveta....načo chodit do divadla ked život piše lepšie scenare.-...s drogami ešte lepšie
co si mysliim?noo az na to zee poznam dost vela takyych ludii tak ja osobne som 100%proti tomu,nenahovoril by ma na to nikto !!!,pretoze viem co vsetko si s tym clovek do*ere
aj ked bude to tvrdit(opak) dovtedy dokym sa mu to neukaze -ta zla stranka toho ...a ked mi niekto este raz povie ze "ved to nie je navykovee "haha vidim ze clovek ma zavrate oci ,no ja som ich uz stihla otvorit nastastie -nic prijemne!!!verte tomu.hell no
a neznaasam vety typu..."a co ved to nic nie je "...proste poznam cloveka kt to tiez tvrdil -a nedopadol moc najlepsie s tym ze "a ved to nic nie je"fuuuuuuuuuuj hnus humus ,kto moze nech s tym prestane ,,,no ale sak je to vasa vec takze moj nazor
hmm hej ale ked hovoriis ze niekto nemoze--ze chce ale nemoze tak to uz hovorime o zavislosti ,,,ale urcite to nezmeni tym ze postupne prejde na nieco silnejsie atd...a potom bude neskoro ...radsej s tym bojovat na zaciatku premoct sa ako to premoze "TEBA"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ved ano.. samozrejme, ze to uz je zavislost ked sa chce ale uz nemoze no to sa tycha tvrdeho o trafke by bolo smiesne hovorit o nejakej zavislosti.. par krat skusis a uz musis ale to si vacsina "zacinajucich" narkomanov uz neuvedomuje..
noo ja si mysliim ,teda viem ze na trave mozes byt zavisly ci chces alebo nechces...aj to sa stava ,a asi to nie je smiesne aspon z mojej zlej skusenosti to smiesne nebolo,..
Ja si neviem predstavit zavislost na trave.. moj pripad bol taky, ze som mala spek velmi rada az do doby kedy som fajcila uz takmer kazdy den a dospela som do takeho stavu, ze mi to uz nerobilo dobre.. tym chcem povedat, ze som si tak castim hulenim vybudovala k trafke odpor.. potom som presla na ine a teraz travku uz neriesim.. len sem tam ako ked si niekto da prilezitostne cigu.. na trave nieje nebezpecna zavislost ale to ako sa vravi, ze ti otvori branu k tvrdym drogam.. a to je mnohonasobne horsie..
hmm no verim v to ,ze mozno by si uverila vtedy keby si mala pred ocami- ako ti "trafka"nici cloveka ktoreho mas rada -(a nemyslim tym kamosku ktoru stretnes raz za dva mesiace)...mozno v tedy by si prisla na to,ze je to viac a nie len "nic".ja a drogy to v ziadnom pripade ale hulit polroka par krat denne tak myslim ze to robi svoje ,socka abo ako to nazvat -zavislost ktora sa zacala mozno 1 problemom a tak sa to viezlo...a ludi tahat z toho, tiez nie je nic lahke ...a ten clovek tiez zacal "len tak"..-"sranda nie ?"no neskor prisli problemy a najlepsie na tom ze kamarati(ti s ktorymi si zahuli ,vypije...=teda "takzvani super priatelia")si ani nevsimnu ze mu nieco moze byt (a vies preco??-lebo si myslia ze "sranda nie ?"to je predsa normalne )...hmm a nechcem vediet co by sa stalo keby...asi to ze=by tu uz nebol ...tak neviem ci by si trafku brala len tak...dobre mozno si povies a co vsak problemy a tak ale ide o to ze presne TRAVOU SA TO ZACALO.noo tak skus porozmyslat co by si robila keby stratis cloveka iba kvoli obycajnej trave ???hmm noo neviem ci vtedy je to podla teba obycajna trava!asi tak a toto sa stava tak na to nezabudaj a okrem toho ano brana ...do krorej ked vstupis tak uz nemusis vyjst
Mam pred ocami vela kamaratov ktorich mam fakt rada co fajcia travu denne. Niektori rok, niektori 4 roky. A su v pohode. Nemyslim si, ze sa nicia ani na nich nic nevydno.. ja velmi dobre viem co je to stratit pratela.. uz som ich stratila dost a to aj vdaka trave..
noo hej ale stratit nemyslim stratit kamaratstvo medzi vami ale stratit ako celu osobu ...hmm sak dobre ale nikdy nevies .ja mam tiez takych kamosov a su celkom v poho ale v tych 10% co mozu zle skoncit...mozu byt raz aj oni aaa "iba koli trave"...no asi keby tu trava nebola tak je tu ovela lepsie mysliim boo s tym su same problemy,ine je to v holansku ale tu nie ...proste vie to dosrat zivot .noo a ty co potom beres ked nie travu??hmm tak napis nieco o teba ako si tym zacinala atd
ak si myslel tým že prečo si ludia ničia zdravie ,tak to vieš, majú to na haku, nemajú takú sebaúctu a keby má niekto žiť zdravo ,tak by musel vychádzať von s respirátorom na hube, nemohol by jesť všetky potraviny ktoré obsahujú emulgatory, leticin atd. drogy su normalna súčasť prvkov pre ludí aj bola aj bude
zatial som nic nevyskusala ,ani travu ani ziadnu drogu ,a dufam, ,ze ani nikdy nevyskusam ,chce to len pevnu volu nic ine ,je to poriadne svinstvo a nici to ludi ,a to poznam nielen z tych "ucebnic" ,ale z konkretnych pripadov ,ruky prec od toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
podla mna clovek nikdy nemoze vediet, co ho v zivote stretne.
a som si isty, ze kazdy clovek minimalne vyskusa travu....
Ja ked som bol mladsi som bol proti...
Vyskusal som piko,koleso,trip,travu,lysohlavky.
vsetko zo zvedavosti niektore zazidky sa mi pacili ine nie.
Napriklad take piko je to cisto fyzicka zalezitos ziadne haluze tipu viskocim z okna,3 dni som nespal...piiicoviny
Je to o zabave.
preco ist domov o tretej ked mozes o siedmej rano? Je to jak kebisi vipil 10 kav 20redbulov karat 10.
Inak názory na drogy sú aj na stránke: www.themagic.azetko.sk ....len ich treba brať s rezervou
ak ta partia donuti brat drogy, tak to maximalne tak moze byt partia dementnych ludi (alebo 13 rocnych deti, ktore este nevedia co a ako..)
a takisto suhlasim aj s tym, ze ludia beru drogy (hulia, snupu - ale aj fajcia, chlastaju a napr. aj piju kavu), len preto aby si zlahcili realitu, ktora je casto kruta a nelutostna a chcu si vylepsit pohlad na svet a citit sa na nom lepsie
človek, ktorý zobere drogu kôli tomu aby zvládol socializáciu je CHUDÁK! ten kto to zoberie preto, že nevládze flipovať na hudbičku nech ostane spať doma... a ten , ktorý to zoberie kôli zvedavosti je len človek... a ľudia, ktorí si to vedia vychutnávať S MIEROU!tak to poznám...
a vy, ktorí ste to neskúsili-váš názor, presvedčenie-tak sa toho držte!
no život je len jeden...je na každom z nás ako sa ho rozhodne prežiť..Keep of the grass or ....
je to relatívne :drogy:skutočne...nikde nieje napísané koľko, kedy môžeš priať tak, aby to nenarušilo tvoju psycgiku a metabolizmus...
je na nás ako to poriešime...skutočne...
samozrejme s priateľmi-skutočnými ...tam sa cítim skutočne krásne...
Akurát som naaprílovala kamošku, že so mvčera spspala kol mója tak sa zľakla.... ... no vyšlo mi to!!!
No v reáli by so mto necela zažiť...a ty to ako riešiš..? disappointed: ten útek
podla webky som usudil ze je pubertalny trapko ktory by bez hulenia nikam nezapadol.. co si otom myslite?
(stavim sa ze to je jeden z tych debilov ktori vsede teguju)
ps: inak nic proti nemu
akurát rozmýšľam či neísť na párty do Prešova s kamoškou...len háčik je v tom,že ona asi bude so svojou opartou dačo papať...a ja také nerada... a kto vie..možno by osm sa dala zlákať.. (( tak to radšej ostanem doma:o)
Takisto sa čudujem aj tomu,že keď prídem von,všetci stále chlastajú a fajčia a to sú tiež drogy a to už nikto neodsudzuje....?! Nikto na nich nepozerá ako na alkoholikov.takisto sú podľa mňa aj ľudia,ktorí si sem tam niečo dajú ale ani zďaleka tu nemôže byť reč o feťákoch. Proste záleží od osobnosti človeka či si to ustráži...
Takýto ľudia sú chudáci, nemajú nikoho...ich život je sprevádzaný svinstvom, akým sú drogy, tak mi nepíš, že nie su chudáci...
nepoznáš ma, tak mi nepíš, že nie som empatická
som, a nie vždy je to dobré, ked´ som chodievala na párty, vždy som si vypočula ľudí, ktotí boli závislí...chcela som ich pochopiť, trošku ich usmerniť...utopistické
ich závislosti boli vždy podmienené deficitom lásky, menejcennosti, nepochopenosti a v konečnom dôsledku bezradnosti...sú to chudáci, ktorí svoj život nezvládli a mysleli si, že to za nich zvládne droga...
presne o tomto to je... a nie o tom že niekto chce zapadnúť,nenarúšať kolektív alebo sa robiť dospelý.../jak sa to píše v knihách a neviem kde všade-nakoniec aj tu/
ale ten kto to si to nezažije tak nikdy naozaj nepochopí o čom to je... takže nemôže súdiť ľudí,ktorí niečo berú....
Je to hlavne o sile osobnosti.Niekto sa namotá po prvom raze-ale takisto sa môže namotať na ALKOHOL /tak neviem prečo ho tak zastávate poniektorí/ a niekto iný si dá všeličo xy krát a zvláda to...
kým umriem chcem vyskúsať veľa vecí...drogy nevynímajúc... ALE! až okolo18-keď už asi viem aký som charakter a viem čo všetko som už ZVLÁDLA! takže teraz nejaké tie veci dám- na párty alebo tak.človek sa vtedy aspoň nespráva jak primitív a troska-ako ked je ožratý.ale nechcem to stále.iba príležitostne.sú dlhé obdobia,kedy ma to anilen nenapadne,alebo sa mi to zdá zbytočné.
a keby som si už nikdy nemohla nič dať,tak by som sa z toho určite nezložila.
ináč to viem aj podľa brácha.prešiel takýmto búrlivým obdobím a teraz má 27 viac zodpovednosti a povinností,ak to chcel niekam dotiahnuť rozbíjačky musel zanechať a je v pohode.proste si nič nedá,lebo sa venuje inému. ja sa viem baviť aj úplne bez ničoho.teraz som asi pol roka nič nemala,ani kvapku alkoholu ani nič.a nepociťovala som potrebu dať si.takže ja to beriem len ako úlet a keď budem mať už "dospelé"povinnosti,tak jednoducho to už nebudem robiť...taký fajčiar si to asi len tak nepovie.
ps:ešte som chcela že mám hranicu-nikdy si nič nepichnem!to už sa mi zdá moc
No jesné, hlllboko si vážim tvoje múdre slová..len mi dáko nesedí myšlienočka, že poznáš ľudí, ktorí berú chémiu(už sa nebavím o káve)píšeš, že sú to fajn ľudia, čo verím,len asi nedospeli do štádia, kedy ich nebudeš poznať ako super ľudí..ale ako tých, ktorí takými boli a teraz potrebujú pomoc...dúfam, že to tak nebude..ale ver mi, že ja takých poznám, preto si myslím, že každý človek , ktorý niečo také berie, je potenciálny chudák, ktorý bude potrebovať pomoc, ak s tým neprestane...
Premýšľam o tom, momentálne jedna osôbka, ktorá je skutočne vnútorne bohatá, berie kolo...a mňa to štve...je síce rozdiel, kedy si dáš niečo v prírode, kde vnímaš viac podvedomie..alebo na akcii, kde to určití ľudia(chudáci)berú kôli tomu, aby tú hudbu vôbec cítili a zabavili sa...
Nechápem, prečo sa hned´ brániš, ja nehádžem ľudí do jedného vreca...pretože každý má iný prístup a postoj k danej droge...
Práve čítam knihu o DMT, ak ti to niečo hovorí..a myslím si, že ,drogy, sú neskutočný prostriedok k zdokonaleniu života ako takého...ostáva už iby nájsť spôsob, ako sa ich naučiť využívať vo svoj prospech...účelovo a s pozitívnym výsledkom...
aj ked bude to tvrdit(opak) dovtedy dokym sa mu to neukaze -ta zla stranka toho ...a ked mi niekto este raz povie ze "ved to nie je navykovee "haha vidim ze clovek ma zavrate oci ,no ja som ich uz stihla otvorit nastastie -nic prijemne!!!verte tomu.hell no
hmm no verim v to ,ze mozno by si uverila vtedy keby si mala pred ocami- ako ti "trafka"nici cloveka ktoreho mas rada -(a nemyslim tym kamosku ktoru stretnes raz za dva mesiace)...mozno v tedy by si prisla na to,ze je to viac a nie len "nic".ja a drogy to v ziadnom pripade ale hulit polroka par krat denne tak myslim ze to robi svoje ,socka abo ako to nazvat -zavislost ktora sa zacala mozno 1 problemom a tak sa to viezlo...a ludi tahat z toho, tiez nie je nic lahke ...a ten clovek tiez zacal "len tak"..-"sranda nie ?"no neskor prisli problemy a najlepsie na tom ze kamarati(ti s ktorymi si zahuli ,vypije...=teda "takzvani super priatelia")si ani nevsimnu ze mu nieco moze byt (a vies preco??-lebo si myslia ze "sranda nie ?"to je predsa normalne )...hmm a nechcem vediet co by sa stalo keby...asi to ze=by tu uz nebol ...tak neviem ci by si trafku brala len tak...dobre mozno si povies a co vsak problemy a tak ale ide o to ze presne TRAVOU SA TO ZACALO.noo tak skus porozmyslat co by si robila keby stratis cloveka iba kvoli obycajnej trave ???hmm noo neviem ci vtedy je to podla teba obycajna trava!asi tak a toto sa stava tak na to nezabudaj a okrem toho ano brana ...do krorej ked vstupis tak uz nemusis vyjst