zahryzol/la si alebo spadol/la si dakedy na ústa tak že zuby sa ti zaťali do spodnej alebo hornej pery? ja som sa šmykol na kúsku mokrého blata ktoré som si nevšimol a hodil som papuliaka na fúrik tak že som mal potom zuby zaryté v hline asi pre 3 dňa
@8 nevidim na zlozenie, ale asi ved to v lekarni maju v takych malych ampulkach, nie taketo hebedo. teda ja som mala take. neviem, kde to stara mama vyfasovala.
nespadol som, no pri basketbale som schytal lakeť do huby tak šikovne, že sa mi zaryli zuby do spodnej pery..výsledok=jeden mŕtvy zub a zopár stehov na spodnej pere...čo si pamätám, tak som nejaký týždeň nejdol nič také tvrdšie, skôr kašovitá strava..pak už to bolo lepšie..
Raz som odpadol a padol som na kamennú dlažbu okrem zlomeného nosa otrasu mozgu som si rozrazil (asi zubami)spodnú peru vnúrti,ale nič som si na to nedával(možno preto mi tam ostala jazva :/ ),skús sa spýtať normálne v lekárni,určite na to bude niečo,dáka mastička alebo čo
@punish3rko taka klebetná baba na hubu necapne, ale zazačikovi 18 ročnému sa to musí stať ako naschvál, mal si ten fúrik jebnuť do šrotu a rozdrbať ho kladivom, aspom by sa ti uľavilo, ešte že si nedrbol na vajca to by bola katastróóóóófa... škoda, že si neni bližšie by som ti ofúkal boľačku!!!
ked ma zrazil bicykel, tak som si zubami zahryzla do pery a ta si to odskakala najviac.. bola 3 krat vacsia nez bezne ale nepamatam, co mi na to davali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nwm,mna to po týždni prešlo,len to trocha štípať bude asi 1 týždeň potom
toto?
filip
filip
(a odvtedy mám tú dolnú peru takú opuchnutú )
pouzivam to, pretoze ja sa sama hryziem do pery :p