sorry ale nemalo to byt spustene uz dost davno? ako ja nechcem byt hnusna ale preco stale chcete rozbiehat nove veci ked nestihate? ako niezeby som neocenovala co vsetko tomas robi ale vazne ma zaujima preco rozbieha tolko veci naraz ked ich nestiha?
Nie nemalo - hodilo sa to sem preto aby sa tá ponuka potom nemusela upravovať - takže sa všetky položky pripravili naraz aj keď tieto dva služby ešte nie sú spustené
@0 Služby už mali byť spustené a však došlo k istým udalostiam, ktoré sa museli riešiť a boli neodkladné, preto sa spustenie služby v pôvodnom termíne odložilo.
Položky sú tam samozrejme pripravené a ty môžeš zatiaľ hádať čo tam asi bude, aj keď v starších diskusiách sa to už objavilo.
Spustenie Služieb je naplánované už v blízkom čase a určite o tom budete informovaní včas. Intenzívne pracujeme na tom, aby sa tak stalo čo najskôr spoločne z ďalšími novými službami a možnosťami, ktoré prinesú ďalšie zaujímave veci, na ktoré sa môžete tešiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Položky sú tam samozrejme pripravené a ty môžeš zatiaľ hádať čo tam asi bude, aj keď v starších diskusiách sa to už objavilo.
Spustenie Služieb je naplánované už v blízkom čase a určite o tom budete informovaní včas. Intenzívne pracujeme na tom, aby sa tak stalo čo najskôr spoločne z ďalšími novými službami a možnosťami, ktoré prinesú ďalšie zaujímave veci, na ktoré sa môžete tešiť.
Wello prichádza, aj pre teba. Už čoskoro na Birdz.
- Dokážeš písať super veci zo sveta wellness, zdravia či športu?
- Si veľký fanatik do športu, zdravia alebo výživy...
- Tieto veci ťa "dosť" bavia a si v nich ako doma?
- Máš sen stať sa aspoň na chvíľu redaktorom novej rubriky na najlepšej teen komunite na Slovensku?
Tak potom hľadáme práve teba.
» www.birdz.sk/webka/wello/...
A
» www.birdz.sk/webka/gagamo...
ja som skor zvedavy ako ste na tom s pisanim slovenskeho sexu 2008