ja som zazila ako umyvali tiie hadicky ... uplne v horucej vode taka para z nich isla fuuh .. a ked mi to mali dat som normalne utiekla stadial hahas ... takze neviem
@hildegarda9 bola som pred 3 rokmi, krvne testy mi len ukazali, ze mam nieco zvysene, ale aby ti to potvrdili naisto tak sa robi taka hadicka do krku az do criev, odoberu vzorku, prezit sa to da, len sa n etreba hybat co je dost tazke no... kebyze sa nehybem, nedrazdim si tu kravinu v ustach a bolo by fajn ...
Na urade kde si vybavujem prispevok na stravu a ZTP preukaz, vysledok z krvi netsaci ....
kedysi davno bolo podozrenie na helikobaktera,tak som sla hadicku do brucha strkat...az neskor sme zistili ze sa to da zistit z krvi...takze najprv sa popytaj na vsetky moznosti,nie ze budes zbytocne trpiet :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Na urade kde si vybavujem prispevok na stravu a ZTP preukaz, vysledok z krvi netsaci ....