robí niektorá z vás gélové nechty? ak áno tak prosím vás, nevedeli by ste mi v skratke vysvetliť ako by som si mala predĺžiť nechty gélovými ak mám takúto sadu » www.dream-factory.sk/dreamnail/eshop...
nalepis si na svoje nechty umele typy, ... tie skratis gilotinou, ... a potom spilnikujes,..aj lozko... aby to nebolo take seknute, ...potom ten prach das proste prec, .... das na tie umele nechty primer, .... a na to davas gel, ale gel by ti mal vytvarat take C-cko (aale to ti uz neviem vysvetlit) hlavne v hentakej malej lampe si to nehaj dlhsie... lebo ti to nevytvrdne
mala by si si najprv nastriekať dezinfekciu na ruky... musíš si skrátiť nechty na krátko, aby všetky boli rovnaké. Pozatláčaš kožičku pomarančovým drievkom, jemne spiluješ povrch nechtov, aby boli z vrchu ako "popráškované". Celý necht taký musí byť! Potom nalepíš tipy, lepidlom na to určeným. Tipy skrátiš gilotínov a opiluješ do tvaru, aký chceš. Všetky tipy potom opiluješ aj zvrchu, tak ako predtým svoje nechty, očistíš, nanesieš primer na svoj prírodný necht. Nie na tip! Potom začneš nanášať gél vo viacerých vrstvách - počet závisí od množstva gélu...Samozrejem, po každej vrstve ruka do lampy...Dúfam, že som aspoň trochu pomohla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mala by si si najprv nastriekať dezinfekciu na ruky... musíš si skrátiť nechty na krátko, aby všetky boli rovnaké. Pozatláčaš kožičku pomarančovým drievkom, jemne spiluješ povrch nechtov, aby boli z vrchu ako "popráškované". Celý necht taký musí byť! Potom nalepíš tipy, lepidlom na to určeným. Tipy skrátiš gilotínov a opiluješ do tvaru, aký chceš. Všetky tipy potom opiluješ aj zvrchu, tak ako predtým svoje nechty, očistíš, nanesieš primer na svoj prírodný necht. Nie na tip! Potom začneš nanášať gél vo viacerých vrstvách - počet závisí od množstva gélu...Samozrejem, po každej vrstve ruka do lampy...Dúfam, že som aspoň trochu pomohla...