vydrzi to asi 3 tyzdne a davanie dolu nie je zle, len sa to spilnikuje ale potom su tie nechty znicene tak si ich musis nalakovat a nechat trochu vyrast, lebo sa ti vsetky polamu
ak ti záleží na to, aby si mala na stuhovej pekné nechty, tak si tie gélové daj. určite nájdeš niekoho, kto ti ich spraví do 20€, a keď ide o takú špeci príležitosť, tak sa to oplatí (keď si vyberieš pekný vkusný vzor, sú veľmi pekné!)
niekomu vydržia týždeň, niekomu 3, niekomu aj dlhšie.
ja som ich mala raz, po 2 týždňoch sa mi zlomili palce (ale mám blbé nechtny, strašne ploché a široké, takže tam ten umelý necht bol veľmi napätý...) ostatné som si pár dní na to okúsala už mi to vadilo
ale dala by som si ich zase, lebo je to pekné, keď sú v dobrej dĺžke, ale momentálne mám kde investovať tie peniaze
minule som išla z DD a v trolejbuse oproti mne sedela dievčina, ktorá mala také pekné gélové nechty. normálne som po prvýkrát zatúžila mať ich. stále som na ne pozerala. by som nim klepkala furt po všetkom. ale u mňa by asi dlho nevydržali.
Najprv som chodila jednej, na začiatku mi u nej vydržali STRAŠNE dlho, nejakých 5-6 týždňov a stále boli krásne.. Ale potom mi začali po 2-3 dňoch odpadávať a lámať sa.. Tak som začala chodiť ku spolužiačke, a tam to bolo v podstate podobne, na začiatku mi držali krásne ale potom ku koncu už to bolo zlé.. A vtedy som vlastne aj zistila, že mám tie nechty NESKUTOČNE zničené, tá baba čo ich robí povedala, že také tenké už dlho nevidela.. Fakt, bolel ma každý dotyk. Tak som si povedala, že si dám chvíľu prestávku a už ich nemám asi pol roka.. Ale tiež mám ochvíľu stužkovú, takže si určite zase dám
A s dávaním dole.. To neviem, keď mi samé neodpadli dole som ich nedávala skoro nikdy, ale nie je to nič príjemné, to hej... Ale dá sa to..
A čo sa týka ceny.. Kto je lakomý a je mu ľúto investovať, nech ani nerozmýšľa.. Podľa mňa tých cca 15 eur raz za mesiac nie je nič hrozné a máte krásne nechty bez starostí
a kľučku v pohode, ale také tie tlačítka na otváranie dverí v mhd, sprachovače, čo musíš stlačiť taký krúžok, alebo kufor nášho auta som tiež nevedela otvoriť renault má to tlačítko v strede toho loga, a to sa proste nedalo...
Mam dobre skusenosti ale este lepsie nez gelove su akrylove nechty. Vzdy mi vydrzali pekne minimalne 2-3 tyzdne ale treba si to dat urobit v kvalitnom salone a nie u hocikoho doma, radsej si zaplatit viac a mat kvalitne nez by mali do par dni opadat co sa mi stalo ked mi kamaratka robila. Vobec to inak nenici nechty a vyzeraju normalne ak su odstranene v salone a nie okusanim a odlupanim...
na stuzkovu sa to urcite oplati,nie je to sice najlacnejsie(teda ako u koho),ale pokial si to das iba raz,tak preco neminut par peniazkov?
..a vydrzia ti podla toho,ako si na ne budes davat pozor,ale zhruba mesiac..a ked sa davaju dolu,vobec to neboli,pretoze oni sa ti najpravdepodobnejsie zlomia este pred tym
Aj mne kamoška spravila a vedela som že mám šošovky a ked som jej povedala aby mi jeden skrátila odmietla to, dost ma to zarazilo a ked som si s tým vždy pichla do oka :/ bolelo to fakt ! ale teraz s tým mám problém sú moc asi kvalitne urobené lebo nechcú íst dole a už ma to trápi kedže dva sú dole ://
Ja mám s nimi super skúsenosti,,, prvý mi odpadol asi po 4 týždňoch, ďalšie som si dala dole acetónovým odlakovačom.... žiadny problém, zišli pekne a ne nechtoch mi nezostalo nič, čo by ich špatilo. Mala som ich za 15,- € komplet aj s francúzskou. Určite si ešte dám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
niekomu vydržia týždeň, niekomu 3, niekomu aj dlhšie.
ja som ich mala raz, po 2 týždňoch sa mi zlomili palce (ale mám blbé nechtny, strašne ploché a široké, takže tam ten umelý necht bol veľmi napätý...) ostatné som si pár dní na to okúsala už mi to vadilo
ale dala by som si ich zase, lebo je to pekné, keď sú v dobrej dĺžke, ale momentálne mám kde investovať tie peniaze
ale je fakt, že to dosť zničí nechty. ale veď za pár týždňov odrastú. a keď máš blbé nechty tak či tak, je to úplne jedno
Najprv som chodila jednej, na začiatku mi u nej vydržali STRAŠNE dlho, nejakých 5-6 týždňov a stále boli krásne.. Ale potom mi začali po 2-3 dňoch odpadávať a lámať sa.. Tak som začala chodiť ku spolužiačke, a tam to bolo v podstate podobne, na začiatku mi držali krásne ale potom ku koncu už to bolo zlé.. A vtedy som vlastne aj zistila, že mám tie nechty NESKUTOČNE zničené, tá baba čo ich robí povedala, že také tenké už dlho nevidela.. Fakt, bolel ma každý dotyk. Tak som si povedala, že si dám chvíľu prestávku a už ich nemám asi pol roka.. Ale tiež mám ochvíľu stužkovú, takže si určite zase dám
A čo sa týka ceny.. Kto je lakomý a je mu ľúto investovať, nech ani nerozmýšľa.. Podľa mňa tých cca 15 eur raz za mesiac nie je nič hrozné a máte krásne nechty bez starostí
@camilla to už mne je jedno, aj tak ich mám zničené..
@janu
podľa mňa najdivnejšie pre teda bude ten pocit, že máš niečo urobiť s takými dlhými nechtami, keď na to ešte nebudeš zvyknutá
mňa skoro drblo, keď mi ich kamoška dorobila, a potom večer, že... dpč, veď mám v očiach šošovky to bolo komické, ale zvládla som aj to nakoniec
hentaké žvásty môže vyplodiť iba niekto, kto to principiálne odmieta a vživote neskúsil
..a vydrzia ti podla toho,ako si na ne budes davat pozor,ale zhruba mesiac..a ked sa davaju dolu,vobec to neboli,pretoze oni sa ti najpravdepodobnejsie zlomia este pred tym