Chcela som sa spýtať, objednávali ste si z internetu sadu na gélové nechty? Ste spokojné? Hoďte mi sem link, ktoré ste si objednali keď tak. A za ako dlho vám to išlo? ďakujem moc za odpovede.
sadu si neobjednávaj, častokrát ti dôjdu nekvalitné gély, plno zbytočností a je to predražené... ja som si kúpila za 80 evry aj s lampou, ale neurobila by som to keby som vedela čo všetko si mám kúpiť a vyskladala by som si tú sadu aj sama... ale radšej zainvestuj do kvalitných gélov, mňa tie moje vyšli na cca 70 eur, ale rozdiel sa ani nedá porovnať....
ja som si objednala sadu z netu.. islo mi to cca 2-3 týždne a ešte mi ani všetko neprišlo.. a je to otrasna kvalita.. vyzera to (niektore diely) ako keby boli uz použité.. dala som za nu asi 80 €.. ale zavisi to na tom na akej stranke si to objednas.. ja som to objednavala zo slovenskej stranky a poslali mi to az z polska... takže fakt super... moc ti to neodporučujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
sadu si neobjednávaj, častokrát ti dôjdu nekvalitné gély, plno zbytočností a je to predražené... ja som si kúpila za 80 evry aj s lampou, ale neurobila by som to keby som vedela čo všetko si mám kúpiť a vyskladala by som si tú sadu aj sama... ale radšej zainvestuj do kvalitných gélov, mňa tie moje vyšli na cca 70 eur, ale rozdiel sa ani nedá porovnať....
mne osobne sa gélové nechty nepáčia