Ahojte, mám problém, že sa mi objavil genitálny herpes no našťastie hneď po troch dňoch od zistenia, že niečo nie je okej, som navštívila lekára. Beriem lieky aj masť. Chcela som vedieť typy na domácu liečbu poprípade ako bojovať proti recidíve? Ďakujem.
Reakcia ľudí, ktorí to nezažili je, myslím si, totálne zbytočná. Potrebujem rady od skúsených žien, nie ironické poznámky, google som preštudovala a vo svojom okolí nepoznám ženy, ktoré si tým prešli, preto sa obraciam na diskusiu...
@sveter Zle som sa vyjadril...
Bežnè zápaly a mikózy nemyslím...
Lebo áno to je štandartné.
Skôr choroby, ktorè vznikajú na 90% z častého striedania partnerov a pod.
@sveter Neviem herpes mi to skôr pripomenie kamaráta, čo teraz sa velice rozsúložil a furt to strieda...
A aj tie ženy bohvie čo mali predtým...
A on to fakt často strieda dokonca aj normalne slušnè doevča zbalí a keđ mu dá tak si ju zablokuje a ďalej nekomunikuje s ňou..
A on stále ide bez ochrany fuj čo všetko môž3 pozbierať a aj tie ženy naivné..
Človek sa virusom infikuje v štádiu oslabenia imunity. Pri liečbe tohto neduhu sa použivajú antitivirotika. Avšak vedecke práce preukazali, že tento virus sa stáva rezistentny skoro/alebo po čase ku všetkym antivirotikam používanych v štandartnej liečbe. Preto, moderná liečba používa kombináciu imunoterapie (imunomodulator) v kombinácií s antivirotikami.
Amaterska liečba ? Veľa b vitaminu /pangamin/ a hlavne zinku - zinkove tabletky a zinkova masť a v lekarni bez predpisu prirodny liek- tušim toto -Tulimed IntiHerp , ja by som to kombinoval so zoviraxom a vyrobil by som si niečo na baze tea tree oil.Nie som lekar ale virus je v krvi a kožny prejav je iba druhotna zaležitosť.
@dutkopavlas Ale aj ja skopírujem
Ak začneme hovoriť o pohlavných ochoreniach, ihneď sa začne uvažovať aj o partnerovej nevere. V drvivej väčšine sa prenášajú počas sexuálneho styku a keď ste doteraz boli v poriadku, čo iné vám môže zísť na um ako hlavná príčina. Tak to je aj v prípade genitálneho herpesu. Ibaže tentoraz vôbec nemuselo prísť k sklamaniu vašej dôvery. Medzi riziká prenosu totiž patrí aj orálny sex. Ak mal váš partner herpes na ústach, veľmi jednoducho vám ho takto preniesol aj do intímnych partií.
Neviem malicka, niekde som cital ze nato pomaha isoprinosine...
@rocafella - ked jej robil oral nemohol/ je to nepravdepodobne je z ust preniest genitalny herpes, HSV2 nenapada usta.,, skor naopak keby robila ona jemu . To je druhy virus co sposobuje genitalny herpes, nie ten co sposobuje virazku v ustach.
@xy12345 Ach To som riešil ze ten na ústach a na chachare je rozdiel
Nakoľko je to ale virotickè ochorenie v tom prípade ak predtým lízol chacharu nejakej infekčnej tak prenáša to v sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
skús skôr google ako túto stránku .. určite toho bude viac než dosť (čo ma trošku desí)
» www.quora.com/I-have-genital-...
Bežnè zápaly a mikózy nemyslím...
Lebo áno to je štandartné.
Skôr choroby, ktorè vznikajú na 90% z častého striedania partnerov a pod.
A aj tie ženy bohvie čo mali predtým...
A on to fakt často strieda dokonca aj normalne slušnè doevča zbalí a keđ mu dá tak si ju zablokuje a ďalej nekomunikuje s ňou..
A on stále ide bez ochrany fuj čo všetko môž3 pozbierať a aj tie ženy naivné..
Amaterska liečba ? Veľa b vitaminu /pangamin/ a hlavne zinku - zinkove tabletky a zinkova masť a v lekarni bez predpisu prirodny liek- tušim toto -Tulimed IntiHerp , ja by som to kombinoval so zoviraxom a vyrobil by som si niečo na baze tea tree oil.Nie som lekar ale virus je v krvi a kožny prejav je iba druhotna zaležitosť.
Ak začneme hovoriť o pohlavných ochoreniach, ihneď sa začne uvažovať aj o partnerovej nevere. V drvivej väčšine sa prenášajú počas sexuálneho styku a keď ste doteraz boli v poriadku, čo iné vám môže zísť na um ako hlavná príčina. Tak to je aj v prípade genitálneho herpesu. Ibaže tentoraz vôbec nemuselo prísť k sklamaniu vašej dôvery. Medzi riziká prenosu totiž patrí aj orálny sex. Ak mal váš partner herpes na ústach, veľmi jednoducho vám ho takto preniesol aj do intímnych partií.
@rocafella - ked jej robil oral nemohol/ je to nepravdepodobne je z ust preniest genitalny herpes, HSV2 nenapada usta.,, skor naopak keby robila ona jemu . To je druhy virus co sposobuje genitalny herpes, nie ten co sposobuje virazku v ustach.
Nakoľko je to ale virotickè ochorenie v tom prípade ak predtým lízol chacharu nejakej infekčnej tak prenáša to v sebe