Ty máš fakt len 16 rokov? Na 16 ročného chalana som čakal, že budeš počúvať nejakých Lil Shit raperov a nie niečo ako Gorgoroth Ale neviem ti poradiť lebo ja nepočúvam takéto staré metalové vykopávky. Každopádne je super, že ešte sa stále medzi teenegermi nájdu metalheads
@darksider96 Black metal je proste moja duša...To je tá pravá hudba, a keď počujem virtuozitu skupiny Gorgoroth, tak mám zimomriavky až niekde...Infernus je pán skladateľ a dal do black metalu niečo nové...Black metal je hudba plná atmosféry a nie ako dnešné pesničky kde sa len recituje do rytmu tuc-tuc a baby ukazujú svoje zadky a cecky napustené silikónom...Smutné je, že ľudia počujú len povrch black metalu (screaming, a bicie ktoré ide bubeník rozdrbať), no nevidia to podstatné...Nejdu do hĺbky tejto hudby...Možno sa to navonok nezdá, no je to hudba plná emócii a atmosféry
A to isté aj power metal...Power metalový hudobníci sú tiež virtuózi prvej triedy a to čo stvárajú s gitarami je až nemožné...Power a black metal sú u mňa naj žánre metalovej hudby
@tomas552 No ja síce nepočúvam tieto staré metalové žánre ale rešpektujem ich ako hudobníkov lebo či chcem alebo nie, tak sú veľmi talentovaní Len mne viac sedí tá nová metalová vlna ktorú odštarovala v 90-tych rokoch skupina KoRn lebo dovtedy to bolo, resp. vytváralo to vo mne dojem, že je to o drakoch, čarodejniciach, princeznách, pentagramoch a pod. a to sa mi nepáči
@paracelcus dobré tipy a ja sa pridávsm Ov Hell - toto je mix Dimmu Borgir a Gorgoroth , Urgehal , Ragnarok , Necrophobic, Dark Funeral, Funeral Mist, God Seed máš asi najviac pdoobný Gorgorothu kedže tam máš Gaahla a Kinga
@mielikki Presne tak...Gorgoroth, Amon Amarth, Carach Angren, Emyn Muil, Esgaroth, Menegroth, Carcharoth...Na zbláznenie...Ja už som tam toľko skupín našiel
@tomas552 však tam máš kapely tak si vyber. Podobný členovia ti aj dávajú šancu že to bude znieť podobne. Zasa hrať black metal nieje žiadna veda tam sa to len líši v tom že riffy sú punkovejsie - Darkthrone alebo little biť deathmetal - Marduk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Fun "fact": Francúzi to vyslovujú Žoržorot
A to isté aj power metal...Power metalový hudobníci sú tiež virtuózi prvej triedy a to čo stvárajú s gitarami je až nemožné...Power a black metal sú u mňa naj žánre metalovej hudby
» web.archive.org/web/20160408232...
a vyzerá ako niečo z Mordoru
etymologicky to má v názve hrad, ale to len preto, že to vyzerá ako vcelku efektné ruiny
človek si chce od neho niečo prečítať a má pocit, že miesto toho otvoril zostavu nejakého festivalu