Počúva tu niekto gothic rock,alebo darkwave,dark ambient,ethereal,death rock a podobné ? podeľte sa s nami o vaše obľúbené skupiny,prípadne váš názor na tieto žánre
noooo ja by som tam radšej radil niečo take ako Lacrimosa, Faith and the Muse, SwithBlade Symphony,Theatres Des Vampires>>> no nie tak úplne, nightwosh a blba evanesence tam určite nespadaju
gothic rock,to sú kapely ako Bauhaus,Joy Division,Clan Of Xymox,The 69 Eyes,Siouxsie and the Banshees,Faith and the Muse,Christian Dearth,Two Witches,London After Midnight a blaa blaa nechce sa mi vypisovať
no ja pocuvam kapely ako epica,after forever,lacuna coil,evanescence,xandria,within temptation,angelzoom,theatres des vampires,therion,tristania,orkrist,lucia turillis dreamquest, a kadeco ine......akoze..viem ze neni setko gothic ale ja sa do toho stylu aj tak radim.....no priznam sa..ze siaham aj po tvrdsej hudbe typu orphaned land....a to je nahodou moja obrovska laska..akoze izraelsky death doom....peckove je to...momentalne si uz nespominam na dalsie kapely ale ak moc xcete vediet tak na pokeci mam albumy kde mam hadam setko...armycarmen
no ete pocuvam: eilera,lyriel,the gathering,..no priznam aj nightwish nahodou su super aj ked niesu gothic aj ked s tou novou anetou sa da o tom polemizovat,dalej uz neviem...
Ako ľudia no vážne. Ona sa pýta na goth rock a vy tu tlačite within temptation, epicu a podobne? ste uz na hlavu alebo hej? To je metal. Metal a nic ine.
No ale k otazke. Ja mam rada klasiku, bauhaus, Siouxsie..a kopu dalsich: skeletal family, last days of jesus, nosferatu, the cult, the cure, bella morte, 13th moon, lahka muza, hysteric helen..a kopu kopu dalsich ale to by som tu musela byt cely den aby som to vsetko napisala
Mno ja pocuvam Gothic rock a samozrejme mam rad a styly pribuzne gothic death rockovu nadielku ako Christian Death alebo odporucam pre fanusikov temneho Sopor Aeternus milujem kapelky 80 rokov Sisters of Mercy Fields of the Nephilim Red Lorry Yelow Lorry alebo goth nadielku z primesou punku Alien sex Fiend ak je niekto teda ak pozna niekto tieto kapelky tak sa ozvite isto si budeme mat o com pokecat a este k tomu milujem tvorbu kultovej sceny goth rocku z ciech XIII STOLETI mam od nich kompletnu discografiu a a dva dvd perfekt Awe Nosferatu
niektory ako vydim tuna davaju metalove kapelky ale ak sa jedna o gothic rock tak prosim tam nedavajte sem kapelky metalove prosim ak neviete rozoznat gothic rock a metal neni o com...
kukam ze yngrytka sa vyzna take kultovky ako Clan of Xymox fuuu a Joy Division to su palky a o Sioxsie and the Banshees ani nevravim mam od nej koncertne dvd z Ameriky the seven year itch live pecka to je a este k tomu odporucam kapelku a velmy dobru vec Love Like Blood ak bude nieco k opytaniu tu je moj meil Zodijac@azet.sk
pozeram, ze niektore z tych skupin o sebe zrejme ani nevedeli, ze su nejaky gothic rock.. zrejme by som ich nazval skor post-punkom a podobne. ale nemyslim, ze by to bolo nejak velmi dolezite, ako sa to nazve.
Gothic rock mam rad, aj ked pocuvam hlavne punk/new wave/power pop. Pre mna je najlepsou gothic rockovou kapelou The Damned: ), ich albumy od Black album a novsie. Tiez mam rad Siouxie and The Banshees, Bauhaus, The Sisters of Mercy, The Passions. Z post-punku zase Joy Division, to je no.1
nemám rada gothic rock .. vždy mi to pripomenie HIM a TDV boli dobrý ..dávno ale ten nový album je kravina .z dark ambientu vinterriket , nebelkorona , atomtrakt (čiže ziegler , ambientné albumy od burzum , forest silence , Claustrophobia, Diagnose: Lebensgefahr, coldworld , Paysage d'Hiver a kopa dalších .
Phantasmagoria je genialny album.. hlavne pesnicky Shadow of love, Is it a love? a Grimly Fiendish
Nadherny goticky album je aj prva LP od Sisters of Mercy
Him a gothic rock? to snad neeee
Mno ani ja Him nepokladam za Goth rock ale ak mozem poradit odporucam Gothic rockovu nadielku ktora sa vola Fields of the Nephilim to je pecka hlavne album Dawnrazor a este maju velmy dobry koncertik ktory sa vola Forever Remain odporucam je to pecka...forever Gothic rock
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
to je trosku odveci...
a k evanescence -
Evanescence nie je gothic rock, je to aj podľa slov Amy temný rock, oukej?
(hovorím to, hoci evanescence milujeem )
www.sanctuary.cz www.darkentries.wz.cz www.cavern.cz stačí?
A k teme. Gothic rock a spol velmi nepocuvam i ked nie su tam zle skladby (ale ja radsej metal )
a z gothu toho mam zopar hodin vypocuvane ...
No ale k otazke. Ja mam rada klasiku, bauhaus, Siouxsie..a kopu dalsich: skeletal family, last days of jesus, nosferatu, the cult, the cure, bella morte, 13th moon, lahka muza, hysteric helen..a kopu kopu dalsich ale to by som tu musela byt cely den aby som to vsetko napisala
Nadherny goticky album je aj prva LP od Sisters of Mercy
Him a gothic rock? to snad neeee