nechce mi nainštalovať...ked dam cd s ovládačmi do počítača a dám inštalovať vsetko iné mi nainstaluje len tu graficku mi nechce nainstalovat a neviem prečo...uz som skusala aj cez hardver to instalovat tie zlte otazniky co su tam a nejde nicf...ale graficka je nova ma asi 4 mesiace cize v nej by nemal byt daky problem..nechápem tomu...a predtým ako sa preinstalovaval windows pekne isla a zrazu nejde ani nainstalovat :/
Ak mas jedno cd s ovladacmi tak to bude pravdepodobne cdcko od dosky a nie od grafickej. Jasne moze nanom byt aj ovladac ku grafike ale to je ovladac k integrovanej grafike na doske a nie tovjej dokupenej novej. Skus stiahnut everest ultimate alebo ten pc wizard co pisal nadomnou v komente a pozri aku mas novu grafiku, resp. ak si ju dokupila pred 4 mesiacmi mala by si mat od nej aj krabicu tak tam by mal byt napisany aj nazov a tiez by malo byt k nej dolozene CD s ovladacmi. Nezabudni stahovat ovladace na XP
neviem názov mojej grafickej a nemám ani krabicu od nej...no skusala som aj tak ale ani tak to nefunguje...uz som z toho zufala...tam niekde bude nejaka chyba ale neviem aka :/ ked predtým to šlo pekne a zrazu nejde...a nechápoem prečo...
@fantagiro12345 Otvor skrinku, a nájdi grafickú kartu, na nej bude štítok z názvom, to zadaš do googlu a máš driver-e, nezabudni stiahnut pre WIN XP a nie na novšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov