Takže chcem si kúpiť grafickú kartu GTX 950 WINDFORCE 2GB a neviem či mi to pôjde na mojom PC.
Komponenty: W7 64-bit SP1 CPU: Intel core I5 2400 3.1GHZ Zákl. doska: Hewlett-Packard 1494 (socket 0) a chcem vedieť či mi tam gtx 950 bude pasovať
bohužiaľ grafické karty od NVIDIA su v poslednej dobe silne magnetizované a preto sa zle tlačia na dosky so staršími CPU od intel 2 generácie ktorý žiaľ vlastníš, treba inovovať CPU inak by sa ti mohli zatočiť kondenzátory na grafike a potom už len kúpiť novú k tejto zostave odporúčam AMD RX 460
320w zdroj je starsne malo na nove grafiky.. a maticnu dosku si nenapisal konkretne, cize nevieme. Vsetky nove grafiky maju pxi express radic. Na tvojom mieste by som pockal na NVIDIA GeForce GTX 1060, nova seria kariet, budu relativne lacne a super vykon. Plus zlacneju aj predosle rady, takze by som este pockal a kupis pripadne aj starsiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov