Takže nechodíte náhodou niekto na gymko Konštanínka alebo Raymana v Prešove ? rozmýšľam totiž už nad strednou školou 1. si dám určite Moniku a druhé neviem... neviete ako to tam chodí ? akí su tam učitelia ? na čo je to zamerané ? či je to prísna škola ?
No ja som dnešným dňom ukončila štúdium na GJAR-ku (familiarne dolné gymko). A budem mať naň super spomienky Učitelia sú fajn, až na nejaké výnimky Ja som mala šťastie na skvelých ľudí, relatívne férový prístup. Keď som šla na gympl, rozhodovala som sa medzi "horným" a "dolným". Nakoniec som sa rozhodla pre dolné a vôbec neľutujem Ale konečné rozhodnutie je na tebe.
GJAR je zamerané vraj na prírodné vedy a horné na jazyky. Ale nemala som ten pocit, že to tak bolo. Proste gymko ako gymko. Ale rozhodni sa sama. Ja som za GJAR
ja som chodila na GK2... dobra skola, co sa tyka pripravy na VS tak OK, aj ked makacka... len pocula som take reci, ze sa z nej stava snobska skola - tatko zaplati a decko sa tam dostane... proste upada to. ale inak v pohodeeee
noo moja ja ti neporadim lebo som chcela ist na GJAR ale dokaslala som prijijmacky a nakoniec ma nevzali a na ine gymko som ist nechcela lebo podla mna je raymanka najlepsie a chodila tam aj moja sestra a mala super pripravu na vysku
@aroga joj boze, ty s tou hotelovkou. HA je podla mna dost blba skola. Nemyslim ako skola, zameranie... to nie, ale konkretne ta HA v PO je dost odveci. Na HA do PO by som nesla ani nahodou.
raymanka! ja som dobabrala teraz monitor z matiky (uplne som sa zosypala!) a budem mať osemdesiatpäť percent len...a bez prijimačiek beru deväťdesiatich a potom ešte tridsiatich po prijimačkach...a ja budem medzi tymi tridsiatimi aj keby neviem čo malo byť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
GJAR je zamerané vraj na prírodné vedy a horné na jazyky. Ale nemala som ten pocit, že to tak bolo. Proste gymko ako gymko. Ale rozhodni sa sama. Ja som za GJAR
ak si sikovna tak nech sa paci.:
neviem, ci je to len ona, ale mam pocit, ze konstantinka sa bifli daleko viac, ako my. u nas to sice tiez neni ruzove, ale da sa prezit.