7. na poste je aspon par ludi, co ma rozum a budem tam aj ja v A-cke. Aspon v to dufam . Mozno tebe sa zdaju kockaci, oproti tebe ale mne tak neprijdu vacsina z nich, co tam su alebo tam idu...
Sroba ma iba meno uz davno nie je to, co byvala...
Park Mladeze je fuj humus skola...mam s tym svoje skusenosti.Zabudnite na spravodlivost a na ludsky pristup!!!!!!doteras neviem pochopit ze im este inšpekcia nezrušila fajciaren ktora je na uradoch a skolach zakazana.Smrdia cele chodby.
chodim tam uz 3 roky a uprimne lutujem toho kto sa tam tesi lebo ako naschval vzfasuje tzch najhorsich profakov....no su tam nastastie aj dobri ale treba vela vela makat a svoje nazory si nechat radsey doma lebo tam ti ich vsetci oseru....PS: nechodte do anglickej triedy je to riadny ojeb lebo v 4tom rocniku zdochnete :// no a ja nato doplacam....Nice day
no ked uz kidame na anglicku triedu nechodte ani na spanielske.. ....viete co nechodte tam vobec.. ale akoze secko sa da...ale presne...tu sa studuje bez nazorov..proste no comment!
a čo chcete lacák je lacák naňho nemá žiadna škola je to prosto jedinečne miesto ( psychiatria) .. ale kto nezazije nevie co je to zivot nezazijes nezijes
ja som tam nebola ani nesom ani nebudem ale dufam ze moju nevlastnu babku ci coto je ( manzelka deda ale nie ocova mama) tam mate radi. podla kamosky , myslim zehovorila ze je prisna hmm neviem tho musia posudit odsúdenci na skole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ľudiaa to sme tu vážne jediné trapky z lacáku? :´( šak sa priznajte, stále lepšie ako šroba
šak dobre vážení. si nepriznáte vašu alma mater?
Sroba ma iba meno uz davno nie je to, co byvala...
ta celkom v poho skola toto je
spanielska trieda 4 ever zatial prezivame