Ahoj, chodím do 8. ročníka na ZŠ, odtiaľ chcem ísť priamo na gymnázium (neurobím si 9.ročník). No chcela som ísť na Šrobarovú ale tam musím mať skončený 9. ročník ZŠ. Rozmýšlala som nad gymplom Park Mládeže 5, ale tam je bilingválne gymnázium slovensko -
sesternica chodi na bilingvalne spanielske gymnazium...nie je to zle ale mne by sa nechcelo chodit na strednu pat rokov...prvy rok mala hlavne vseobecne predmety + vela spanielciny...druhy rocnik ma predmety ako v prvom na obycajnom 4 rocnom gympli smaozrejme + spanielcina a este ma aj anglictinu...ju to bavi aj teraz isli na zajazd do spanielska...lol tie alternativne studijne plany maju gymplaci dobre a to idu tvrdit ze gympel je tazky...co mi vraveli niektori si chodili pred maturitou do skoly doslova ako chceli...nie ako my na elektrotechnickej co sme mavali vo stvrtom 9 hodin...
@0 prideš tym u najlepši ročnik ....viem že niekomu to vyznie divne no ved kazdy sme iny ale tolko haluze čo zazijes v deviatke (kde sa aj tak neucis a nic nerobis len po vyletoch a somarinach) tak už nikde ..... deviatka ti da vela do zivota
@2 amen proste vynechať devinu je omyl. devina nieje o učení ale o chlastaní, trtkaní, neučení, nechodení do školy, je to proste ročník o maní v peetchi zlatá devina monitor zbúchaš.. príjmačky snáď tiež a máš total na háku
Ja chodim na GJAK (anglicko-slovenske) a je tam v poho Aj ja som vynechala devinu a nielen ze ma to absolutne netrapi ale aj som vypadla zo skoly, ktoru som neznasala takze...
Ja chodim na gymnazium kosickych mucenikov a vobec nelutujem ze som mala deviatku. Vies do osmicky ani nevies ze chodis do skoly,a potom keby som mala robit v osmicke prijimacky, no neviem neviem. A deviatka je super na zopakovanie vsetkych blbosti co boli do osmicky. I ked Ti uz vsetci tam lezu krkom, uvazene treba mysliet vlastnou hlavou a brat to logicky. A ked by si sa rozhodla ist na ten isty gympel co ja, nic si nerob z toho ze je cirkevne, vobec nevadi ak nechodis do kostola, su tam aj taky ludia. Tak vela stastia
presne GKM RULEZZZZZZZZZZZZ!!! gymnazium kosickych mucenikov je podla mna super, je tam vela peknych chalanov (A)(A) a nesu tam kkti ani ucitelia ani nikto
A kebyze chcem ist na slovensko-spanielske gymko do Ke a pritom neviem po spanielsky ani ceknut, je moznost naucit sa to v prvom rocniku? Ci by som chcela priliz vela?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov