mam jedem mensi problem sice mam este cas aby som sla ku gynekologicke ale mna zaujima ako prebieha preventivna prehliadka pls ked niketo vie nech napise a aj ked viete alu vecicku napiste..mno a este by som sa cela spytat ze kolkatich rokoch ste dosttali
moja, gynekologickou sa zacni zapodievat tak najskor za 3-4 roky, ale pokial budes este panna tak sa ta pani doktorka poriadne ani nedotkne, takze nemusismat strach, pokial uz panna nebudes, je to trochu neprijemnejsie ale pre vlastne zdravie clovek vydrzi vela.....ale na tvojom mieste by som sa touto otazkou nezatazovala, samozrejme pokial nemas nejake problemy.
no ved prides tam, teta sa ta opyta ci mas kramy a aci pravidelne, potom si das doel gate, sadnes na kozu, roztiahnes noh yona ti tam strci prsty a hotovo znie to hnusne ale da sa to prezit
Nooo ak o niekolko rokov prides k pani gynekologicke a ak budes este panna, tak ti vysetrenie bude s najvacsou pravdepodobnostou robit cez analny otvor. Teda ak na to bude mat dovod.. Ono to sice znie hnusne, ale nie je to take strasne.
Aaaa v akom veku by dievca malo dostat prvu mentruaciu a tak... na to existuju specialne prirucky alebo internet.
Inak celkom zaujimavy preklep pridat gynekologicke vysetrenie do kolonky masturbacia
No a čo? Ja by som v 11 tiež váhala, kam zaradiť tetu gynekologičku. Myslím, že ohľadom vyšetrenia samotného už bolo povedané dosť a čo sa menzesu týka- je to individuálne, napr. ja s tým mám dočinenia od svojich 12 rokov... alebo 13? Ani čert netuší
gynekologička: máš na to ešte koooopu času. Preventívka je vyšetrenie ako každé iné. Niekto ani preventívku u zubára nemá rád, ale dá sa to prežiť bez ujmy na psychickom i fyzickom zdraví
menštruácia: je to individuálne, bežne medzi 11. až 16. rokom života. Presnejšia sa dá povedať, že je to 2 roky po tom, ako ti začnú rásť prsia
Och na gynekologickej prehliadke nie je nic az take hrozne,bola som aj na horsich vysetreniach,toto je akurat trochu trapne,mozno trochu dost ale mysli cely cas nato ze oni to beru normalne ako ich pracu,ako ti zubar pozera do ust tak ti gynekolog hladi...inam.Len napr. ja ked som bola na gynde prvy raz,bola som sice este panna ale ma prehladol normalne a nie cez konecnik,pretoze sa opytal ci pouzivam tampony a pri kladnej odpovedi povedal ze ma vysetri riadne iba mam povedat ak by nieco bolelo.a klasicky sa ta poyta na mestruaciu,kedy naposledy,dlzka cyklu,pripadne problemy pri nej...a tak
dobrý deň .. chcem sa opýtať či niekto nevie prečo mi meškal menzes 3 dni ako mal a trvál len 3 dni .. mám veľke obavi že som tehotna tak prosim o niekoho pomoc že prečo som mala menzes len 3 dni ked mám zvyčajne 5 až 6 dni Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Aaaa v akom veku by dievca malo dostat prvu mentruaciu a tak... na to existuju specialne prirucky alebo internet.
Inak celkom zaujimavy preklep pridat gynekologicke vysetrenie do kolonky masturbacia
menštruácia: je to individuálne, bežne medzi 11. až 16. rokom života. Presnejšia sa dá povedať, že je to 2 roky po tom, ako ti začnú rásť prsia
a krámy som dostala.. dočkaj to bolo.. 12.1.2007 ..