"V jeho dobe ju možno fakt 98% ľudí nevedelo vyriešiť, no to už dávno neplatí, schopnosti takéhoto riešenia idú vďaka všeobecnému vzdelávaniu viditeľne vyššie."
@antifunebracka možem o*** či to on vymyslel alebo nie, či to vyrieši dnes viac ako 2% ľudí (poprípade sa tym myslí celá populácia a tam by to uz bolo realnejsie )
veď ľudia, 2% ľudí, čo to vyrieši, to vyrieši z hlavy...bez pera a papiera, a to nezáleží na vzdelaní, ale na logickom myslení a fakt to platí. napísať si to na papier, a vyrieši to každý druhý...
mne to nedava zmysel...jediene co sa da z popisu vylustit je ze
dom1 -byva v nom nor dom 2-je modry dom3-jeho majitel pije mlieko dom 4-je zeleny,pije sa tam kava a byva v nom brit dom 5-je biely....nemam ako vediet kto co fajci ci chova,,mozem si len tipnut a dufat ze ostatne mi vyde spravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale dávno, výsledok si už nepamätám
» www.birdz.sk/forum/ake-je-va...
"V jeho dobe ju možno fakt 98% ľudí nevedelo vyriešiť, no to už dávno neplatí, schopnosti takéhoto riešenia idú vďaka všeobecnému vzdelávaniu viditeľne vyššie."
ale podľa mňa to vyrieši viac, ako 2% ľudí
na svete to nevie vylustit len 2% ludi
a palim hneď ...utekam omg.
to bol môj fakt č.247
dom1 -byva v nom nor dom 2-je modry dom3-jeho majitel pije mlieko dom 4-je zeleny,pije sa tam kava a byva v nom brit dom 5-je biely....nemam ako vediet kto co fajci ci chova,,mozem si len tipnut a dufat ze ostatne mi vyde spravne