Čavte baby, tento rok mám 17 a už dlhšiu dobu sa strápim s akné,a keďže mi nič nezaberá moja kožná sa rozhodla predpísať mi antikoncepciu Chloe.Máte s ňou nejaké skúsenosti? Myslím tým nejaké vedľajšie účinky, či sa vám to akné zlepšilo a tak
mám skúsenosti s vreyou, získala som trombózu a som chudokrvná po roku brania. a bolo to z toho.. ak nemusíš. neber ten bullshit.
tiež som to mala predpísané na akné.
a nepomohlo. každý organizmus reaguje sice inak, ale na tvojom mieste by som to liečila zvnútra zdravou stravou, nepoužívaj na pleť nič s obsahom alkoholu a hlúpostí. a odporúčam acnevac tabletkovú kúru, je to prírodná vec a velmi zabrala.
Po prvé kožná by nemala predpisovať antikoncepciu, iba ťa odporučiť gynekológovi a tomu povedať, že chceš hak kvôli pleti, a po druhé, ja som to urobila a skombinovala som hak s tabletkami od kožnej, keď som vysadila tabletky, hak mi iba pomohli udržať stav pleti(nezlepšilo sa, nezhoršilo sa)
typicke, kozna nevie co ma robit tak ti predpise antiku. Keby si ty dievca vedela co do seba cpes. Prosim ta, bud normalna a vyser sa na celu antiku. Skus daco ine najprv, bud nejake masti alebo prv vyskusaj bylinky ako repik, rumancek... staci pogooglit. Antiku ber ako poslednu moznost.
Antikoncepcia je to najhoršie co len mozes do seba pchat. Tiez som mala problémy s pletou, v 16 bola moja prva antikoncepcia chloe a odvtedy sa to len zhorsovalo...nepomáhali ani ine hak. Od kedy som to prestala brať schudla som 5kg a pleť je už celkom ok ale kazdy organizmus inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
tiež som to mala predpísané na akné.
a nepomohlo. každý organizmus reaguje sice inak, ale na tvojom mieste by som to liečila zvnútra zdravou stravou, nepoužívaj na pleť nič s obsahom alkoholu a hlúpostí. a odporúčam acnevac tabletkovú kúru, je to prírodná vec a velmi zabrala.
na strednej keď som mala akné dávala som si na to alpu a pomohlo