Nečakaj 5 mesiacov, počkaj ešte 2 roky! A nie s antikoncepciou, ale so sexom...
Vieš, prečo je zákonom určená hranica sexuálnej dospelosti? Myslíš, že si už "dosť veľká" na to, aby si sa s niekým vyspala, že? Tvoju psychickú vyspelosť posudzovať nemôžem, ale fyzicky ešte nie si dosť vyvinutá a pohlavný styk by mohol spôsobiť poranenie tvojich rodidiel a ďalších vnútorných pohlavných orgánov. Čiže predčasný pohlavný styk môže mať za následok neplodnosť... Chceš mať ešte niekedy deti?
Som si istá, že si po uši zamilovaná, ale počkaj ešte chvíľu. Ak ten chalan za to stojí, počká s tebou.
preco nechces aby o tom vedeli rodicia?myslim, ze by bolo celkom fajn sa o tom porozpravat...mozno by ti mama vysvetlila, ze sex pred 15nastkou je protizakonny..
podla toho akemu pojdes gynekologovi,ja osobne mam napr.17 rokov, a chcel podpis rodica,,cize mami,,aby som mohla HAK brat,,,takze je to vec jeho presvecenia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vieš, prečo je zákonom určená hranica sexuálnej dospelosti? Myslíš, že si už "dosť veľká" na to, aby si sa s niekým vyspala, že? Tvoju psychickú vyspelosť posudzovať nemôžem, ale fyzicky ešte nie si dosť vyvinutá a pohlavný styk by mohol spôsobiť poranenie tvojich rodidiel a ďalších vnútorných pohlavných orgánov. Čiže predčasný pohlavný styk môže mať za následok neplodnosť... Chceš mať ešte niekedy deti?
Som si istá, že si po uši zamilovaná, ale počkaj ešte chvíľu. Ak ten chalan za to stojí, počká s tebou.