Ale predajú. Ja si koľkokrát zabudnem recept doma, stačí povedať konkrétnu značku, obehnúť 2-3 lekárne z historkou, že si u babky a nemáš pri sebe recept a musíš nutne si vybrať lieky a predajú ti. Asi 3 mesiace keď mi vypršala ročná platnosť receptu a nechcelo sa mi ísť na gyndu som žila takto
alebo si nájdi babu, čo má taký ročný recept na HAK ako ja a popros ju nech ti kúpi... tam sa nekontroluje, či si baba kúpi za rok presne 12 balení, môže kľudne aj 50
Ale ... asi by som na tvojom mieste radšej zašla za gynekológom, nech ti poradí antikoncepciu tebe vhodnú.
Za predpokladu ze by si hák chcela pouzit ako vnutromaternicove teliesko mam obavu ci by to nesposobilo trvalu schopnost antikoncepcnej ochrany.
Co sa tyka HAK da sa zohnat aj "neoficialne" ale lepsia volba je cez gynekologa nakolko HAK ako taka ovplyvnuje vela faktorov tvojho tela ktore treba monitorovat.
ako mozete byt take drbnute a iba tak si ist kupit HAK ... ved to sa musi urcovat a vybrať vhodna pre tvoj organizmud, jebnute dievcata tieto 15-17r. kkty fajcite za lidlom, sexujete hlava nehlava... riťe v tangacoch postujete na facebook, každý mmesiac s iným swagerom chodíte,... áááách !!
ci aj ty ju ptorebuješ len aby sa ti vystriekal do vadžajny ..radšej nech sa ti urobí do ust a nemusíš ani tieto háááákovéé talbetky brať nie? Alebo vieš co? Daj si ich a trombozu ti tam na hlavu nech !
@sisi092 ?!?!? až mi prišlo zle ako z jednej vety od dievčiny vieš usúdiť tot všetko. môže ju mať dávno predpísanú len byť preč a nemať recept alebo čo, akože jasné, že to tak byť nemusí, ale proste wtf, nič o človeku nevedieť a takto nakladať O.o
@ssnehulienka hej vybuchla som lebo ked vidim ako može niekto ist pre antikoncepciu len tak bez konzultacie a proste to je brutál zásah do tela, a ten prístup je hrozne nezodpovedny.
@14 moja zlatá mam aj niekoho a a už dost dlhu dobu a pytala som sa to preto lebo nemam čas isť ku gynekologicke a už som ju užívala dlho ale bohužiaľ stratila som recept takže nabuduce neodsudzuj ostatne dievčatá podla seba a za lidlom si fajčila alebo fajčiš kokoty ty "pani"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ak si ju chceš vybrať a "predpísať" sama, radšej o tom pouvažuj
Ale ... asi by som na tvojom mieste radšej zašla za gynekológom, nech ti poradí antikoncepciu tebe vhodnú.
Co sa tyka HAK da sa zohnat aj "neoficialne" ale lepsia volba je cez gynekologa nakolko HAK ako taka ovplyvnuje vela faktorov tvojho tela ktore treba monitorovat.
ci aj ty ju ptorebuješ len aby sa ti vystriekal do vadžajny ..radšej nech sa ti urobí do ust a nemusíš ani tieto háááákovéé talbetky brať nie? Alebo vieš co? Daj si ich a trombozu ti tam na hlavu nech !