Chcem sa opýtať dievčat, ktoré berú HAK (hormonálna antikoncepcia, ak by náhodou niekto nevedel ), chcem zmeniť tabletky z niekoľkých dôvodov, lenže moja lekárka je taká, že povie že dobre, ale nech si JA poviem, aké chcem.
no nemas bohvieaku lekarku..ved mala by si jej povedat na co to chces a v akej cene a ona ti vyberie nieco vhodne presne pre teba..
ja mam diane35 a je to aj na plet..cena..okolo 1100 na tri mesiace ale niesom moc spokojna..beriem to zatial kratko ale dost neziaducich ucinkov to ma tak pockam ece a ked neprejdu zmenim tabletky..lenze vies to u kazdeho inak..mozno niekto by s nimi nemal ziadny problem..
Heh, akurat dnes som bola pre recept, lebo som chcela zmenu...mala som Jeanine - najlepsie na bolestive zenske dni a ucinne aj na mierne akne - ale spravilo sa mi tiez dost vela zlych ucinkov...moj doktor povedal, ze to moze byt zadrziavanim vody v tele, a tak mi dal Yadine - vraj popri Yasminelle najmodernejsia HAK, z tej nepriberies a nebudes "nafuknuta",takze ja uvidim ako s tymto budem spokojna, zatial mam recept len na mesiac.
ale inak, co sa tyka HAK, tak za to si radsej zaplatim, cize cena Jeanine 350 na mesiac, Yadine 375/mes....
Qissa mne to plati cele on... je starsi, zaraba, chce to tiez, a tak je to pochopitelne no ale vravim, uvidim co bude. Ale inak Laurina nie je original ATK, je to len nejaka lacnejsia verzia znamejsej znacky. Takze by som odporucila radsej nejaky original.
ale inak chcem sa spytat - mas na tu HAK aj nejake ine poziadavky? Napr. uprava pleti alebo zmiernenie krvacania?
ja berem Lindynette 30, som celkom spokojna cena cca 700,- na 3 mesiace, zo zaciatku trochu zmeny nalad, strasne placliva som bola kym som si zvykla,ale teraz v pohode, akurat ze som ocakavala ze pri kramoch mi nebude zle ale vobec sa to nezhorsilo ba mozno trosku aj zhorsilo,ale plet sa zlepsila,aj ked nikdy som nemala nejake problemovu.a mam pocit ze ani som z nejak nepribrala-nezadrziava moc vody, teda aspon mne.
tak skus jeanine. fakt ze dobre posobi na menzes - kratsie, slabsie krvacanie, precisti plet, odmastuje vlasy. je velka skoda, ze mne nesadla, lebo pre mna je to najlepsia varianta.
inak ja teraz skusim yadine - vraj vobec nema zadrziavat vodu v tele, a podla slov gynekologov, najlepsia ATK na trhu kvoli drospirenonu.
A ak chces s mensim mnozstvom hormonov, ze ti to nerobi spotting (spinenie), tak potom by som volila Yasminelle.
ja beriem qlairu a som maximalne spokojna,je sice drahsia ale je to uplna novinka a obsahuje telu prirodzene hormony,zdravie je u mna na prvom mieste. predtym som mala inu a stale som mala take napate a citlive prsia a celkovo som sa necitila fit, teraz uplna pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
- to vlastne ukazuje aj moje znalosti HAK u
ja mam diane35 a je to aj na plet..cena..okolo 1100 na tri mesiace ale niesom moc spokojna..beriem to zatial kratko ale dost neziaducich ucinkov to ma tak pockam ece a ked neprejdu zmenim tabletky..lenze vies to u kazdeho inak..mozno niekto by s nimi nemal ziadny problem..
A nerozmýšlala si nad tým vymenit lekárku??
ale inak, co sa tyka HAK, tak za to si radsej zaplatim, cize cena Jeanine 350 na mesiac, Yadine 375/mes....
Ayreen, ja si budem platiť a platím len polovicu, druhú platí ten, čo z toho má tiež osoh , takže ja radšej tiež zainvestujem.
Má niekto skúsenosti s LAURINOU? , tú mi radia najčastejšie
ale inak chcem sa spytat - mas na tu HAK aj nejake ine poziadavky? Napr. uprava pleti alebo zmiernenie krvacania?
A dobre že hovoríš na tú laurinu, ja som aj doteraz brala len napodobeninu
inak ja teraz skusim yadine - vraj vobec nema zadrziavat vodu v tele, a podla slov gynekologov, najlepsia ATK na trhu kvoli drospirenonu.
A ak chces s mensim mnozstvom hormonov, ze ti to nerobi spotting (spinenie), tak potom by som volila Yasminelle.
tot moj skromny nazor