Podľa môjho názoru sa viac oplatí bezúčelová pôžička. Je mnoho kalkulátorov, kde vieš porovnať ponuky na trhu. Celkom dobrý bol Zuno, Prima banka, Čsob. Hlavnè je zistiť si podmienky pre čo najnižší úrok a snažiť sa ich splniť. Nastaviť si splátky na 10rokov a budeš mať nízke mesačnè splátky. Nie som si istý či poviem správne nepamätám si ale pri tuším: Pri pôžičke 12000 € na 9 rokov sa v najlepšom prípade platí mesačne cca. 160€. Celkovo zaplatíš niečo cez 17000€. Len finta je v tom, splácať mimoriadnými splátkami nakoľko úver je rozdelený na 2 časti 12000 úver a 5000 úrok a každou splátkou tých 160 sa ti delí časť na uver časť na úrok napr. zo 160 € ti ide 90 na úver a 70 na úrok. Ale keđ dáš mimoriadnu splátku tá ti ide celá na úver tým pádom sa ti aj zmenšuje mesačná splátna a aj výška úroku. No je to komplikované vysvetlovať cez net skús niekoho z oboru osloviť alebo známych sa popýtať. Treba všade ušetriť kde sa len da
@notme Ak myslíš mňa tým OVB alert nie neuhádol si nepracujem pre žiadnych maklérov nič s nimi nechcem mať spoločné a priamo s úvermi nemám nič spoločné. Navrhol som mu vec, ktorú som riešil pre seba lebo rovnako som uvažoval nad kúpou auta a hľadal možnosti ako čo najvýhodnejšie ušetriť. Urobil som si porovnanie najvýhodnejších úverov a osobne som sa bol pýtať v ČSOB na možnosti ako aj telefonicky ZUNO som zisťoval. Nakoniec som to odložil dočasne lebo veľa komplikácií bolo keďže si chcem kúpiť auto z Nemecka, konkrétne VW Eos alebo Subaru Forester a kým si nezariadím všetky detaily tak sa do toho nevrhám. Ale áno pracujem v poisťovni priamo, nemám sa za čo hanbiť robím dobrú vec a hlavne poctivo. Každopádne dosť sa dostávam do styku s rôznymi informáciami z finančného sektoru a podnikania čiže mám prehľad. Ale dosť bolo o mne moc som sa rozkecal Len som mu chcel poradiť
@rocafella ale posobilo to tak dodnes mam na fb ludi z OVB, ktori nonstop niekde pisu nieco na styl @2 . je to celkom vesele, vlastne vdaka nim nemusim mat lajknute stranky sustredujuce sa na humorne posty.
ved zajdi do nejakeho bazaru ktory mas najblizsie napr aaa auto a oni ti povedia co sa ti oplati.. tusim sa tam aj meni cena ked kupujes v cashei alebo cez nejaky lizing alebo uver.. neviem uz presne ako to je ale skus sa ist opytat priamo tam. to budes mat najlepsie info
osobny predaj by som riesil iba keby som to kupoval od niekoho, co dobre poznam lebo je tu plno podvodnikov a bazar ti musi dat nejaku zaruku. navyse su to podnikatelia takze maju aj kontroly a nemozu klamat ludi lebo by hned skoncili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
OVB ALERT!
:letim: