Mám kamarátku,ktorá je hanblivá.. ide o to ,že proste keď si píše s nejakým chlapcom ,ktorého pozná cez net ale ako v škole sa vídajú tak cez net je všetko v poriadku sa bavia ale v škole to nevie problém ma sa mu aj pozdraviť.Hneď očervenie alebo proste
ale hej asi sa sekla lebo potom uz napisala hanbliva... inac aj moja kamoska je taka a snazim sa ju aj prehovarat ale to proste musi prist samo od seba...ja som bola tiez hanbliva ale teraz uz niesom skoro vobec dokonca sa mi to niekedy prestava pacit lebo to niekedy prehanam ale je to lepsie nez hanblivost
darmo jej budeš vravet musí sa sama uvedomiť že potom bude furt sama.. mozno najde niekoho kto bude taky isty a budu stastny heh .. ne fakt musí si povedať ze nebude sa hambit!
Nejdem to cele citat. S tym som problem mal. a aj mam s casti. Ono predsa len ked si s niekym psie je to ine ako ked komunikuje.
To chce len cas a skusenost. teda komunikaciu z inou osobou s ktorou si pise na nete. Tak by bolo najlepsie keby castejsie chodila vonka s takymi ludmi aby vedela a naucila sa. proste hambliva uricte nebdue cely zivot. I ked kazdy clovek v sebe skryva hamblivost.
s tym jej asi ty neporadis ,to moze len ona zmenit...proste musi najst odvahu ...ale tak ked som kukol aj tvoj vek 14r tak ona ma asi podobne no tak to sa este moze zmenit...
ked som bol maly bol som trochu hanblivy , teraz nie ,skor som strasne hubaty a drzy
len tak pre zaujimavost, pise sa to hanblivost aj ja som taky bol, mne dost pomohol net lebo som si tu chatoval s ludmi ktorich nikdy zarucene nestretnem a potom som tie vsetky skusenosti aplikoval v real zivote teraz no problem aj s balenim bab alebo proste staci viac chodit medzi ludi a to pride samo.. hlavne no fear, ved to nic nie je.. len zivot !!
aj ja som taká bola....akurát som sa nečervenala...teraz mi je to už jedno.....keď som v spoločnosti cudzích ľudí, tak síce som väčšinou ticho,ale len z toho dôvodu, že si ich oťukávam....čo si môžem dovoliť a čo nie....ale keď sa nejaká téma týka aj mňa, alebo mám potrebu vyjadriť sa, tak mi to nerobí problém....a keď sa mi niekto úplne cudzí prihovorí tak nemám problém aby som sa s ním začala normálne rozprávať.....to ide, myslím si, aj vekom...
no vám sa ľahko píše že nech sama seba presvedčí aby sa nehanbila alebo čo, ale keby ste to vy prežívali tak by vám to také jednoduché nepripadalo :/ verte mi, viem o čom hovorím (ja som na tom podobne)
no..ono to je dost velka dilema..bo pisanie cez net je nieco uuuplne ine ako rozpravat sa naziv V podstate to chapem...aj ked to bude blokada z jej strany...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
To chce len cas a skusenost. teda komunikaciu z inou osobou s ktorou si pise na nete. Tak by bolo najlepsie keby castejsie chodila vonka s takymi ludmi aby vedela a naucila sa. proste hambliva uricte nebdue cely zivot. I ked kazdy clovek v sebe skryva hamblivost.
cim viac spolocnosti sa jej dostane...tym bude zhovorcivejsia a sebavedomejsia.a keby sa aj potom cervenala...no a co.niektorym chalanom sa to luubi
ked som bol maly bol som trochu hanblivy , teraz nie ,skor som strasne hubaty a drzy