Ahojte, tak mi napadlo obnoviť tradíciu živých stretnutí birdzákov, o ktorej sa tu už v poslednej dobe vôbec nehovorí (alebo, aspoň som nepostrehla.) A keďže som teraz v Brne, tak tam - môj tip je Utopia, tam sú stolné hry a fajn atmosféra. Who is in?
ja uz som stara asi lebo netusim co je utopia aj ked som tu 5 rokov a ludia ktori su tu pol roka vedia
kazdopadne ak budem mat volno v ten den prisla by som
akurat si rovno mala dat datum proste, lebo tak ze budu moct vsetci sa to aj tak nepodari dohodnut nikdy
@nicmanenapada tam v BA sú mi na dve veci ale cool že mávate @koprdil v BA môžeme dať, keď tak prídem dakedy
@grietusha@sheily@adhak môžeme zaviesť moratórium na nicky aby tí, ktorí sa chcú prísť pozrieť inkognito, nemuseli stalkovať a mohli sa prísť normálne porozprávať.
ja osobne si myslím, že dobrý dátum je tak druhá časť februára, to tu už budeme viacerí myslím si... lebo teraz sa skúškuje a potom sa bude chvíľu prázdninovať a tak : )
a neviem, mne sa napríklad páči u dreveného orla/vlka, ani tam nie je strašne draho
@marleymt až teraz som si uvedomil, že to mohlo vyznieť celkom dosť povýšenecky som to len myslel tak, že robenie birdz-stretiek ešte úplne nevymrelo. Ale teda k veci, čo sa týka Brna, plánujem sa tam po skúškovom zastaviť, čiže ak sú vítaní aj nebrnenskí birdzáci...
@koprdil ozvem sa ti @nicmanenapada nie neboj, neznelo to povýšenecky, pochopila som ako si to myslel a určite si vítaný, ozvem sa, keď to bude aktuálne
@h8u utopia je veľká čajovňa, čo asi pred rokom a pol vznikla na Maliňáku z bývalého kina. mohla som dať dátum, to je fakt, ale aspoň teraz viem, že radšej po skúškovom než počas neho, potom sa ozvem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale šípky fasa.
to len tak, ja neprídem aj tak, som na to stará rašpla.
kazdopadne ak budem mat volno v ten den prisla by som
akurat si rovno mala dat datum proste, lebo tak ze budu moct vsetci sa to aj tak nepodari dohodnut nikdy
@grietusha @sheily @adhak môžeme zaviesť moratórium na nicky aby tí, ktorí sa chcú prísť pozrieť inkognito, nemuseli stalkovať a mohli sa prísť normálne porozprávať.
@lochnessko cool!
@pachirisue @sveter čas si určíme podľa toho, ako nám to bude najviac vyhovovať, kľudne aj po skúškovom.
A Utopia nie je jediné miesto, som otvorená akýmkoľvek nápadom, kde nám bude dobre a budem si tam môcť kúpiť nejaké nealko
a neviem, mne sa napríklad páči u dreveného orla/vlka, ani tam nie je strašne draho
@nicmanenapada nie neboj, neznelo to povýšenecky, pochopila som ako si to myslel a určite si vítaný, ozvem sa, keď to bude aktuálne
cool, to už budeme mať aj dva stoly zarezervované, ak všetci prídu!
@dreams155 píšeme