@ragdoll Lebo som písala do istého fóra, že mi býva zle atd...a napísali mi že to môže byť helikobakter. Tak sa chcem aj tu spýtať, či sú aj iné príznaky a či ho už niekto mal...
mal som,priznaky ani neviem ake su,mozno to ze ti je zle obcas...skus si to dat zistit,robi sa to viac sposobmi a liecba je tyzdnove antibiotika,kombinacia troch liekov
moja mama ho ma (mala).. ak ta bavi zivot, tak co najskor chod na gastroenterologiu (budu ti pchat kameru do zaludka).. na toto sa umiera, ak ti praskne vred..
@nikitkaa22 ahoj...ja som mal helikobaktera, resp. som mal aj mnoho iných problémov spojených s ním...a príznaky som mal také, že každé ráno mi bolo veľmi zle, napínalo ma, ale netykoval som často, len raz za čas..odporúčam ti najprv aby ti zobrali krv aj z toho sa dá zistiť, či máš helikobaktera, no nemôžeš tomu 100% veriť, pretože mne vyšlo podľa výsledkov, že ho nemám no až na gastroenterológii mi prišli na to, že ho mám + mal som aj iné problémy..ale našťastie už je všetko v poriadku ..prajem skoré uzdravenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov