ahojte prosim vas pomoste mi som zufali nie ze by som chcel hned sex alebo nieco ale uz to zachadza aj do depresii ... ked si niekedy predstavim ze budem navzdy sam... mam 17 babu som mal iba raz a to v 15 cize too za vstach nepocitam som strasne hamblivi
Mám 20, chalana som mala raz a to v 18, na pol roka a takmer na diaľku (neviem či sa to podľa tvojich merítok vzťahu ráta za vzťah, to nechám na tebe), ale depresie z toho nemám, aj keď chalanov oslovovať neviem a oni mňa oslovovať vo zvyku veľmi nemávajú (pokiaľ ide o realitu a nerátam kamarátov - ktorých by som týmto chcela pozdraviť - Ahojte )
Takže - prestaň sa ľutovať, ber život športovo a všetko bude v pohode.
ako keby som čítal o sebe až na to že z toho nie som zúfalý, nepredstavujem si že budem navždy sám, nesnažím sa oslovovať baby na diske a nepíšem "dieuca"...
zjavne nie si pripraveny a dost zrely na vztah, ked mas taketo tazkosti. ale to je v pohode...17 rokov nie je vela, vela ludi v tom veku este nemali ziadny vztah...neries to prilis a nestresuj
Galinka no ale chapes kazy je ina povaha a ja to mam tak ze raz za tizden mam depkovi den a v tom je setko ... aj to ze sa bojim toho ze budem sam . o chvilu mam zaverecky a o chvilku vodicky o chvilku svagor stava dom chcem prestat fajcit ....:/(
Pubertslatinocelny obklopuju ma ludia ktori su taky stari ako ja a som jedini snich co nevie ako nato.. a obklopuju ma aj 32 rocny kamarati co su sami mislim ze nechcem bit ako oni ..
neboj sa oslovit babu nic za to nedas tak to ber ked ta odmiietne a co ved ju vidis prvy a posledny krat a nemaj z toho depky kopni depku zlom jej nohu ked chces tak ju nebudes mat proste ber to tak ze ked tu babu neoslovis tak mozno zajtra uz zomries a neprezijes mozno s nou krasny vecer a nemusi to byt prave sex ale pohlad do oci usmevy a nejaky prijemny rozhovor jasne a neboj sa ides na to
Chýba ti sebadôvera, musíš zmeniť postoj k sebe samému . Nenadávať si za každú hlúposť, že "som ......." , ale nezaoberať sa tým a začni sa mať viac rád. Pochváľ sa, keď sa ti niečo podarí a ak raz budeš chcieť osloviť nejaké dievča... nadýchni sa a choď do toho! Hlavne zhlboka a pomaly dýchaj, to ti určite pomôže zbaviť sa "trémy" . Máš 17, ako už niekto spomínal, veľa ľudí v tvojom veku nemá ešte žiadnu skúsenosť, takže žiadne depky
nechcem tu byt za amoralneho ,ale ked uz si niekde na zurke si trochu vypi a isto ti to s konverzaciu pojde laksie-rozviaze sa ti jazyk, nebudeš všetko tak riešit..ked ti ide len o naviazanie prveho kontaktu toto by ti malo pomoct,..
Potom je to uz len na tvojich schopnostiach..
Len daj pozor alkohol znacne ovplyvnuje tvoj usudok,tak aby si neskoncil s neakou ochechulou
no, Námestovo.....hm......a tam si nikoho nenašiel??? väčšina bab od tiaľ sú dosť také odvážne......ale nekomentujem, veď máš len sedemnásť, ja mám 16 a nemala som nikoho a netrápim sa preto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ahoj
Takže - prestaň sa ľutovať, ber život športovo a všetko bude v pohode.
Ked povie fajn tak potom uvidis podla situacie , podla toho kde budete , potom ta nieco napadne , ale poznas ze : lepsie hovorit picoviny ako nic?
Povedz hocico , pochval jej nieco , len ne cecky radsej oci
Potom je to uz len na tvojich schopnostiach..
Len daj pozor alkohol znacne ovplyvnuje tvoj usudok,tak aby si neskoncil s neakou ochechulou
Vela zdaru!