no ja mam mozno taky troska trapny problem .. ide o to ... ze nemam ziadne sebavedomie..akoze myslim si ze aj bez toho aby som si o sebe myslela ze som nejaka extra kraasna mudra sikovna a ja neviem este co by sa dalo to sebavedomie ziskat no ja mam len t
Nymphetamine.. mno takyto isty problem som mala aj ja...ale uz je to okey a vies ako som to vyriesila?otvorila som si hubu na vsetkých a uz to slo predtým som bola tichucke babo a ted? uplna kozA
ale vynikas,kazdy vynika, ty si ta najNymphetamineovska baba na svete a nikdo sa ti v tom nevyrovna
netreba mat sebavedomie z toho co vies,alebo ze si lepsia v nejakych veciach
lebo potom je sebavedomie umerov toho kolko toho vies a vychadzas z toho, i ked to velmi krat pomaha myslim ze to sebavedomie je take krehke staci aby ta niekdo predbehol ci uz inteligenciou, zrucnostou a pod. a sebavedmoie moze zacat klesat
ale sebavedomie mozes mat proste len tak ,nicoho sa nebat,nieje dovod sa bat, ani verit si nemusis
proste ho maj neohladom na vsetko ake je, zbav sa tej psychickej tarchy na tom aky je svet
a ked sa budes usmievat pri tvojom chalanovi tak sa necit ako tava, uzivaj si originalitu tvojho usmevu, netrap sa nazormy inych,alebo si nevytvaraj zbytocne negativne myslienky,nenechaj sa odradit od pozitku usmievania sa
dalo by sa povedat ze nie je jediny dovod preco ho nemat,ale kedze je dovody sa najdu
Ked mas chlapca, tak asi nebudes taka skareda a uplne priemerna a neviem este aka hrozna! To e moj osobny nazor a myslim si, ze aj tvojho chlapca, inak y s tebou asi nechodil, nie?!
Pozri, ja tiež poznám len jediného chlapca ktorý mi povedal že som pekná...
A sebavedomie vysoké nemám, ale zistila som že stačí keď mi niekto občas povie niečo pekné, alebo keď sa pozriem do zrkadla a usmejem sa alebo dokonca keď kráčam po ulici so zdvihnutou hlavou
(fakt, skús raz kráčať po ulici so zdvihnutou hlavou a s nejakou pozitívnou myšlienkou )
keby si taka nesebavedoma nedas si vobec fotku... skus hladat veci v ktorych si sebavedoma a nie tie v ktorych nie.mozno sa sama sebe nepacis vyzorovo tak sa zameraj na povahu
Ygor: Ja viem že ty nerád logiku (a v podstate väčšinu vecí týkajúcich sa matematiky ) ale tak, mohol by si raz spraviť výnimku a zamyslieť sa nad tým čo som napísala
Ja som tiez nemala kedysi ziadne sebavedomie, nebola som spokojna so svojou postavou, vyzorom, aj vedomostami, proste v nicom som nevynikala.
A potom som zacala pravidelne cvicit a to ma akosi zmenilo, teda uz si dost verim.
A preto aby si mala sebavedmie, nemusis byt dokonala, ale musis mat rada samu seba aj so svojimi chybami a byt sama sebou, musi z teba vyzarovat radost.
Aj chalanom sa pacia viac dievcata, ktore si veria a sice nemaju dokonalu postavu ani su neni nejak extra mudre,ale z nich vyzaruje zivot, ako tie co sa lutuju.
Ale zas nehovorim, aby si bola prilis namyslena, to je to najhorsie co moze byt.
Už som počula takú teóriu, že ak si sama o sebe myslíš, že si pekná (ale s mierou, teda nie namyslenosť) a tak sa aj cítiš, vyžaruje potom z teba niečo, čo o tom presvedčí aj okolie.
Asi to naozaj funguje, lebo som mala spolužiačku, ktorá mala od peknej ďaleko, ale keďže sama o sebe hovorila ako o modelke, nikdy som sa nepozastavovala nad tým, že je vlastne nepekná
Len sa pekne pozri do zrkadla a maj sa rada A hlavne sa zbav takejto nálady, toto depresívne ľutovanie ti nepomôže. Smiech je liek na všetko
Nič v zlom ale skús sa brať taká aká si radšej nech ma všetci nenávidia za to aký som ako by ma maly milovať zato čo niesom. Metallica. Podľa mna len nemaš dobre ustalene hormóny volá sa to PMS. Nestrácaj čas rozmýšľaním nad tým čo si o tebe myslia iný su príliž zanepráznený tým čo si o nich myslíš ty. Inak poznam dievčata o ktorých 1/2 chalanov tvrdí že su užastné a potom je druhá polovica ktorá im hovori šľapky. a ta prvá polovica dievčat hovorý o tej druhej polovici dievčat že su nudné. Stačí mať nadhľad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja si verim jedine ked piseme previerky v tedy som si 100% ze daco viem a dakedy viem, ze nic neviem
posli fotku
netreba mat sebavedomie z toho co vies,alebo ze si lepsia v nejakych veciach
lebo potom je sebavedomie umerov toho kolko toho vies a vychadzas z toho, i ked to velmi krat pomaha myslim ze to sebavedomie je take krehke staci aby ta niekdo predbehol ci uz inteligenciou, zrucnostou a pod. a sebavedmoie moze zacat klesat
ale sebavedomie mozes mat proste len tak ,nicoho sa nebat,nieje dovod sa bat, ani verit si nemusis
proste ho maj neohladom na vsetko ake je, zbav sa tej psychickej tarchy na tom aky je svet
a ked sa budes usmievat pri tvojom chalanovi tak sa necit ako tava, uzivaj si originalitu tvojho usmevu, netrap sa nazormy inych,alebo si nevytvaraj zbytocne negativne myslienky,nenechaj sa odradit od pozitku usmievania sa
dalo by sa povedat ze nie je jediny dovod preco ho nemat,ale kedze je dovody sa najdu
A sebavedomie vysoké nemám, ale zistila som že stačí keď mi niekto občas povie niečo pekné, alebo keď sa pozriem do zrkadla a usmejem sa alebo dokonca keď kráčam po ulici so zdvihnutou hlavou
(fakt, skús raz kráčať po ulici so zdvihnutou hlavou a s nejakou pozitívnou myšlienkou )
nenavidim ludi čo si myslia že su naj vo všetkych smeroch..bez sebavedomia aspon posobiš ludsky..
podla mna sebavedomie človek nadobudne jedine ked prekona sameho seba..
Nymphetamine: Konina... ako mozes byt ludom nesympaticka? ako, mas chalana- dokaz namiesto slubov
Btw, ak si ja zalozim takuto diskusiu tiez ma budu ludia lutovat a pomahat mi?
Myslím že nie Máš na to príliš vysoké sebavedomie aby ti to ľudia zhltli
Galinka: konina... ja som ti to uz niekolko krat tiez opakovane hovoril
A potom som zacala pravidelne cvicit a to ma akosi zmenilo, teda uz si dost verim.
A preto aby si mala sebavedmie, nemusis byt dokonala, ale musis mat rada samu seba aj so svojimi chybami a byt sama sebou, musi z teba vyzarovat radost.
Aj chalanom sa pacia viac dievcata, ktore si veria a sice nemaju dokonalu postavu ani su neni nejak extra mudre,ale z nich vyzaruje zivot, ako tie co sa lutuju.
Ale zas nehovorim, aby si bola prilis namyslena, to je to najhorsie co moze byt.
Asi to naozaj funguje, lebo som mala spolužiačku, ktorá mala od peknej ďaleko, ale keďže sama o sebe hovorila ako o modelke, nikdy som sa nepozastavovala nad tým, že je vlastne nepekná
Len sa pekne pozri do zrkadla a maj sa rada A hlavne sa zbav takejto nálady, toto depresívne ľutovanie ti nepomôže. Smiech je liek na všetko