ahojte. tento clanok bude mozno trosku dlhsi no neviem jak sa podari.
pacim sa jednemu xalanovi uz asi pol roka. vola sa Jano. on sa mi vobec nepaci. ale ako povahovo je celkom fajn a da sa s nim pokecat. zacal my vkuse prezvanat(asi 20x za den) p
Nj musis sa mu znechutit. Proste robit veci, ktore chalani nemusia... Nadavaj pred nim, zhadzuj ho a tak... no trsku drasticka metoda, ale ked uz nic ine nezabera, nech ti predsa nekazi kazdy den
ked ta otravuje tak mu raz proste vykric pred setkymi ze ho nechces ze ti leze na nervy a ze nech ta neotravuje. ale poriadne nahlas aby sa hambil a aby ti uz dal pokoj
Mno podla mna by si sa k nemu nemala sprawat jak k handre. On za to nemoze ze sa zalubil a ze nie je prawe najkrajsi.. Ak ho mas aspon troxu rada, tak mu na take weci neodpowedaj smskami, ale sa s nim stretni a tak sa s nim porozprawaj. Ja newjem powedz mu ze ho mas rada ako kamarata, ale to je WSETKO, a ze proste ako chalan u teba nema sancu.. A ak je to mozne tak si wymysli ze uz s niekym chodis..
Ako baby nehnewajte sa, ale tu je widet jake ste sebecke spiny. A potom este wyplakawate ze was nikto nechce, no necudujte sa ked ste taketo. Charakter nula bodow...
Podľa mňa by si sa s ním mala porozprávať o tom, vieš, niektorí chalani, ktorí niečo chcú tak idú za tým a keď píšeš ako to je, tak podľa mňa, on je trošku zaslepený a vidí len to čo on chce a nie to čo chcú druhý okolo neho , teda teba. Viem, že ťa to hnevá a nechceš mu nejako ublížiť, lebo tak by si mohla stratiť kamarátov. Ono je ťažké povedať niekomu, že vieš čo nepáčiš sa mi, ale ako kamaráta ťa beriem. Ale to chce len odvahu, a zase keď to nespravíš a budeš mať priateľa, a bude ti vypisovať, tak potom by sa to mohlo odzrkadliť ešte horšie a treba to podstúpiť a trebarz mu povedz, že sa ti páči jeden chalan a že si veľmi rozumiete alebo že už si si niekoho našla.
A vy baby. Píšete tu, aby mu to povedala pekne natvrdo, je to akože dobrá alternatíva, ale zamysleli ste sa nad tým, že keby to povedal vám chalan, čo by ste spravili, znenávideli by ste celý svet a poznám aj také, že by spravili všetko preto, aby mu znepríjemnili život. A zase si zoberte,že nechce stratiť kamarátov, čo má, tak troška porozmýšlajte viac.
hmm ja som si takymto odmietnutim presiel...a najlepsie je powedat mu ze je dobry kamos ale ako chalan bohuzial...a byt pri nom ako kamoska...jednoducho chod s nim won a porozprawajte sa o tom...ale neries to cez smsky a tykm sposobom ako tu nawrhuju baby...bo potom namiesto priatelov budes mat len kopec nepriatelov...viem o com vravim...lebo zranene chalanske ego dokaze urobit velmi neprijemne veci...vies my chalani sme uz raz taky a ak to nepomoze vymysli si ze mas chalana...je to troska podraz ale inak sa to neda...to iste som musel urobit aj ja aby som sa zbawil mojej bywalej...a zabralo to...napis mu ze toho chalana milujes,si stastna ako nikdy predtym a tak...u mna osobne bo zabralo
...kukni, sak mu povedz tu znamu good vetu: sorry, ale teba keby stretnem v lese, tak sa zahryznem do stromu a tvarim sa, ze som suchy konar....absolutne ma nepritahujes a uvedom si, ze aj keby si bol posledny chalan na tomto svete nikdy by som si stebou nezacala...je to krute, ale pri takychto typoch chalanov, ktorí ti nechcu dat pokoj za nic na svete nic ine nepomaha---len tvrda uprimnost--na nich neplatia nejake recicky a rozhovory...tvrdo donho....
no skus sa s nim najprv normalne o tom porozpravat ze ho mas rada len ako kamarata a ze je to medzi vami dvomi ze nech sa do toho nestara nik iny ani jeho kamarati hoci sa pre teba trapi....proste mu povedz ze ked to nebude respektovat ze budete len kamosi ze ked nebude respektovat tvoje rozhodnutia tak s nim nebude vobec v kontakte..a ak milo takto nezaberie tak mu na rovinu povedz ze ho nechces ze ta nepritahuje a ze ta odpudzuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tak to bolo kruté... Ale tieto veci naozaj najlepšie zaberajú...
Takže +1 (tiež z časti vlastná skúsenosť)
so mnou si nik nebude začínať, ja mám ľudí ktor ma chránia
Ako baby nehnewajte sa, ale tu je widet jake ste sebecke spiny. A potom este wyplakawate ze was nikto nechce, no necudujte sa ked ste taketo. Charakter nula bodow...
A vy baby. Píšete tu, aby mu to povedala pekne natvrdo, je to akože dobrá alternatíva, ale zamysleli ste sa nad tým, že keby to povedal vám chalan, čo by ste spravili, znenávideli by ste celý svet a poznám aj také, že by spravili všetko preto, aby mu znepríjemnili život. A zase si zoberte,že nechce stratiť kamarátov, čo má, tak troška porozmýšlajte viac.
inak suhlas so sakul. normalne skus mu to povedat na rovinu ze ho nechces ale musis dat do toho doraz inak ta pocuvat nebude...