Prosím vás pomožte mi,čo mám robiť ak sa mi páči chalan ktorý je o 3 alebo 4 roky starší .Hrozne sa mi páči a velmi ho chcem ale neviem čo mám urobiť ked on ani nevie že existujem :/ :/ ( prosím....a za pomoc vopred dakujem
Mám 17, čiže o 4 roky viac ako ty, a je vrcholne nereálne aby na mňa dokázala zapôsobiť 13-tka...Pokiaľ to nieje nejaký WoWko vedec, tak kašli na to a nájdi si chlapca vo svojom veku
Môj priateľ je odo mňa o tri roky aj pár mesiacov starší a je to v pohode podla mňa na to veku až tak nezáleží ide o to ako sa chováš a ako ťa ten chlapec berie... Ale keď ani nevie že existuješ tak to je dosť blbé... tak ho ani nezískaš.. Najskôr sa musíte stať aspoň kamarátmi
@lidebide to je v pohode ešte, ale pokial je to normalny chalan tak nwm.. asi nemas sancu ale tak ja som chodila aj s o 4 roky starsim..ale zas bol moc premúdrelý
je to uplne pohoda 4roky su normalka chalanom sa pacia mladsie baby ...niekedy sa stava ze spolu aj chodia v takomto skorom veku ako mas ty ....,ale ak je natolko inteligentny tak si nezacne urcite s babou co ma tolko co ty ,i ked chalani neskorsie dospievaju tak 13 rokov je prilis malo na nejaky realny dlhodoby vztah takychto "platonickych" lasok este zazijes xx ,tak nezufaj nad jednou ..
ja ked som mala 13 zacala som si s mojim dobrym kamosom 20 rocnym ..ten vztah vydrzal 1 den lebo som sa rozhodla ze si xcem skor "uzivat" ako sa viazat a taktiez som sa bala ze "co po mne bude len chciet ,ked uz ma tolko rokov a ja som este kinderko"
@maco011 Prepáč, nebolo to myslené, nejak osobne, alebo priamo, ale všeobecne Ešte som mohol použiť aj pomenovanie ITčkar, ale wowko vedec mi tam pasovalo lepšie
Ehm ak máš 13 tak jasné že si ťa nevšíma pretože ľudia okolo 17 majú vo vzťahu už iné priority ako vláčiť sa s trinásťročnou,aj ja poznám veľa pekných,starších chalanov,ale kedže si ťa nevšíma tak z tvojej strany to bude založené len na vonkajšej kráse a z jeho strany ... ehm ... asi na ničom Skús si nájsť chalana v tvojom veku pretože takýto vzťah je v tvojej situácii asi dosť nereálny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ako hovorili vyser sa na to
ale pravdupovediac moc ho nechapem
to dievca ani nevyzera starsie (viac ako 14 by som jej netipla ani keby ma zabijete) a uz vobec sa starsie nesprava
jednoducho typicka uchichotana pubertiacka
v kazdom pripade niektorym evidnetne na veku nezalezi, ale ja pravdupovediac neverim ze im to v takomto veku moze vydrzat nejaku normalnu dobu
a pre zakaldatelku, ked ani nevie ze existujes tak to asi nema zmysel, neboj prejde ta to, nebudfe to vecna laska ked sa ani nepoznate
keby ste kamarati alebo cosi, tak je to ine