pedro i ečko jde zjistit z krve zdhurba do 24 hodin až tří dnů, a z moči asi do tří až sedmi dnů. Rozmezí je dáno zejména délkou a množstvím užívaných látek.
a oklamat to neoklamesh. proste to ten vecer odignoruj
Jema: koleso ti v moci zistia do troch dni. Ako oklamat testy.. nejake tipy najdes na nete, existuju rozne d-tox pripravky, ale da sa aj vypitim vacsieho mnozstva tekutin cca 8 hodin pred testom .. proste musis spravit vsetko preto aby telo co najrychlejsie dostalo tie latky von. na erowid.org su presne navody ako na to.
Zabeus: ty deges, nejde o to ze chce oklamat rodicov, vobec nevidis do temy, tak to neries, zober radsej knihu a chod si neco citat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A ked tak daj si aspon 3 nech je zabava najlepsia.
Ja nastastie nemusim, ale poznam ludi co 6za vecer spapali.
samozrejme ze to bude positive, ale nepamatam ako dlho ti to dokazu zistit.
Zalezi este, co v skutocnosti v kolese je mixnute, pretoze tam moze byt aj riadne svinstvo.
Neberieš im náhodou na tie debilné star dusty už aj peniaze?
a oklamat to neoklamesh. proste to ten vecer odignoruj
Ved si pisal , ze chces ojebat rodicov , nie?
Alebo sa mi to zdalo?
Ad2 tak o čo ide , keď si taký múdry?
Co ti v tom brani
Wewa sa pytat ani nebudem kedze odpoved je mi jasna
Zabeus: ty deges, nejde o to ze chce oklamat rodicov, vobec nevidis do temy, tak to neries, zober radsej knihu a chod si neco citat.
dakujem za pochopenie aj tak som ten test nedostal a ani ecko som v sebe nemal ale aj tak dik