Na preventívke mi zistili hemoglobín v moči. Moč išla aj do labáku a veľmi sa bojím aby to nebolo nič vážne. Neviem kedy budú výsledky. Celé roky čo chodím na preventívku som nemala tento problém. Nikdy som nemala zápal moč. mechúra a ani
Ak si mala prednedavnom kramy, moze to byt z toho, trebalo upozornit doktorku pokial to je tak. Ale vacsinou sa krv objavuje pri zapaloch alebo infekciach, vtedy su tam aj pritomne bielkoviny v krvi ja som tiez mala krv v moci a bolo to pri zapale mocovych ciest, kde som ziadne priznaky ani nemala.
@gemerka tam je potrebny odstup aspon 3-4 dni, pokial mas krv v moci, mali by ti vziat krv a tam ak je zvysene CRP, bude to zapal ono nie vzdy to je nieco zavazne, netreba sa bat
No ten sa v moči zdravého človek nevyskytuje môže za to viac faktorov ako si písala problém s obličkami uraz brucha nejaký pád a podobne dokonca aj niektoré lieky môžu byť problem
@gemerka mala som v auguste tiez krv v moci a jedine co ma bolelo boli krize a mala som krce ako pocas menstruacie, co mi pripadalo normalne, kedze mam taketo boelsti casto. No a vysvitlo, ze som mala zapal mocovych ciest
@gemerka išla som napísať že krv v moči ej najčastejšie ozaj zápal, ale keď som prečítala, že menštruácia ti skončila pred 2ma týždňami, si cca v strede cyklu, máš možno ovuláciu a niekedy žena mierne krváca aj počas ovu... mala si si od lekárky vypýtať aspoň jeden indikátorový papierik a skúsiť o deň neskôr napr.
bolo to iba z papieriku alebo uz po rozbore v labáku??? mne na tých papierikoch vzdy nieco vyskoci tak ma doktorka posle s ampulkou na druhý den s ranným mocom do labáku a tam mám vsetko ok ....
Ľudia bola som pre laboratorné testy k lekárke a tie dopadli dobre.Nenašli tak krv nič podobné. Môže to byť gynekologický problém hovorila.
Takže sa musím objednať ku gynekológovi možno je to ovulačné špinenie. Menštruácia mi skončila pred 3 týždňami. Neviem, možno je to tým.
Ďakujem vám všetkým ktorý mi napísali a prejavili ku mne dôveru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale zistis a uvidis
Ale nemám zase krvavú moč.
A to vieš odkiaľ??
Tak pravdepodobne sa jedna o tento problém musíš sa šetriť
Skus si urobiť test o par dni ale so stredného moču nech sú výsledky čo najpresnejšie
Takže sa musím objednať ku gynekológovi možno je to ovulačné špinenie. Menštruácia mi skončila pred 3 týždňami. Neviem, možno je to tým.
Ďakujem vám všetkým ktorý mi napísali a prejavili ku mne dôveru.