Neviem ci je to zrovna radostna udalost. Samotna samovrazda Hitlera absolutne nic neznamena, on mal smrt istu lebo nemal sancu uz vyhrat. A niektore nemecke divizie bojovali aj napriek tomu ze 3 risa oficialne kapitulovala a vodca bol mrtvy. Radostnejsia udalost je skor moment ked padol posledny vystrel druhej svetovej. To ze si Adolfko vystrelil mozog, je len prenho dobre, lebo ho nedastali sovieti. Inac sa povrava ze zvysky tela co nasli rusi vobec nepatrili hitlerovy a ze zdrhol do Juznej Ameriky za svojimi komplicmi...
to zalezi od uhla pohladu vtedy sa s ludmi lahsie manipulovalo ako dnes pri sucasnej europskej politike by si adolfko uz ani nepiskol proste sa narodil v spravny cas a tem dar ma vela ludi pozrite sa naokolo a to ze spachal samovrazdu za dobru spravu nepovazujem lepsie by bolo dat ho do plynovej komori nech okusi vlastnu medicinu
Azel - presne to som chcel povedat. nepovazujem to za nejaku radostnu spravu. ale aj keby ho nedostali tak by so svojimi zdravotnymi problemami by aj tak nezil dlho.
Typek - dalo sa lahsie manipulovat, nemecko bolo v krize, ekonomika znicena, nezmyselne reparacie z WW1, zidakov nikto nemal rad. Adolf slubil ze to vsetko da do poriadku, ludia mu verili. A svoj slub relativne aj splnil. Nemecko sa za hitlera rychlo postavilo na nohy, na reparacie sa vykaslal, vybudoval vojnovu masineriu a potrestal chyby spojencov. Je to predovsetkym kruta lekcia na ktoru ludstvo nikdy nezabudne. Preco asi spojenci nemecku po druhej vojne nenariadili ziadne reparacie ale radsej pomohli s restavbou?
A nacisti bojovali proti komunistom. A to bolo 100* vacsie zlo, zabili ovela viac ludi, a zdevastovali ekonomiku krajin v ktorych vladli.
Just - ja som videl vela dokumentov o koncentrakoch aj o japonskych a tam sa robili vacsie zverstva. Napriek tomu si nemyslim ze sranda z druhej svetovej je nieco strasne. Zas netvrdim ze si z toho robinm srandu dennodenne.
Just - dal som ho ako priklad cloveka co si robil srandu z vojny a zozal za to uspech. Charlie pardoval hitlera v jednom zo svojich najuspesnejsich filmov(The Great Dictator).
jasné každý je macher sknihead hailuje si..ale vie veľké hovno o fašizme a druhej svetovej vojne...smejete sa na tragédií....som rada že som nikdy peklo vojny neprežila....
Zmyja365 - ty vies hovno, skinhead nemusi byt nacista.
Nejde o to aby som sa vysmieval konkretnym obetiam. Moja babka zila v dedine pri ktorej sa bojovalo. V tedy jej islo o zivot, ale svoje zazitky mi dnes nehovori nijako tragicky.
A somotne tragedie ako mor v europe, vojny atd.. kde zomrelo vacsie mnozstvo ludi su potrebne ci sa ti to paci alebo nie. Zem nema neobmedzenu kapacitu ludi, uz dnes su obrovske problemi s preludnenim. Raz nastane momen ked ludia nebudu mat kde byvat a co jest, priroda bude uplne znicena rozsirovanim civilizacie...
Ľúbim tie vaše skutočné zábery v dokumentoch. Mnohé z tých záberov vznikli ku koncu vojny, keď vo väčšine táboroch vypukli epidémie týfusu, a vďaka spojeneckým bomardovaniam boli zničené dodávky jedál či liekov. Jasné,že musel prísť hlad. A vtedy vnikli tie zábery s vychudnutými detičkami a dospelými. Kopy mŕtvol boli obede týfu,ktorých bolo viac než veľmi veľa. niektoré zábery boli použité z bombardovania Dráždan. Niektoré fotky boli upravené, mám taký krásny príklad, keby to niekto chcel vidieť. Takže netreba veriť všetkému čo sa vidí, lebo veci mohli byť skutočne inak a Hitlera by čakalo mučenie v spojeneckých vezeniach a následná poprava. Hoci byť ním, nezabijem sa,ale budem si obhajovať svoje dokonca. Ako Hess. Každopádne je jeho smrť symbolická a ja ju beriem ako pád Nemeckej ríše, nie koniec vojny.
Just: podla dnesnych nackov vojna asi ani nebola a vsetko je to len vymysel americanov uz aj take kokotiny som pocul od niektorych vygumovanych vyholenych lebiek.
Nie,tie zabery su skutocne. Chcel len povedat,ze ale vznikli za inych okolnosti ako ich uvadzaju. Nikto si nechce robit srandu,ale niekto nechce aby ludia vedeli ako to bolo presne. A II.svetova bola,to nepopieram ani ja a ako ho poznam,tak ani on. A myslim,ze to tam napisal : "Hitlera by čakalo mučenie v spojeneckých vezeniach a následná poprava" nevidím tam nikde zmienku o nejakom sude.
Ale mohol..mohol to vsetko zviest na zidov /ktorych bola v porote vacsina/,mohol obhajovat,ze konal dobru vec..mohol to uhrat na psychycku poruchu,lebo ze ho naviedol starsi brat..
máš pravdu.A ešte by mu aj poďakovali.A ak nie,tak tá psychická porucha by ho určite ospravedlňovala.Ale s tým starším bratom by som nesúhlasil.Dôverihodnejšie by bolo že ho naviedol pradedo.Nakoniec by ani nič nemal s toho že vlastne zorganizoval II.s.vojnu.Všetci by mu odpustili.
JASNÉ ŽE NIE!!!To si robím srandu.Všetko je blbosť!
Zamysli sa nad tým aké to malo následky,aká doba bola...na štáty to má vpliv do dnes.
Niečo ako obhajovanie nie je možné.Prisahám že som takýto názor ešte nepočul.To nie je reálne.Mňa také niečo ani len nenapadlo,v živote že by sa mohol obhajovať,pretože tu je obhajoba zbytočná.Čo si myslíš že by povedal?
Ak by ho chytili,neprežil by ani pár týždňov.Zabili by ho možno aj na mieste.
dneska sa obhajuju aj masovy vrahovia. Tak preco nie on? kazdy sa moze obhajovat, ze si myslel,ze robi dobru vec. Vyzabijal som 100 000 mravcov, lebo nam lozili po chate. Som vrah,a to tazkeho kalibru,ale konal som dobru vec,lebo s mravcami sa zit nedalo,srali sa vsade a tie mrchy boli agresivne .. vidis,kazdy sa moze obhajovat.Otazne je to,ci to ma zmysel.
Ale najlepšie bolo na tom to, ze sa s evou brownovou zabili a poliali benzinom,a potom ich dakto zapálil...lebo sa báli že s ich telami spravia to, čo spravili v taliansku s mussolinim a jeho milenkou Clarou...povlačili ich mrtvoly po milánskych uliciach a zavesili dolu hlavou v strede mesta...mile..
Uhm, tá humánnosť pri Mussolinim a jeho milenke. Ešte že to drahé "dobro" nebolo horšie ako to strašné "zlo" ... A ešteže dobro vždy víťazí. Svet je teraz plný kvetiniek s usmiatými tváričkami a ružovými motýlikmi.
A zmyja365,to si povedala pekne ... že som proste fašista.Konečne to tu niekto zobral ako netmenitelný fakt a nepičuje
je mi z vás na smiech..možno až na pár výnimiek. Dosť vela z vás v tom ma veľké medzery a stavím sa, že by ste mi nevedeli ani len zadefinovať národný socializmus, či komunizmus a pritom ako zapálene sa tu hádate. (doučovania neposkytujem tak sa ma láskavo potom nepýtajte, čo to teda podľa mňa je, ako by ste sa určite pýtať začali..) ..Len som sem hodil svoj subjektívny názor na túto diskusiu!
nedalo by mi to neprejaviť svoj názor takže zmyja - vygumované dievča bez vlastného názoru,ktoré pritakáva amrafelovi aj tú najväčšiu kktinu....za 2.v júny 2006 poľské úrady oznámili, že nepripustia do Osvienčimu tím iránskych bádateľov, ktorí chceli tábor podrobiť výskumu. Minister zahraničných vecí Stefan Meller vyhlásil, že jeho krajina by mala zabrániť Iránu, aby vyšetroval holokaust...prečo???o tomto pomlčím zo známych príčin(ZOG)...a neviem ako by ste sa v Hitlerovej situácii zachovali vy hrdinovia...isotne že by ste sa vzdali komunistom...každý hovorí že by Hitler vyvraždil slovanov...samozrejme pripúštam to ale keby ste sa nenarodili ako slovania narodili by ste sa ako nemci(kde je problém)???
61. oni tam nechcu pustit vyskumnikov preto, lebo cim castejsie tam robia vyskumi tym viac zistuju, ze tam zomrelo menej ludi. Ved najprv to odhadli na obete Osviecimu na 4 miliony ale po niekolkych rokoch studia sa oficialne cislo zmensilo na 1.1 mil. Si to mozte hocikde overit.
Ak by sa to cislo este viac zmensilo, uz by to nebolo take zaujimave pre biznis, a nemohli by strasit s milionovymi cislami.
A kazdy kto ma trochu prehlad, vie o co asi iranskym badatelom a ake su ich vztahy so zidmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Lebo mu prišiel účet za plyn. (!
si ma pobavil : :
ja si myslím, že to bolo to najlepšie čo mohol urobiť a čo v živote urobil...nie??
(alebo trocha čierneho humoru nezaškodí)
mal zdochnut uz v zakope v 1. sv., kokot spinavy
čierný humor možno.Ale s tohoto,dovolím si povedať si môže robiť srandu len fakt kokot!!!
A to nezvyknem písať a úrážať.
Ešte si to po sebe prečítaj a budeš sa hambiť.
S II.sv. sa nemá robiť sranda v žiadnej chvíli!
A nacisti bojovali proti komunistom. A to bolo 100* vacsie zlo, zabili ovela viac ludi, a zdevastovali ekonomiku krajin v ktorych vladli.
A ešte ako zomreli.Pozri si neaký dokument zo skutočnými zábermy.Alebo radšej nepozeraj,ešte by si vybuchol smiechom...
To je tiež od veci.
všetko vtipné...áno,prečo by sme si neurobili srandu z hocičoho...
Pochopíš už tomu že si treba uvedomiť kde sú hranice?
Čo ak by v II.sv. zahynul tvoj dedo?
Bola by to sranda?
Mne zahynula teta a mala iba 17..Nepoznal som ju,ale predsa.Sranda to nie je!
Ale samozrejme,vlaky chodili včas...
Nič nevieš!
Ďalej to už nekomentujem.
Jednoducho sa z niektorých veci sranda nemá robiť a hotovo!Inteligentný to pochopia.
Nejde o to aby som sa vysmieval konkretnym obetiam. Moja babka zila v dedine pri ktorej sa bojovalo. V tedy jej islo o zivot, ale svoje zazitky mi dnes nehovori nijako tragicky.
A somotne tragedie ako mor v europe, vojny atd.. kde zomrelo vacsie mnozstvo ludi su potrebne ci sa ti to paci alebo nie. Zem nema neobmedzenu kapacitu ludi, uz dnes su obrovske problemi s preludnenim. Raz nastane momen ked ludia nebudu mat kde byvat a co jest, priroda bude uplne znicena rozsirovanim civilizacie...
V com konkretnom su drbnute? Zda sa ti ze nieco ako preludnenie neexistuje?
Sú s tym veľké problémy a Zem nie je neobmedzená.
Ľudia čerpajú rýchlejšie ako to príroda stihne obnovovať.
Oni vlastne ani vôbec nie sú,že?To nie je skutočnosť,to niekto natočil aby si z nás urobil srandu a tak isto ani II.sv nebola.
Si smiešny!!!
A ešte si to zakončil ďaľšiou kravinou.
Že sa mal obhajovať?A pred čím?Ja by som mu pomali odrezoval časti teľa a udusil plynom.
A keby sa nezabyl,súd by ho iste nečakal.
Bol by istotne na takej ceste,ako tý ľudia na tých ,,nepravdivých´´ záberoch.
To je smiešne...
máš pravdu.A ešte by mu aj poďakovali.A ak nie,tak tá psychická porucha by ho určite ospravedlňovala.Ale s tým starším bratom by som nesúhlasil.Dôverihodnejšie by bolo že ho naviedol pradedo.Nakoniec by ani nič nemal s toho že vlastne zorganizoval II.s.vojnu.Všetci by mu odpustili.
JASNÉ ŽE NIE!!!To si robím srandu.Všetko je blbosť!
Zamysli sa nad tým aké to malo následky,aká doba bola...na štáty to má vpliv do dnes.
Niečo ako obhajovanie nie je možné.Prisahám že som takýto názor ešte nepočul.To nie je reálne.Mňa také niečo ani len nenapadlo,v živote že by sa mohol obhajovať,pretože tu je obhajoba zbytočná.Čo si myslíš že by povedal?
Ak by ho chytili,neprežil by ani pár týždňov.Zabili by ho možno aj na mieste.
Záver?Jednoducho to je a bolo by to sci-fi.!
Obhajoba Hitlera by nebola možná!
A zmyja365,to si povedala pekne ... že som proste fašista.Konečne to tu niekto zobral ako netmenitelný fakt a nepičuje
Ak by sa to cislo este viac zmensilo, uz by to nebolo take zaujimave pre biznis, a nemohli by strasit s milionovymi cislami.
A kazdy kto ma trochu prehlad, vie o co asi iranskym badatelom a ake su ich vztahy so zidmi.