@mijka ty si mi ale pekná piča už za nadávku som pre teba primitív a keď ti poviem že som študoval SOU tak som už za opicami zbožňujem tieto vysokoškolské "múdre" hlavy čo si myslia že gympel, výška , a všeobecne vedomosti sa rovnajú inteligencíí Choď na pokec, tam ťa bude chcieť každý
OMG, mňa tu už vážne nič neprekvapí...a moja zlatá, keď chceš dakoho na SEX tak načo ti sú jeho vlastnosti a vzdelanie? ..to chceš aby ti pri sebe hovoril poučky?
hľadáš chalana na sex, a pritom chceš aby nenadával, bol úprimný a vždy hovoril pravdu už z akého dôvodu ? a "tí debilkovia z SOU" by ťa v pohode strčili do vrecka ( usudzujem len z tých tvojich požiadaviek ) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
choď radšej na pokec, tam ťa každý pretiahne
okrem toho, ked tieto osoby (do 23 rokov) "chlastaju.. tak minimalne 50%. co je menej, to su sracky.. ale nakoniec to aj tak vypiju.."
Dalsi problem vidim v tom, ze hladas cez internet, ale pritom vieme, ze "deti a studenti NEMAJU MAT co pristup na internet, k mobilu a k peniazom".
Ale ináč dobré fórum
Len tak medzi nami na tlačítko Upozorni admina stačí kliknúť jedenkrát a upozornenie príde "
dúfam, že keď som klikla 6krát, tak že mu to aj 6krát príde
a po druhe: taký chlap akého tu opisuješ by sa asi ťažko na niečo také podujal
€:f
@method no hej..ale musíš vidieť že je to buď fake alebo blbé
presne takýmto osobám by som zakázal internet
Aaaa vlastne nemozem lebo mám len 19 ( napísat o pol roka neskor, mohla ma mat
Inak divné ze sem nedá ona svoje fotky ale od iných by ich chcela